2777
2789
عنوان

بچه ۲۱روزه مُرد بخاطر شیرخشک خراب

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 69 پست
چیشد آخرش شیرخشکی شد؟؟؟

اره دیگ تا ۶ماهگی شبرمو میدوشیدم با دست باشیشه میدادمش بعدم شیرم خشک شد شیرخشکی شد سه ماه کامل شیر داش سینم مچای دستام الان عیبی شدن تموم تلاشمو کردم بیفایده بود...

خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر گاو سنکین هست و مضر .شیر خشک بهتر هست نارکی رو بخرید که مطمین باشید از داروخانه های معتبر هم بخرید

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
آره نمیدم ... ان شاالله که شیر داشته باشم و اونم مال خودمو بگیره... چرا بعضی از بچه ها شیر مادر خود ...

میخورن اگه روزای اول همش سینه خودتوبدی شیرت میاد چن روز اول شیر کمه درحدچن قطرس وبچه باهمونم سیرمیشه ولی بعضیامیرن شیرخشک میدن دیگه شیرخودشون  زیادنمیشه و بچه هم چون طعم شیرخشک بهتره دیگه شیرمادرونمیخوره و به شیشه شیر هم عادت میکنن

این نیز بگذرد...خدایا بابت همه چی شکرت ♥️🤝🏻🌱
ای بابا حالاهمه میخوان ریپلای کنن من این خانومومیگم که بهونه اوردن ازاول شیرخشک دادن 

عزیزم😅

بابا بیچاره منظورش مامان بچه ست

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
اره دیگ تا ۶ماهگی شبرمو میدوشیدم با دست باشیشه میدادمش بعدم شیرم خشک شد شیرخشکی شد سه ماه کامل شیر د ...

یعنی از سینه شیر نمیخورن اما همون شیر مادر رو با شیشه شیر میخورن؟؟؟؟ آخه چرا اینجورن....

خوبه باز ب همینم راضی ام ..فقط بخوره شیر مادر رو ..ً

اگه خدا منو لايق بدونه و روزي بهم بچه بده تمام تلاشمو مي كنم كه فقط شير خودمو بخوره

انشالله

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
یعنی از سینه شیر نمیخورن اما همون شیر مادر رو با شیشه شیر میخورن؟؟؟؟ آخه چرا اینجورن.... خوبه باز ب ...

اگه به شیشه شیرعادت ندی اینجورنمیشه ولی امان ازوقتی به شیشه عادت کنه

این نیز بگذرد...خدایا بابت همه چی شکرت ♥️🤝🏻🌱
یعنی از سینه شیر نمیخورن اما همون شیر مادر رو با شیشه شیر میخورن؟؟؟؟ آخه چرا اینجورن.... خوبه باز ب ...

اره سینمو نمیگرفت فقط عزیزم تااخر ک شیر نداری خودت بدوشی بدی بچه هرچی بچه مک بزنه بهتره من شیرم خوب بودتا۳ماه داشتم

خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐

منم‌ دخترم‌چند روز اول سینمو نمیگرفت.‌شیر مو با شیر دوش میگرفتم میریختم‌تو شیشه بهش میدادم