2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدااگه تجربه داریدبگیدمن چیکاکنم من عاشق بچم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 39 پست
طی دودورتون بهتون چی دادن

قرص واژنیال کلوتریمازول

کرم واژنیال کلیندامایسین 

وقرص برای عفونت. 

هردوره برای ۱۴ روز برام دارو نوشت که بعد پری مصرف کردم یک شب قرص واژنیال گذاشتم یه شب کرم واژنیال..رابطه هم نداشتم.

گل پنیرک از عطاری گرفتم هرروز دم میکردم میخوردم خیلی خوب بود

رازیانه هم عالیه 

عنبرنسا هم دود کردم

پنیرک هم جوشوندم با اب ولرم قاطی کردم روزی نیم ساعت نشستم داخلش

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
چهارتا آمپول نوروبيون هفته اى يه دونه ميزنم خيلى دردناكه كپسول فلوكونازول هر سه روز يه عدد ،كلوتريما ...

خداروشکرآمپول به پاتون میزنه یاجای دیگه ببخشیدبرامن که اصلاامپول اینانداد

بسه تمومش کن 😣😔😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سال گذشته شرایط الان شما رو داشتم استارتر ...البته زخم نداشتم پنج ماه درمان دارویی مداوم داشتم نتیجه داد..نترس اول دکترت رو تغییر بده یه دکتر خوب برو داروهاتم استفاده کن.همیشه هم از ژل استفاده کن تا زخم نگیری.

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع) 
اها درسته عزیزم شمام نگران نباش دکتر خوب برو و اینکه خیلی دکترای بی سواد الکی ادمو میترسونن.ببخشید م ...

من حالت تهوع صبگاهی پریودنامنظم که هنوزم همونجورم خسته وبیحال مخصوصابی اشتهاهنوزم خوب نشدم

بسه تمومش کن 😣😔😭
ژل چی؟اون پنج ماه جلوگیری داشتید

آره... من سال پیش عروسی کردم پیشگیری میکردم...ژل لوبریکانت.واسه رابطه استفاده کن..زخم نمیگیری..دکتر منم گفت عفونت زده به لگنت  خیلی ترسیدم اینقدر گریه کردم بعد رفتم پیش یه متخصص خوب گفت اصلا ترس نداره اینقدرهم پیشرفت نکرده عفونتت..دارو داد مصرف کردم خوب شد ..

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع) 
خداروشکرآمپول به پاتون میزنه یاجای دیگه ببخشیدبرامن که اصلاامپول اینانداد

نه همون پا من خيلى عفونتم شديد بودا شايد واسه تو كمتره 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

من عنبر نسا دود كردم خوب نشدم اصلا 😕

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖