2777
2789
عنوان

والیبالیست ملی پوش هول

204 بازدید | 25 پست

خلاصشو بگم
این پسره دایرکتارو لایک میکنه و بعضیا رو جواب میده و مثل اینکه با یک دختره لاس زده و تو پیج پیویش ادش کرده و اینا، و اون دختره اسکرین شات داد و از اون تایم خیلیا به اون والیبالیسته گفتن هول

حالا یه دختره دیگه تو یه گروه والیبالی هست که میگه که والیبالیستا واسه جبران محبت جواب دایرکتارو میدن و اینا و خود اون دختره اول صحبتو شروع کرده، حتما طرف (متظورش اون والیبالیسته هست) باید بیاد اسکرین شات و اینا بده از چت کاملش ؟ و اینا و وقتی ازش پرسیدم فن پیجی که اون والیبالیسته اومده پیشت گله کرده و اسکرین چت هادو فرستاده گفت نه دوستشم

حالا واقعا به نظرتون اون دختره دوست اون والیبالیسته هست؟ اخه فکر نکنمممم بیشتر حس میکنم فن پیجه بازم نمیدونم. به نظرت چرا باید همون والیبالیسته هست بیاد واسه دوستش اسکرین کامل چت هارو بده بگه ببین من شروع کننده نبودم!مگه دوست دخترشه؟

نظرتونو بگید به نظر خودم چرت گفته فن اون طرف هست میخواد بقیه جدی بگیرنش میگه دوست اون طرف هست

Just do it

کدومشون هست حالا؟

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والیبالیسته کیه 

من پنج شش بار چند تا والیبالیست خارجی رو تگ کردم دیدن 

حتی ری اکشن دادن و لایک کردن مگه چیه

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

این دختره از چند یال پیش تو این گروه والیبالی بوده و صد در صد از طریق فن پیجو اینا به اون والیبالیسته نزدیک شده ولی احتمالش هست واقعا اسکرین داده باشه به دختره؟ چون گفت که نرین دایرکت والیبالیستا اینا همه رو چک میکنن و ترکش هاش به ما مبخوره، خب چرا ترکش هاش باید به اون بخوره چه ربطی به اون دختره داره، کس دیگه دایرکت داده و خودش اومده دایرکتشو پخش کرده

Just do it
والیبالیسته کیه من پنج شش بار چند تا والیبالیست خارجی رو تگ کردم دیدن حتی ری اکشن دادن و لایک کردن م ...

خارجی ها فرق دارن با اینکه بیاد لاس بزنه ها، البته لاس زدنشم عجیب نیست اونم یه ادم عادیه دیگه ولی اینکه طرف میگه اومده واسه من اسکرین شات فرستاده الکیه به نظرم

Just do it
خارجی ها فرق دارن با اینکه بیاد لاس بزنه ها، البته لاس زدنشم عجیب نیست اونم یه ادم عادیه دیگه ولی ای ...

من که زیاد متوجه حرفات نمیشم ولی خودشون رو خراب نمیکنن

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

اصلا چرا باید همچین مسیله ای برات مهم باشه و پیگیر باشی؟

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
من که زیاد متوجه حرفات نمیشم ولی خودشون رو خراب نمیکنن

😫😂 میگم چرا اون والیبالیسته باید بیاد به یک دختره که رفیقشه اسکرین شات چتشو با اون دختره که باهاش لاس زده بفرسته بگه من شروع کننده چت نبودم؟ غیر منطقی نیست!؟ مگه نامزدشه که بخواد بهش جیزیو ثابت کنه

Just do it
معروف مجرده ابرو پیوسته هم مجرده پفک خوره مثل اینکه نامزد داشت دقیق نمیدونم ولی یه مامان حساسی داشت

ابرو پیوسته و پفک خورده کدومان؟ اینی که من میگم جوونه بابا اونایی که تو میگی نیست

Just do it