2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808291 بازدید | 6396 پست
ممنون از دوستانی که جوابمو دادن.نظر دکترش اینکه دوهفته باید از تشنج بگذره تا نوار درست نشون بده،زیر دو هفته ممکن یه اختلال کاذب و نشون بده،ویا اگه تشنج ناشی از تب باشه اونم دوهفته زمان میخواد تا تو نوار مشخص بشه،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای مهربان من اون لینک رو که ندیدم اما وقتی به اون قسمت رفتم واقعا تعحب کردم چجوریه که اینهمه فیلم هست و متاسفانه ما ایرانیا اصلا همچین جیزی نداریم کاش بشه ماهم یه همجین انجمنی تشگیل بدیم خیلی خوب میشه و یه کمک بزرگ برای بقیه پدرمادرهای سر درگم
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
السا جان گویا دکتر تنکابنی اصلا اخلاق نداره و اصلا برای مریض وقت نمیذاره اما استدلال اون دکتر از. نظر من واقعا مضحک هستش میشه الان نوار گرفت و باز بعد از جند هفته تکرار کرد خوب اگر تشنح باشه دارو بخوره بعد نوار بگیرن خوب صد در صد کاذب نشون میده بنظرم دکتر خیلی بیخیاالی بوده
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
ریحان جان اسپاسم شیرخوارگی دست و پا سیخ میشه و کمر قوس بر میداره مثل تیرکمون. تشنج دخترم الان ۵،۸ثانیه مثل دل درد میپیچه به خودش و بعد گریه میکنه.و رنگش میپره و گاهی چشمش میره گوشه اما کاملا هوشیاره .از ۱۵،۳۰ دقیقه قبلشم همش گریه میکنه.
و چون خواستم اتش را بر ابراهیم گلستان کردم
سلام دوستان مرسی السا جان که شماره دکتر تنکابنی رو برام گذاشتی .پیش دکتر اشرفی وقت گرفتم اما مابین مریض بهم وقت داد متاسفانه.در مورد نوار مغز دوستان اصلا تست تشخیصی صد در صدی نیست .از پسرم بعد از اولین تشنج نوار گرفتن گفتندinactive seizure داره که دقیقا ده روز بعد تشنج کرد./یه بار هم بعد اینکه دو ماه تشنج نداشت گفتند نوار مغزش مثل یه بچه طبیعیه اما به این معنی نیست که بگیم تشنج نداره و دو هفته بعد تشنج کرد.متاسفانه مغز خیلی پیچیده هست و ناگفته های این بیماری زیاد.امیدوارم مشکل تک تک بچه های این گروه با کمترین عارضه حل بشه.
سلام به همگی، سحر خانم از لطفتون ممنونم، در موردگروه هم دوستان چندان موافق نبودن، با توجه به اینکه تشکیل گروه نیازمند همکاری حداقل چند نفر از دوستان برای اداره گروه هست، از تشکیلش علیرغم تمام مزایایی که داشت نا امید شدم. دوست داشتم گروهی مشابه گروه خارج از کشور داشته باشیم هرچند که محدوده این گروه محدود به فارسی زبان ها میشه، اما به نظرم می تونست منبع مهمی برای پدر و مادرای درگیر اینجور مسائل بشه، کاربرایی بودن که از روغن نارگیل خالص استفاده می کنن و چون دارای ام سی تی بالایی هست، نتیجه هم گرفتن، الان تشنج فرزندتون قطعه؟ نوار نرماله؟ مرسی میترا خانم، در حال حاضر سابریل، اورفریل و لامیکتال (لاموتریژین) مرسی آوا مامان، نوار دخترتون هیپس آریتمی نداره؟ به لحاظ تکامل بعد از قطع اسپاسم ها، پیشرفت داشته؟ ریحان خانم فکر می کنم والپروات بتونه این قسمت از تشنج دخترتون رو قطع کنه، چون برای دخترم جواب داده، بن یو خانم، یکی از دوستان اعلام آمادگی کرد که سایت بزنه و ... که به نظرم با توجه به هزینه های مترتب و زمانی که باید صرفش بشه یه مقدار سخت هست، اما اگر کسی می تونست انجام بده بسیار عالی بود، بنده هم پیشنهاد گروه تو اون سایت رو دادم که به غیر از دو سه نفر استقبال نشد،من خودم تواون گروه شاید هر چند روز یک فیلم جدید می بینم و نظرات کاربرا رو می خونم، همدلی و همکاری کاربرا واقعا" عالی هست، برای مثال بعضی از کاربرا که فرزندشون کامل خوب شده محدوده زندگیشون رومیگن و برای در اختیار قرار دادن تجربیاتشون به سایر کاربرا که تو همون محدوده هستن،اعلام آمادگی می کنن،من واقعا" حسرت می خورم چرا ایرانی تو اون گروه نیست (البته یه خانم ایرانی ساکن امریکا عضو هست)، من عمده اطلاعاتم رو مدیون اون گروه هستم و امیدوارم روزی مثل کاربرایی که الان فرزندشون در سلامتی کامل هست و به دیگران کمک می کنن، بتونم داستان دخترم رو اونجا تایپ کنم و به شکرانه بهبودی دخترم (اگه خدا بخواد) به بقیه تا حدامکان کمک کنم. آوا مامان، حالات مختلفی داره که یکیش اون حالتی هست که گفتید، میترا خانم، فرزندتون تأخیر تکامل داره؟ نوع تشنجش IS نیست پس، درسته؟
وبلاگ اسپاسم شیرخوارگی http://persianis.blogfa.com
سلام بابای مهربون بله پسرم 10 ماهشه ولی هنوز نمی تونه مستقل بشینه خوب هم گردن نگرفته.با فیزیوتراپی کمی بهتر شد البته فیزیوتراپی چه عرض کنم یادمه ایران که بودیم توانبخشی حداقل هفته ایی 3 بار برای اینجور کیس ها انجام می شد ولی اینجا دو هفته یکباره.!!! دیگه با کلی دلیل و استدلال هفته ایی یک بارش کردم.کاردرمانیش هم از 10 دسامبر شروع می شه امیدوارم نتیجه بگیریم.تشنجهاش هم گراند مال هست( تونیک کلونیک ).نهIS نیست.داروهاش هم کپرا و توپومکس(توپیرامید).
بابای مهربون ؛ نوار های دخترم هیپس ارتمی رو نشون نمیده و فقط تشنج خفیف.دخترم باوجود اینکه ۱۸ روزگی اسپاسم داشت اما ۴۰ روزگی کامل گردن گرفت.۵ ماهگی غلت میزد.اما یه دستش اسیب دیده و ضعیف الان.الان میتونه ۴ ،۵ ثانیه مستقل بایسته۹ ماهگی هم به کمک میز می ایستاد.ولی راه نمیره.سینه خیز و ۴ دستو پا هم نرفته.تاخیر حرکتی دازه
و چون خواستم اتش را بر ابراهیم گلستان کردم