2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808344 بازدید | 6396 پست
لی لی جان عزیزم دختر من مقاوم به دارو بود همون اول با فنوبار یه هفته قطع شدوشما حتما پیگیر باش .تو رو خدا یه وقت حول نکنی بترسی ولی خیلی حواست باشه . تجربه شخصی من که بهای سنگینی بابتش دادم اینه که : الان که شیر بهش میدی نباید غذاهای ممنوعه از کتاب دکتر خدادای (عسل درمانی) را بخوری ومطمئن باش اگه دقت کنی روزایی که این غذاها را خوردی تشنجش بیشتر شده. از یکی تو مطب پرسیدم روزی که پسرت تشنج کرد چی خورده بود گفت:اسنک گوشت و قارچ(گوشت گوساله و گوسفندی).سیب زمینی .مادر هم از همین غذا خورده به بچه شیر داده. گردو.کرفس.جگر.تخم مرغ :تشنج را تشدید می کنه خواهشا اینها را جدی بگیر من اینا را نمی دونستم و روز به روز تشنجهابیشتر می شد و دکتر فقط دارو اضافه می کرد.اینقدر تشنجها زیاد شد که جلوی رشد مغز را گرفت. دارو ها هم فقط یه مدت کمی اثر می ذاشت بعد دوباره شروع میشد
فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین
لیلی جان بالاخره که بیگاید تا شنبه صبر کنی ولی هرکدوم از لین تشنحا سمه من خال الانتو میفهمم مثل چند ماه پیش منی من یزد هستم عزیزم لیلی جان اولش توپیرامات دادن که شمل تشنج عوض شد ولی قطع نشد بعد تو یرپز ششبار تشنج کرد بتسری شد بهش فنو دادن قطع شد یعد از یهفته دپباره تشنج کرد بهش لیسکانیتن دادن بعد از یه هفته بازم که دپز قرص رو بردن بالا بعد ازیه هفته بازم که دپز لیسکانتی رو بردن بالا و دیگه کامل قطع شد عزیزم اکر دارو اثر کنه باید کلاا قطع بشه همون ریز تشنجهاهم کلی ضرر داره اگر طرف صبح هستش تشنحاش به احتنال زیاد طرف صبحشو ژیاد کنن اگر عصر باش شبشو من دکترم بهم دستور اضافه کردن دوز داد وگفت هر دفه تشنح کرد بعد از سه رپز اینقدر اضافه کن خدارپشکر زیاد سخت نبود کنترلش والانم دیگه نداره هفت ماهه لیلی جان مقدار داروی دریافتیشون اگر تشنح رو کنترل کرد که کرد اکر نه یا زیاد میشه یا یه داروی دیگه میاد کمکش البته من پقتی پسرم بعد از خوردن داروهاا تشنح میکرد هفیفتر بود ولی دکتر میگفت کلا نباید بله عزیزم به وزن هم ربط داره فکر کنم در ازای هر کیلو میشه تا چهار میل داد البتخ اینا بتظر خود دکتر ربط داره دعا میکنم داروها زود اثر کنه راستی آز متابولیک نوشتن براش؟
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اثر دارو که از بین بره تشنج ممکنه رخ بده. سردی ها هم بده نباید خورده بشه مثل انار ترش.قارچ.گشنیز.سیب زمینی.گوشت گاو گوساله.عدس .ماش بادمجون هم خیلی بده و ... اگه در این موردا سوالی داشتی من در خدمتم عزیزم.یه ساله و نبمه درگیرش هستم شاید اطلاعاتم بدردت بخوره.
ممنون بن یو و الاله جون. واااای چقدر سخته. تازه داشتم خوشحال میشدم اخه از دیروز عصر تا حالا نشده بود . یعنی ممکنه دوباره شروع بشه؟ گوشت گوسفند و ماهی و مرغ میشه خورد الاله جون؟ من خرما زیاد میخورم. اثر غذاهای سردو میبره؟ مامانم خرما با کنجد و روغن حیوانی واسم درست کرده البته بخاطر زایمانم بود خیلی میخورم
راستی اگه از کمبود ویتامین بی باشه ویتامین بخوره خوب میشه؟ تا چند روز اگه نشه میشه مطمین شد واسه همیشه قطع شده؟ من اشرفی کفت یه ماه دیگه بیا منم واسه سی دی وقت گرفتم ولی میخام پیش تنکابنی هم برم. پس بن یو جون اگه قطع شد چند روز بعد برم تنکابنی نوار جدید بگیره ببینم نرماله یا نه درسته؟
اشرفی گفت واکسن دوماهگی هم یکیشو نباید بزنه فکر کنم ثلاث. روی کاغذ نوشت. نمیدونم خدایی نکرده اگه تب کنن باید چیکار کرد؟ اش فی گفت دیازپام نباید داد یه مشکل دیگه هم دارم. گاهی بعد قرص که میدم بخاطر رفلاکسش استفراغ میکنه نمیدونم قرصه هم جزوشه یا نه
الاله جون به نظرت اگه گرمی بخورم و با قرص قطع بشه یعنی دیگه ثابت میمونه؟ میوه بخورم بعدش خرما خوبه دیگه؟ هویج اخه شیرو زیاد میکنه من ابشو میگیرم میخورم . دلسترم همینطور کازشو میذارم بره بعد میخورم. شیر هم جوشیده با عسل میخورم. شیر گاوه که عیب نداره؟ تخم مرغ و سیب زمینی خیلی سخته که نخورم. بعدش خرما بخورم یا چای نبات خوبه؟ ماهی چی؟ گوجه و خیار و ... چی؟ همه چیز سرده اخه.....
عزیزم من جوری شده بود که دخترم روزی 20 با رتشنج می کرد و بعدش آب از دهتش میومد.وضع بدی داشت .من چون دو قلو بودن نمی تونستم اینجوری برای خودم رعایت کنم .11 ماهش بود که شیر خودم را بهش ندادم دیگه و شیر خشک دادم.برای غذاش هم هم را رعایت کردم .دیگه خبری از اون تشنجها نبود. خوب یادمه که یه بار خورشت کرفس خوردم خیلی حالش بد بود .کباب از بیرون هم همینطور.به خاطر یبوستش بهش هلو میدادم همش تشنج داشت. اون موقع نمی دونستم این ها را.
عزیزم دکنر دخنرم میگه اینفدر این مغز پیچیده هست که اصلا قابل پیش بینی نیست.آرامش خودت برای شیر خیلی مهمه. ان شالله خوب پیش میره. ببین من برای دخترم اصلا ندادم بهش .حالا شما را نمی دونم برای شیرت چه جوزیه .یه هفته رعایت کن اگه اثر داشت هر روز یکی را اضافه کن اثرش را روز بعد ببین .اگه مشکلی نبود بعد هر سردی مصلحش را مصرف کن که اثر بد نزاره. واکسن دو ماهگی خیلی مهمه که دو گانه بزنه.برای تبش هم از همون صبح بهش استامینوفن بده. دارو های ضد آلرژی واسه تشنج بده .تشدید میکنه معمولا دکتر ها اولش به همه ب 6 میدن. مرغو ماهی سرده. در کل رعایت رژیم خیلی سخته ولی اثرش برای تشنجهای این شکلی صد در صده. وقتی هم که نوار سالم باشه تا چند وقت بعدش باید دارو را ادمه بدی. اگه همه شیر را تا قبل زا 20 دقیقه بعد شیر خوردن بر می گردونه حتما قرص جذب نشده .منم گاهی اینطوری می شد. هویج گرمه. دلستر بده نخور.شیر را زیاد می کنه ولی برای خودت هم بده.باعث پوکی استخوان میشه.چون جو سرده.منم از هول اینکه شیرم زیاد بشه و به دوتا شون برسه خیلی می خوردم و سوپ حو هم میخوردم ولی نگو به ضررش هم بود.
وای چقدر زیاد الاله جون یعنی بطور متوسط ساعتی یک بار . چی کشیدیییییی فکر کنم انواع تشنجها و میز ان حساسیت به خ اکی ها متفا ت باشه درسته؟ من راستش تا پنج شنبه ظهر کای اب انار و شاتوت و ... میخوردم. وقتی گفتی قطعش کردم. شکر خدا از پنج شنبه بعداز ظهر ندیدم بشه. امیدوارم این حالت ماندگار باشه. واسم دعا کنین تشنجهای بچه های شما چقدر طول می کشید هر کدوم؟ چجوری باشه خدایی نکرده به مغز اسیب میرسه؟ من تشنجهای پسرم حدود دو هفته طول کشید از روز اول تا قطع شدنش و هر دفعه حدودده ثانیه طول میکشید روزی تقریبا پنج و شش بار. خیلی نگرانم
دختر من اسپاسم شیرخوارگی داره... از 4 ماهگیش فهمیدم...یه دفعه خودشو جمع میکرد و دست و پاش سرد میشد و چشاش پره اشک و بعد این حمله ها گریه میکرد... بردم پیش دکتر خسروشاهی بهش قرص سابریل داد ..کلی خوشحال بودم که کنترل شده..ولی الان دو روزه دوباره یه مدل دیگه ای خودشو جمع میکنه..اوایل فکر میکردم داره زور میزنه..ولی دقت که میکنم میبینم دست و سرشونش منقبض میشه و برمیگرده...دیگه امیدی به زندگیم ندارم... بچه ها دکتر خسروشاهی خوبه ؟ یا ببرمش جای دیگه؟ دختر من یه مریضیه خیلی خیلی نادر داره به اسم توبروس اسکلروزیس... راستی تو نوار مغزیش زده بود abnormal ... خیلی اوضاعش بده ؟