2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808406 بازدید | 6396 پست
سلام معرفت جان خوبی؟پسرا خوبن؟الان وضعیتشون چطوره؟هنوز تشنج دارن؟شکل تشنجا چه جوریه؟من شنیدم بعد از دو سالگی شکل تشنجا عوض میشه برا پسرای شمام اینجوری بود؟میشه بگی قبلا چه جوری بود و الان چه جوریه.البته یادمه گفتی شبیه دختر من بودن یعنی اونام فقط تو خواب و وقتی بیدار میشدن تشنج میکردن؟تو بیداری تشنج نداشتن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان من پسرم رو بردم پیش دکتر غفرانی هفته پیش خیلی ریلکس برخورد کرد و حتا نوارهاش رو هم ندید و گفت هیچی نیست گفته بودم که اشرفی هم می گفت چیزی نیست کیهانی دوست ولی نظرش یه چیز دیگه بود امیدوارم همین طور باشه که اون یکی ها گفتن الان شکر خدا که اون لرز ها رو نداره دیگه ولی هر لحظه نگاش میکنم می ترسم بلرزه همه ش صلوات میفرستم و ایه الکرسی می خونم اون موقع کار دیگه ای ازم برنمی اد غفرانی گفت اسم این حالت shuddering attack هست یه کم سرچ کردم توی سایت بی بی سنتر هم دیدم بعضی مامانا بچه شون این مشکل رو داشته و حالتهاشون شبیه نی نی من بوده خدا به همه بچه ها شفا بده
سلام آناهیتا جون دقیقا قبل ار دو سالگی بیشتر با تب تشنج میکردن و بعضی وقتها صرع بزرگ داشتند ولی از دو سالگی به بعد انواع تشنج ها رو گرفتند یه دو ماهی خوب بودن ولی دوباره شروع شد دختر شما چی بهتره خدا رو شکر پیش دکتر محولاتی رفتی یا نه هنوز
معرفت جان خدا رو شکر دخترم بهتره بعد از اون بار که با تب تشنج کرد تشنج مثل قبل نداشته ولی هنوز بعد از یه مدتی از خوابش که میگذره بیدار میشه گاهی هم دستش یا پاش تو خواب یه تکون میخورن.با دکترش که دستیار دکتر غفرانی هست صحبت کردم گفت نوار بگیرم حالا برا دو هفته دیگه وقت دادن نوار که بگیرم میارم تهران اگه لازم باشه همون موقع میبرم پیش ذکتر محولاتی فکر کنم بین مریض اگه برم بهم وقت بده نه؟
لی لی جون مامان امیر پرهام راهنماییم کرد چطور وقت بگیرم من سه شنبه صبح زنگ زدم درمانگاه و برا دوشنبه بعدش نوبت گرفتم دکتر دوشنبه صبح ها میاد فقط یه خانمی اونجا میگفت من یه بار بی نوبت رفتم مطبش قبول کرد حالا انشالا تونستی وقت بگیری، حواست باشه که دستیاراش خودشون نخوان کارت رو راه بندازن اصرار کن می خوام دکتر رو ببینم موفق باشی گلم
سلام سما جونم گفته بودم بهت که چیزیش نیتس آخه نینی دوست من همش اینجوری میشد وهر دکتری برده بود گفتن مال دندونشه پشتش میلرزه
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
سلام به همه دوستای خوبم مامانای مهربونی که مورد یه امتحان سخت خدا قرار گرفتن مث خودم و امیدوارم خدا خودش به هممون کمک کنه . سعی کردم صفحه به صفحه خبخونم و جلو بیام واسه مامان ایلیا خیلیییییی خوشحال شدم و امیدوارم تشنج برای همیشه با پسرش خداحافظی کنه همینطور بقیه بچه های گل که سابقه تشنج داشتن برای منیژه عزیز خیلی ناراحت شدم و میتونم درک کنم چهجور غم دنیا تو قلب آدم میاد با تکرار تشنج ولی منیژه جان همیشه در نظر داشته باش تمرینات وستیبولار برای تشنج خوب نیس من با اینهمه تجربه چون طاقتم برا راه نرفتن پسرم طاق شده بود به حرف دکتر کاردرمانش گوش دادم و بعد از نزدیک به دوسال!!!!!پسرم تشنج کرد در حالی که داروهاشو داشتیم قطع میکردیم البته یه عامل دیگه هم بود به همتآن توصیه میکنم تو این ایام سرد سال اگر سیستم گرمایشی خونتون گاز هست حتما حتما یه دستگاه تستر منواکسید کربن نصب کنید گاهی وسایل گرما سوز مثل بخاری یا ابگرمکن کمی از گاز منوامسیدو تو هوا پخهش میکنن که برای بچه های ما سمه ممنون بن یوی عزیز شرح حالمو که خوندی گلم دویتای خوب تشنج و کنترلش یه طرف قضیس پیدا کردن کاردرمانی خوب برای جبران پسرفت ها یک طرف تشنج به عر حال یک روزی کنترل میشه اما واسه جبران پسرفتها هرچه زودتر و درست تر اقدام بشه بهتره پسر من چند روز دیگه سه ساله میشه و من باز حسرت حتی ایستادن مستقلشو دارم حرف زدن هم که هیچی فقط ماما و صدا سازی بعد از تکرار تشنج دو سه ماهی عست هیچ کاردرمانی ای نبردم خودم زیر نظر مشاور هستم چون افسردگی شدید دارم آ دارم سعی میکنم دوباره تلاشو شروع کنم