2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808336 بازدید | 6396 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانای عزیز حدودا چقدر طول میکشه تشنج کنترل بشه تشنج دختر من زیاده حتی در طول شب ده مرتبه تشنج داشته الان سه روزه ک دکترشو عوض کردم و داروهاشو عوض کرده یک مقداری تشنج هاش حس میکنم کمتر شده اما قطع نشده دکتر گفته یکماه این داروها رو باید ادامه بدی و باید تا یکماه دیگه کامل قطع بشه. ولی من هربار ک تشنج میکنه میمیرم و زنده میشم همش میترسم طوریش بشه خدای نکرده و تشنج ها اسیب بزنه به جاییش زبونم لال😞😞

شما چقدر طول کشید ک داروها تشنج بچتون رو قطع کرد؟؟ من هنوز اول راهم 

هنوز تو شوکم... انقد خودم عصبی میشم ک وقتی نصفه شب دخترم جیغ میزنه و تشنج میگیره خودم همزمان معده درد و دندون درد میشم از فشار عصبی ک بهم وارد میشه

من پسرم بچگی تشنج همراه تب داشت دو بار..یه دکتر بردم با نوار مغز واینا تشخیص صرع داد.

خودم قبول نکردم داروش هم استفاده نکروم.

دکتر رضوانی کاشانی رو بهم معرفی کردن خدا خیرشون بده رفتم پیشش گفت نوار مغز یه ذره مشکل داره ولی صرع نیست..تحت نظر ایشون تا دوسال دارو والپروات سدیم مصرف کرد ..خدا رو شکر خوب شد ودیگه تکرار نشد

سلام دوستان من پسرم رو بردم پیش دکتر غفرانی هفته پیش خیلی ریلکس برخورد کرد و حتا نوارهاش رو هم ندید ...

سلام وقتتون بخیر کاش که به این تاپیک بازم سر بزنیدو این پیامو ببینید.شدیدا به کمکتون احتیاج دارم لطفا خواهش میکنم اگه پیاممو دیدید به شماره من ۰۹۳۶۷۷۲۵۴۴۹ یک پیام بدید.ممنون

سلام منم دقیقا همین مشکلو دارم شیراز پیش کدوم دکتر بردید این نظرو داد؟

من هنوز شیراز نبردم، بوشهر پیش فوق تخصص مغز و اعصاب بردیم نوار مغز گرفت گفت مشکلی نداره و تشخیص شادرینگ اتک دادن که لرزش سر هست و مشکلی برای بچه پیش نمیاد، می خواستم هفته بعد ببرم شیراز،  ولی از اونجاییکه خیلی نگران بودم و تا هفته بعد طاقت نداشتم، آنلاین با یه فوق تخصص دیگه ویزیت شدم همه فیلماش رو فرستادم ایشون هم تشخیص شادرینگ رو دادن و گفتن هیچ نیازی به پیگیری بیشتر نیست ولی باز هم شاید یه دکتر دیگه بردمش

من هنوز شیراز نبردم، بوشهر پیش فوق تخصص مغز و اعصاب بردیم نوار مغز گرفت گفت مشکلی نداره و تشخیص شادر ...

چقد جالب واسه منم همین اتفاق افتاد با این تفاوت که سه دکتر دوتا تهران یکی بندر عباس همین تشخیصو دادند ولی دو نفر هم گفتند مشکوکه بهتره دارو رو شروع کنه ولی منو مادرش تصمیم گرفتیم تحت نظر دکتر مویدی بندر عباس که خودشون نوار مغز گرفتنو ویزیت کردن هیچکاری فعلا بجز مراقبت نکنیم تا دوماه دیگه که مجدد ویزیت بشه.

ولی موضوعی که جالبه من خودم قبل از تشخیص دکترا خیلی از فیلمای مربوط به انواع تشنجو توی یوتیوب دیدم باورتون نمیشه تا shuddering attack دیدم داشتم شاخ در میاوردم عییین خودش بود.دیگه باورتون نمیشه بیشتر از تز ارشدم مقاله راجع بهش خوندم خداروشکر هیچ دارویی نیاز نیست هیچ عوارضیم نداره بچه تمام روند رشدشو به صورت کامل طی میکنه.طبق تجربه هم نهایتا تا دو سالگی(البته بعضی مقاله ها تا چهار سالگی)ادامه پیدا میکنه و کلا روندش روبه کاهش و بهبودی میره توی این مدت.من کوچولوم ده روز هست حملاتش شروع شده و خدا خدا میکنم همین shuddering attack. باشه ولی حالتونو کاملا کااااملا درک میکنم انشالله خدا سلامتی بده.

چقد جالب واسه منم همین اتفاق افتاد با این تفاوت که سه دکتر دوتا تهران یکی بندر عباس همین تشخیصو دادن ...

بچتون چند وقتشه؟ خداروشکر که تشخیص شادرینگ اتک رو دادن، شما حضوری بچتون رو بردین تهران یا با ارسال فیلمش؟

دکتری که من فیلمای پسرم رو فرستادم گفتن ممکنه این لرزش ها بالاتر از ۲۰ بار هم اتفاق بیفته و اصلا جای نگرانی نیست ولی من با حرف شما باز هم‌نگران شدم که دو تا دکتر دیگه گفتن مشکوکه من کم کم داشت خیالم راحت میشد، میشه بگید حرکات یا لرزش های بچتون به چه صورت هست؟