2777
2789

سلام عصربخیر 

اگه دوماه پشت سرهم لتروزول از شب3پری روزی دوتا بخورم...??

چیزی نمیشه?عوارضی نداره?کسی خورده و جواب گرفته?راستی تنبلی هم دارم...

.                             

فقط تحت نظر

این دارو ها تخمدان تحریک میشه و عوارض داره

سه دوره هم‌میدن ولی تحت نظر

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

تخمدان مگه بچه بازیه که سر خود تحریکش کنی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط تحت نظر این دارو ها تخمدان تحریک میشه و عوارض داره سه دوره هم‌میدن ولی تحت نظر

تحت نظرم دکترم چیزی نگفت دراین مورد ماه پیش خوردم این ماهو نخوردم دوبسته برام نوشته که دوماه بخورم ...حالا میخام ببینم دوماه پشت هم بخورم چیزی نمیشه??

.                             

نکن این کار رو 

قدیما که دکتر می رفتم و تنبلی تخمدان داشتم اگه دکتر کلومیفن یا لترازول میداد سه ماه بیشتر پشت هم نمی داد بعد یک تا سه ماه استراحت میداد

ممکنه تخمدانها بزرگتر از اندازه عادی شن دردسر میشه واست 

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️
تحت نظرم دکترم چیزی نگفت دراین مورد ماه پیش خوردم این ماهو نخوردم دوبسته برام نوشته که دوماه بخورم . ...

مگه امپول نداده که تخمک ها ازاد شن بدون سونو که نمیشه 

مگه بچه بلزیه 

نکن این کار رو  قدیما که دکتر می رفتم و تنبلی تخمدان داشتم اگه دکتر کلومیفن یا لترازول میداد س ...

واقعا ??یک ماه استراحت بدم چطوره??

.                             

من با همین لتروزول دوقلو باردار شدم سه دوره خوردم تحت نظر دكتر الانم باز به خاطر نامنظم بودن دوره ...

روزی دوتا میخوردین??باامپول??وظع تخمداناتون چطوربود فولیکولاتون سایزچندبودقبلنا??

.                             

بچه بازی نیست عزیزم من اصلا فولیکول ندارم😑

خوب دیگه بدتر. باید جدی درمان بشی. همینا رو هم از دست بدی کارت میکشه ب تخمک اهدایی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
مگه امپول نداده که تخمک ها ازاد شن بدون سونو که نمیشه  مگه بچه بلزیه

امپول براوقتیه که سایز فولیکول زیادباشه که منجربه گیست میشه سایزفولیکول من حتی باخوردن لتروزول هم کمه

.                             

واقعا ??یک ماه استراحت بدم چطوره??

باید زیر نظر دکتر باشی

اصلا دکتر رفتی یا از داروخونه رفتی خریدی عایا 

قرص ها رو میخوری روز 12یا13باید سونو بشی اگه تخمک به سایز بالای 18رسیده باشه امپول 

هاش سی جی رو باید بزنی تا آزاد شه 

سر خود نمیشه باید زیر نظر دکتر باشی 

خوردن خالی لترازول فایده ای نداره و ممکنه عوارض جبران ناپذیری داشته باشه

امپول براوقتیه که سایز فولیکول زیادباشه که منجربه گیست میشه سایزفولیکول من حتی باخوردن لتروزول هم کم ...

خوب بهت امپولای hmgرو میدن که هم گرونتر و هم موثرتره