2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808348 بازدید | 6396 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عوارض فنو چیه دخترم فعال وباهوشه😭

هر چی باشه مهم نیست  بچه ها با هم متفاوت هستند . عزیز دلم شما سر خود که به بچه چیزی نمی دید.زیر نظر فوق تخصص مغزو اعصاب هستید پس وقتی دارو براتون تجویز کرده به عوارض آن آگاه بوده.حالا دارو های مغزو اعصاب معمولا بچه رو یک هفته اول خواب آلوده تر و شل تر می کنند تازه براساس وزن بچه تجویز می شوند ولی تا بدن عادت کنه شاید این عارضه رو ببینید بعدا از هفته دوم و سوم همه چی میشه مثل اول .مگر اینکه دوباره دکتر دارو رو عوض کنه و قوی تر بخواد بده به هر دلیلی.که انشالله شامل فرزند شما نباشه .ولی در کل باز هم اگر دیدین که کلا بچه تغییر کرد به طوری که براتون قابل هضم نشد این تغییرات،  که من تا به حالا نشنیدم از قرص معمولی فنوباربیتال عوارضی داشته باشه .به دکتر مراجعه کنید و باهاش در میون بگذارید.اصلا اینقدر این قرص معمولی و کم عارضه هست من نمی دونم چرا اینقدر می ترسید.

کدومش بهتره؟

عزیزم همه ی این دکتر ها و پزشکانی که صفحه اول این تایپیک نامشان برده شده از بهترین پزشکان مغزو اعصاب ایران هستند و با تجربه هستند.بستگی داره که چه زمانی بتوانید وقت بگیرید چون معمولا همشون شلوغ هستند.

اما اگر براتون دیر بود نوبت هاشون به دکتر های مرکز طبی یا مفید مراجعه کنید شاید زودتر نوبت بدهند.

دکتر جواد زاده و رضایی و انوری و ....هم خوب هستند 

من واقعا نیاز ب تلنگر دارم وکسی هولم بده 

به قول دکتر محمود محمدی تو پیج اینستاشون یک لایو چند سال پیش گذاشته بودند و فرمودن تشنج مثل یک آتش سوزی در ساختمان هست اگر دیر جلوش رو بگیری یا اگر ایمنی خونه نداشته باشه و یا جلوی جرقه رو نگیری باعث میشه کل خونه یا قسمتی بسوزه حالا اگر اصلا کاری نونی که اون خونه غیر قابل استفاده هست و باید خونه رو از نو بسازی در حالی که این ساختن در مورد مغز غیر ممکن است.

وقتی چیزی خراب میشه و شما جرقه ای حس می کنید به متخصص مراجعه می کنید تا حل کنید چون می ترسید از آتش سوزی ولی چی مهمتر از مغز که وقتی تشنج باعث آسیب میشه سلول های مغز نمی تونن خود سازی کنند،بر خلاف سایر قسمت های بدن پس مهمتر و آسیب زا تر از تشنج برای مغز چیزی وجود نداره.

هر چی باشه مهم نیست  بچه ها با هم متفاوت هستند . عزیز دلم شما سر خود که به بچه چیزی نمی دید.زیر ...

نمیدونم چرا اینقد میترسم میگم که از اونجایی ک‌کادر درمانام با هزاران بیمار سرکار داشتم مرحله اول کسی نمیپذیره و اول از تشخیص اولین نفر ایراد میگیرن بعداز مدتها سردرگرمی و تلف کردن وقت خسته میشن و می‌پذیرن و درمان رو شروع میکنن 

من خودمم مستثنی نیستم از این قضیه 

فیلم از حرکاتش داری؟

اره دارم حرکاتش رو ک میگن مشکوکه نه میشه گفت اسپاسم هست نه میشه گفت نیست 

نواراش هم همینقد مشکوکه نه هیپس آریتمی ک نشانه اسپاسم هست رو نشون میده نه کاملا بی نقص هست 

گاای احساس میکنم علم در مورد نورولوژی اطفال کاملا نسبیه

ب هر‌حال‌امیدوارم خداوند راه درست ب من مادر نشون بده چون من ناتوانم در برابر مصلحتش

به قول دکتر محمود محمدی تو پیج اینستاشون یک لایو چند سال پیش گذاشته بودند و فرمودن تشنج مثل یک آتش س ...

عزیزم ما یه گروه تو ایتا زدیم اگه تمایل داشتی شمارتو بده وبیا تا از تجربیاتت استفاده کنیم