2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808270 بازدید | 6396 پست
دوستان یه متخصص مغز واعصاب خوب تو تهران معرفی میکنید ؟؟ مشکل پسرم تاخیر در گفتار هست 

دکتر تکتم موسویان دکتر پسرم هستن من راضیم.دکتر اشرفی و دکتر بدو هم عالین.دکتر تقدیری و افشتر خاص هم خوبن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با سلام خدمت همه دوستان این تاپیک... من میخوام برای ایجاد ارتباط بین خانواده های این تاپیک که همگی یک مشکل مشترک داریم یک گروه داخل تلگرام ایجاد کنم تا همه بتونن اونجا از نظرات و تجربیات هم استفاده کنیم.. اگر کسی مایل هست شمارشو بذاره من اضافش میکنم... 

با سلام خدمت همه دوستان این تاپیک... من میخوام برای ایجاد ارتباط بین خانواده های این تاپیک که همگی ی ...

سلام به شما و همه ی عزیزان و والدین گرامی.

پیرو تصمیم شما در رابطه با ایجاد گروه عرض کنم که  یک خانمی در صفحات قبلی این تایپیک یک گروه در ایتا ایجاد کردند و در گذشته من هم عضو یک گروه در واتس اپ بودم که مربوط به والدینی بود که فرزندشان درگیر تشنج بود.چون در گروه واتس اپی که من عضو بودم فعالیتی نمی شد و افراد زیادی اطلاع نداشتند  از تشکیل این گروه و تعداد کم بود من از آن گروه خارج شدم و دیگه عضو هیچ گروهی نمی شوم.البته که شرایط فرزند من با سایرین متفاوت هست و عملا احساس نیازی در این مورد نمی کنم.ولی با توجه به اینکه  من تمام صفحات این تایپیک رو خیلی با دقت مطالعه کردم ،قبلا اعضای فعال این تایپیک گروه در تلگرام  داشتند ولی متاسفانه دیگر آن گروه از دسترس خارج شده و قابلیت دسترسی ندارد ولی خوشبختانه این تایپیک و تایپیک های مشابه بدون تغییر هستند و برای والدینی که در آینده این پیام ها را مطالعه می کنند و نیازمند اطلاعات هستند ،مفید است.با کمال تشکر از جناب عالی درخواست دارم که در صورت تشکیل گروه ،اطلاعات و مشورت ها و هر آنچه که به نظرتون می تونه سبب کاهش اضطراب و افزایش روحیه و آرامش والدین بشود را در این تایپیک نیز مطرح کنید تا موجب خرسندی و امیدواری والدینی که در آینده نیاز به کمک دارند، نیز بشود.با تشکر از شما والد عزیز و تمامی همراهان این تایپیک .به امید شفای تمامی بیماران بالاخص بچه های بی گناه این تایپیک.التماس دعا و خدانگهدار.

پرشش دست هاش باز میشد یه دفعه حالت انگار از چیزی ترسیده ....فقط یه ثانیه بود  بعد ۶ ماه خودبخو ...

دقیقا پسر منم‌همینجوریه.هرکس‌میبینه میگه چراابنجوری میکنه اعصابم داغونه.نواروسونوش خوب بوده ولی چون دکتر گفته تشنجه دارم دق میکنم.

دقیقا پسر منم‌همینجوریه.هرکس‌میبینه میگه چراابنجوری میکنه اعصابم داغونه.نواروسونوش خوب بوده ولی چون ...

اگه گفتن تشنجه حتما دارو هاشو بده

پسر من ام ار ای و نوار نرمال بود تکاملشم نرمال ....۲تا دکتر گفتن مشکوکه ۲تا گفتن تشنج نیس ...فقط اشرف زاده گفت هست و من ۲ماه بهش قرص فنو دادم و خوب نشد اخرش اخوندیان گفت تشنج نیس و بچه سالمه....داروش که قطع شد کم کم خوب شد البته هنوز هر از گاهی تو خواب داره پرش رو که دکترش گفت عیبی نداره

سلام خدمت همه والدین گرامی. نوع خاصی از حالات در نوزادان هست که در صورت مشاهده ، میتونم تجربیات خودم رو در اختیارتون قرار بدم. این حالات به این شرح هست: - نوزاد در هنگامی که به پشت خوابونده میشه حالت وحشت توی چهرش میاد و در صورتی که اون رو بغل کنین حالتش خوب میشه. - در همون وضعیت احساس میشه که بچه می خواد گریه کنه ولی نمی تونه - بعضی اوقات ناگهان دستاشو سیخ میکنه به جلو و همه بدنش قفل میشه و نفسش بند میاد. چهرش هم کبود میشه. حدودا فقط سه تا پنج ثانیه طول میکشه . بعدش که آزاد میشه ، شروع به گریه میکنه. این حالت در هنگام تعویض پوشک بیشتر اتفاق میفته(مهم) - معمولا دست و پای بچه توی این حالات سرد میشه - در زمان بعد از ظهر و شب معمولا این حالات بیشتر میشه . - سن بچه کمتر از چهار ماه هست . اگه نوزادتون این حالات رو داره لطفا با این ایمیل با بنده در تماس باشید. امیدوارم بتونم کمکتون کنم holylandtova@yahoo.com
سلام به شما و همه ی عزیزان و والدین گرامی. پیرو تصمیم شما در رابطه با ایجاد گروه عرض کنم که  ی ...

نکته ی بسیار مهمی هست . پیشنهاد می کنم همه ی والدین گرامی توی همین تاپیک موضوعات رو مطرح کنن .

سلام خدمت همه والدین گرامی. نوع خاصی از حالات در نوزادان هست که در صورت مشاهده ، میتونم تجربیات خودم ...

دقیقا پسر من اینجوریه ولی وقتی پوشکشو عوض میکنم اگه باباش بادستاش بازی کنه ودستاش تودستش باشه اصلا اینجوری نمیکنه 

سلام خدمت همه والدین گرامی. نوع خاصی از حالات در نوزادان هست که در صورت مشاهده ، میتونم تجربیات خودم ...

پسرمن ۸روز دیگه دوماهش میشه خداراشکر گردنش یکم سفت شده صداهم ازخودش درمیاره ازنظر رشدی نرماله سونو ونوارهم داده خوب بوده ازمایشم داده هنوز جوابش نیمده