2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدااگه تجربه داریدبگیدمن چیکاکنم من عاشق بچم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 39 پست

دری وری گفته. ربطی نداره به زخم و عفونت. مشورت بگیر از دکترهای دیگه. بیشتر دکترهای ایران واقعا کم شعورن در زمینه برخورد با بیمار و دادن اطلاعات. 

«مگه زوره؟ به خدا هیچکی به تاریکیِ شب تن نمی‌ده؛موشِ کورم که می‌گن دشمنِ نوره، به تیغِ تاریکی گردن نمی‌ده!»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتون چی داده

چهارتا آمپول نوروبيون هفته اى يه دونه ميزنم خيلى دردناكه كپسول فلوكونازول هر سه روز يه عدد ،كلوتريمازول ١٠٠ واژينال ، پماد ايپانتن موضعى ،پماد كلوتريمازول ١درصد موضعى .ويتامينم داد گفت شايد از كمبود ويتامين عفونت ميگيرى خداروشكر خوبم فعلا 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
انقدراحت ایناروگف😐

برای همین می گم. اصلا به فرض اینکه واقعیت داره و داره درست می گه. اینطوری آدم صحبت می کنه با کسی؟ این طرز اطلاع دادنه؟ ابله! برو جای دیگه ردیف می شه همه چیز   

«مگه زوره؟ به خدا هیچکی به تاریکیِ شب تن نمی‌ده؛موشِ کورم که می‌گن دشمنِ نوره، به تیغِ تاریکی گردن نمی‌ده!»
بله بعدنمونه میگیره میفرسه ازگایشگاه

اها درسته عزیزم شمام نگران نباش دکتر خوب برو و اینکه خیلی دکترای بی سواد الکی ادمو میترسونن.ببخشید میشه بگین علائمتون چی بود