2777
2789
عنوان

بچه ۲۱روزه مُرد بخاطر شیرخشک خراب

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 69 پست

[QUOTE=73363876]ان شاالله که درمان قطعی براش پیدا میشه و ما راحت میشیم ازین درد...  منم توی مجردی نداشتم اما ا ...[/QUOTE]

كرم دستساز بهتر از ايناست حتما بعد حموم همه ي اون قسمتارو چرب كن

خدایا.......... قسمت و حکمت رو بگذار ...... واسه اونهایی که درکش میکنن......... واسه من......... لطفا فقط معجزه کن
من به لطف شوهرم و خانواده ي محترمشون بعد ازدواجم خيلي بيماري ها گرفتم پسوريازيسم بدتر شد  اصلا ...

خدا خودش کمکمون کنه ... من بمدت استرس ف توان داشتم یادمه کل بدنم درگیر شده بود.. الان دیگه خیلی آروم شدم بخاطر این بیماری .. سعی میکنم بی‌خیالی طی کنم و حرف دیگران برام مهم نباشه ک حرص نخورم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله.این شوهر سلبریتی از خدا بی خبر مهناز افشار متهم توزیع شیرخشک فاسد بوده. خود اشغالش هم بجای اینکه ب حوزه فعالیتش برسه تو‌هر جایی اظهار نظر میکنه.میخوام بدونم ب بچه خودشم ازین شیر خشک میده. حالم ازین هنرمندا بهم میخوره

[QUOTE= 73360390 ]پسوریازیس.. البته کمه .. ولی شنیدم تو دوران شیردهی فوق العاده عود می‌کنه😥😥😥😥😥 ...

پسوریازیس با چندین نوبت حجامت عام و یک دوره مصرف سرکه انگبین رفع میشه‌. استرس نداشته باشید و قرصهای آرامبخش و ضد بارداری استفاده نکنید

دوستانی که پسوریازیس دارن فقط درمانش رو از طریق طب سنتی پیش بگیرن.منم داشتم.چند نوبت حجامت عام و مصرف سرکه انگبین ب مدت چند ماه.بستگی داره ک زمینه اش چی باشه.قرصهای آرامبخش و مواد حساسیت زا نخورید.استرستون رو هم کم کنید.مصرف زغال اخته و تمشک و توت سیاه هم خیلی خوبه .ب امید خدا خوب میشید.اگه با این راهنمایی خوب شدین برام دعا کنید

[QUOTE=73366641]دوستانی که پسوریازیس دارن فقط درمانش رو از طریق طب سنتی پیش بگیرن.منم داشتم.چند نوبت حجامت عام و مصر ...[/QUOTE]

ممنون عزيزم براي من پشت سرمه ميتونم حجامت كنم؟؟

مصرف سركه انگبين چطوره؟؟دستورش؟

خدایا.......... قسمت و حکمت رو بگذار ...... واسه اونهایی که درکش میکنن......... واسه من......... لطفا فقط معجزه کن
دوستانی که پسوریازیس دارن فقط درمانش رو از طریق طب سنتی پیش بگیرن.منم داشتم.چند نوبت حجامت عام و مصر ...

عزیزم سهیلا ۹۵ازتون سوال پرسیده اما چون درست ریپلای نکرده بود شما ندیدین..

پرسیدن که:

ممنون عزيزم براي من پشت سرمه ميتونم حجامت كنم؟؟

مصرف سركه انگبين چطوره؟؟دستورش؟

[QUOTE= 73366641 ]دوستانی که پسوریازیس دارن فقط درمانش رو از طریق طب سنتی پیش بگیرن.منم داشتم.چند نو ...

عزیزم اگه تو شهرتون متخصص طب سنتی هست برو پیشش بهت میگه.حجامت سر رو نمیدونم .اما حجامت عام خوبه.با اینحال بستگی ب مزاجتون هم داره.اگه بلغمی شدید نباشید فک کنم حجامت خوبه کلا برات.روزهای حجامت هم خاصه‌.نباید قمر در عقرب باشه.رپز ابری و طوفانی نباشه.بین روزهای سیزدهم تا بیست ویکم ماه قمری خوبه.روز چهارشنبه و جمعه هم خوب نیست. مصرف سرکه انگبین هم برای من جواب داد. برای شما هم احتمال زیاد جواب میده.کدوم شهر هستید؟