2777
2789
عنوان

بچه ۲۱روزه مُرد بخاطر شیرخشک خراب

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 69 پست
بعدا سینه خودتون رو گرفت؟؟؟؟؟؟

اره .خدا روشکر بعد از چند روز هم شیشه رو نگرفت هم پستونک‌.ایقد تلاش کردم تا سینمو گرفت

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله

[QUOTE=73360390]پسوریازیس.. البته کمه .. ولی شنیدم تو دوران شیردهی فوق العاده عود می‌کنه😥😥😥😥😥[/QUOTE]

منم پسوريازيس دارم فقط هم پشت سرم البته خيلي كمه 

با استرس شديد ميشه😭😭😭

خدایا.......... قسمت و حکمت رو بگذار ...... واسه اونهایی که درکش میکنن......... واسه من......... لطفا فقط معجزه کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دکتر بپرسین‌که آیا این بیماری تاثیر داره در دوره شیر دهی ؟؟

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
[QUOTE= 73360390 ]پسوریازیس.. البته کمه .. ولی شنیدم تو دوران شیردهی فوق العاده عود می‌کنه😥😥😥😥😥 ...

من روی آرامشم خیلی کار کردم... اما انگار زیاد اثری ندارن... روی خوراکمم خیلی کار میکنم...

ولی خب کلا خوندم تو اینترنت ک در دوران شیردهی خیلی عود می‌کنه.. حتی چند نفر هم ک پسوریازیس داشتن و بعد از شیردهی اومده بودن اطلاعاتشون رو توی کانال گذاشته بودن هم نوشته بودن ک خیلی افتضاح شدن حتی یکیشونم نوشته بود بخاطر پسو میخواد از شوهرش جدا بشه...

برام دعا کن .... عود نکنه...

از دکتر بپرسین‌که آیا این بیماری تاثیر داره در دوره شیر دهی ؟؟

آره داروهای کورتونی باید استفاده کنم ک خب در دوران شیردهی نمیشه....

کلا اونایی ک پسو داشتن در دوران شیردهی خیلی دیدم ک عود کرده .... برا همین میخواستم شیرخشک بدن بیشتر ... ک بیماریم کمتر عود کنه

[QUOTE=73362238]من روی آرامشم خیلی کار کردم... اما انگار زیاد اثری ندارن... روی خوراکمم خیلی کار میکنم... ولی خب کل ...[/QUOTE]

انشالله عود نميكنه

براي شما كدوم قسمتاتونه؟؟كمه يا زياد؟؟

دكترم يه محلول و كرم دستساز داده بعد حمام واقعا تاثير داره بعدش چه خوراكي هايي بدترش ميكنه؟؟من فقط سرخ كردني و تنقلات و مواد حساسيت زا مثل بادمجان و بادام زميني نميخورم بقيه او رو نميدونم

خدایا.......... قسمت و حکمت رو بگذار ...... واسه اونهایی که درکش میکنن......... واسه من......... لطفا فقط معجزه کن
استارترشماکجایی؟من مشهدم واین خبرراسته چندروز پیش دختر خواهر دوست شوهرمم فوت کرد شیرخشک ببلاک داده ب ...

من انزلی ام اما این خانومی ک میگم بچه ش اینجوری شده اهل رشت هستند... شیرخشک هم شنیدم ک بیومیل بوده

راستي استاتر من مشكل كم كاري تيروئيد هم دارم كه همش برميگرده به ضعف سيستم ايمني بدن

ميدوني كه پسوريازيس به  سيستم ايمني بدن ربط داره

[QUOTE= 73362238 ]من روی آرامشم خیلی کار کردم... اما انگار زیاد اثری ندارن... روی خوراکمم خیلی کار م ...

مال من بیشتر روی قسمت قفسه سینه و شکم ..پشت گوشامم هست اما کمه..

من خودم توجه کردم که یکسری از خوراکی ها بدنم رو ب خارش میندازه .. مثل خیارشور و گوجه ..سس..سوسیس کالباس فسفود نوشابه چیپس پفک 

اینارو نمی‌خورم اصلا یا در حد یکدونه دوتا...

راستي استاتر من مشكل كم كاري تيروئيد هم دارم كه همش برميگرده به ضعف سيستم ايمني بدن ميدوني كه پسوري ...

منم دارم ولی نمی‌دونم ک از دوران بارداری گرفتم یا از قبلش داشتم... ولی در کل خیلی لاغرم با اینکه کم کاری دارم.. 

[QUOTE=73363119]مال من بیشتر روی قسمت قفسه سینه و شکم ..پشت گوشامم هست اما کمه.. من خودم توجه کردم که یکسری از خورا ...[/QUOTE]

انشالله خوب ميشين درمان پسوريازيس اشعه درماني هم شنيدم و ويتامين د هم واسش خوبه من نزديك 14ساله درگيرم مجرد كه بودم كلا رفته بود يكسال بعد متاهليم انقدر استرس و ناراحتي برام به وجود اومد كه برگشت و اونجاهايي كه نداشتم پسو..زد😔

[QUOTE=73363232]منم دارم ولی نمی‌دونم ک از دوران بارداری گرفتم یا از قبلش داشتم... ولی در کل خیلی لاغرم با اینکه کم ...[/QUOTE]

كم كاري تيروئيد چاق ميكنه اما حتما تيروئيدتم چك كن

[QUOTE= 73363119 ]مال من بیشتر روی قسمت قفسه سینه و شکم ..پشت گوشامم هست اما کمه.. من خودم توجه کردم ...

ان شاالله که درمان قطعی براش پیدا میشه و ما راحت میشیم ازین درد... 

منم توی مجردی نداشتم اما ازدواج ک کردم شوهرم از دوستاش گال گرفت .. بعد منم ازش گرفتم... اون کار باعث شد ک پسوریازیس من فعال بشه...‌

وضعیت مالی مون هم زیاد خوب نیست ک بخوام برم دنبال درمان های پرهزینه ... فعلا تا اینجا با همین هیدروکورتیزون و کلوبتازول و اینجور چیزا خودمو درمان کردم 

من به لطف شوهرم و خانواده ي محترمشون بعد ازدواجم خيلي بيماري ها گرفتم پسوريازيسم بدتر شد 

اصلا نميدونستم تيروئيد چيه الان4ساله قرص ميخورم 

ببخشيد ببخشيد من 3سال هر روز ا س ه ا ل داشتم كه بعد 6تا دكتر مختلف فهميد سندرم روده تحريك پذير گرفتم 

خون دماغ ريزش مو....همه رو بعد متاهلي گرفتم