2777
2789
عنوان

بچه ۲۱روزه مُرد بخاطر شیرخشک خراب

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 69 پست
شیر گاو هم خطرناکه تا زیر یکسال این دیگه چه تجویزیه😐از جاهای معتبر شیر خشک معتبر بخرید  حتی ا ...

نمی‌دونم بنده خدا از کجا گرفته بوده... ولی چون شیرخشک گرون شده از قبل یکعالم خریده بود ذخیره کرده بود ... هم شیر خشک هم پوشک... یه اتاق پر 😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیرخشک خوب نیست ولی بهتر از شیرگاوه، اولا شیر باز که میتونه لیستریا داشته باشه که با جوشوندن از بین نمیره، شیر پاستوریزه هم که معلوم نیست چی توش میریزن ، اصلا شیر هست یا نه

موردی از شیرخشک آلوده گزارش نشده، خواهرم پزشکه و از اینجور اخبار زودتر خبر دار میشه

ممکنه اون بچه چسبندگی روده داشته

عزیزم چه ربطی داره به عرضه خب خیلی ها شیر خشکی میشه بچشون

من این خانومومیگم که بخاطر کارش بهونه اورده شیرخشک داده وگرن خودم میدونم الان خیلیا شیرخشکی هستن

این نیز بگذرد...خدایا بابت همه چی شکرت ♥️🤝🏻🌱

اره دقبقا مثه من تموم سعیمو کردم وقتی سینمو پس زد ک پس زد شبا تا صبح بیدارلودم قبل ابنکه بیداربشه شیرش بدم تو بیداری نمیگرفت سینمو خیلی سخته الان مچای دستام دردمیکنن از بس اون زمان اذیت شدم

خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐

خوب میتونسته شیر خودشو به بچه بده.ولی نداده

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
وای خدا وقتی عرضه نگهداری از بچه ندارن چرا بچه میارن اخههههه

شیر خشک خراب بوده به عرضه اینا چه ربطی داره؟این همه ادم شیرخشک میدن 😕

همیشه برنده بودن به نفعت نیست یه وقتا باید بکشی کنار و ببازی...مثل اسپرم برنده بودن که نتیجش شد زندگی تو ایران 😔💔

خدا لعنتشون کنه.باعث بانیشو

تاوان حرفهایی که نمیتوانیم بزنیم موهای سفیدی است که لابه لای موهایمان داریم...به همه می گوییم ارثیست...به قول هاینریش بل درد دارد وقتی ساعتها مینشینی و به حرفهایی که هیچ وقت قرار نیست بگویی. فکر میکنی...
نمی‌دونم بنده خدا از کجا گرفته بوده... ولی چون شیرخشک گرون شده از قبل یکعالم خریده بود ذخیره کرده بو ...

احتمالا جاش گرم بوده و تاریخش گذشته بوده خدا صبر بده بهشون☹☹☹

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
شیر خشک خراب بوده به عرضه اینا چه ربطی داره؟این همه ادم شیرخشک میدن 😕

ای بابا حالاهمه میخوان ریپلای کنن من این خانومومیگم که بهونه اوردن ازاول شیرخشک دادن 

این نیز بگذرد...خدایا بابت همه چی شکرت ♥️🤝🏻🌱
شیرگاو واسه نوزاد خوب نیس استارتر حساسیت گاوی میگیرن خیلی خطرناکه

آره نمیدم ... ان شاالله که شیر داشته باشم و اونم مال خودمو بگیره...

چرا بعضی از بچه ها شیر مادر خودشون رو نمی‌خورن آخه.....