سلام به شما و همه ی عزیزان و والدین گرامی.
پیرو تصمیم شما در رابطه با ایجاد گروه عرض کنم که یک خانمی در صفحات قبلی این تایپیک یک گروه در ایتا ایجاد کردند و در گذشته من هم عضو یک گروه در واتس اپ بودم که مربوط به والدینی بود که فرزندشان درگیر تشنج بود.چون در گروه واتس اپی که من عضو بودم فعالیتی نمی شد و افراد زیادی اطلاع نداشتند از تشکیل این گروه و تعداد کم بود من از آن گروه خارج شدم و دیگه عضو هیچ گروهی نمی شوم.البته که شرایط فرزند من با سایرین متفاوت هست و عملا احساس نیازی در این مورد نمی کنم.ولی با توجه به اینکه من تمام صفحات این تایپیک رو خیلی با دقت مطالعه کردم ،قبلا اعضای فعال این تایپیک گروه در تلگرام داشتند ولی متاسفانه دیگر آن گروه از دسترس خارج شده و قابلیت دسترسی ندارد ولی خوشبختانه این تایپیک و تایپیک های مشابه بدون تغییر هستند و برای والدینی که در آینده این پیام ها را مطالعه می کنند و نیازمند اطلاعات هستند ،مفید است.با کمال تشکر از جناب عالی درخواست دارم که در صورت تشکیل گروه ،اطلاعات و مشورت ها و هر آنچه که به نظرتون می تونه سبب کاهش اضطراب و افزایش روحیه و آرامش والدین بشود را در این تایپیک نیز مطرح کنید تا موجب خرسندی و امیدواری والدینی که در آینده نیاز به کمک دارند، نیز بشود.با تشکر از شما والد عزیز و تمامی همراهان این تایپیک .به امید شفای تمامی بیماران بالاخص بچه های بی گناه این تایپیک.التماس دعا و خدانگهدار.