2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808283 بازدید | 6396 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام یک مورد از HH اومده بود . اون رو پاسخ دادم .مورد دیگه ای وجود نداشت. دوباره می فرستین

نمی‌دونم چرا نمیومده

خب اگه امکانش هست،همینجا راهنمایی بفرمایید

دخترم ۳ ماه داره و دستاش رو هر از گاهی موقعی ک خواب هست،باز می‌کنه

سلام امیدوارم هرکی تو این تاپیک بوده و هست خدا ب خودش و کوچولوش سلامتی هدیه بده 

دختر ۸۵ روزه ی من طی هفته  ی گذشته ۴.۵ بار تو بیداری دساش باز میشه و منقبض و حالت اینکه آب یخ روش ریخته باشن داره  ، قبلتر فقط در تاریکی یا صدای بلند حالت سیخ شدن و انقباض و گرد شدن چشماش رو داشت ک دکترش گفت چون با محرک اینجوری میشه  طبیعیه و ترس تا ۶ ماهگی ممکنه باشه ما هم بهمین خاطر هیچجا نمیریم و سعی می‌کنیم محرک‌براش ایجاد نشه

حالا ک این اتفاقا تو بیداری و فقط موقعی ک گشنه اش هست افتاد من رو ب حدی نگران کرده ک طی ۷۲ ساعت گذشته فقط یه ساعت خوابیدم جسمم دیگه نمیکشه بتونم کشیک بدم

از دکتر کیهان دوست تو خیابون کارگر براش وقت گرفتم، فیلم حالتش رو برای دوتا نورولوژیست اطفال فرستادن گفتن ب نفع تشنج هست و باید نوار مغز بده، این روزا برام کابوسی تموم نشدنیه توی تهران خودم تنها زندگی میکنم و دلم تیکه تیکه اس

سوال اینه اگه نوار مغزش سالم بود من با این حملات مواجهه شم چیکار کنم؟؟ ایا اگه تشنج بچه من تایید شه عوارض داروها چی میتونه باشه دخترم رشدش و واکنشاش گاها خیلی زودتر از سنش داره رخ می‌ده ب شدت خنده رو با نمک و باهوشه امروز غلت زدن رو یاد گرفت 😭

دختر قشنگم کاش میمردم این روزا رو نمیدیدم

عزیزممم  گردن گرفته  نگران نباش دارو بخوره خوب میشه ولی من جسارتا خیلی برای تشنج بچه ام ...

عزیزم اگه هیپس اریتمی توی نوار گزارش نشه ولی علایم ب نفع اسپاسم شیخوارگی باشه چیکار میشه کرد؟؟ میخام بدونم اگه اسپاسم شیرخواری باشه صدرصد هیپس مشخصه؟؟

سلام امیدوارم هرکی تو این تاپیک بوده و هست خدا ب خودش و کوچولوش سلامتی هدیه بده   دختر ۸۵ ...

سلام خدمت شما مادر عزیز .ممنون از دعای خیرتون.متاسفم که صحنه هایی رو می بینید که شما رو وارد فاز جدیدی از نگرانی های مادرانه کرده.

اگر تشخیص به تشنج باشه و دارو تجویز بشه خدا رو شکر کنید که زود متوجه شدید و پیگیری کردید .

حل این مشگل فقط با دارو امکان پذیر است پس اگر عوارض اندکی هم داشته باشد به خاطر حل مشکل بزرگتر قابل چشم پوشی است چرا که هیچ دارویی عوارضش به اندازه عوارض و آسیب‌های تشنج نیست.

اگر هم دارو تجویز نشه به نظر من این حرکات رو باید زیر نظر داشت هم تعداد و مدت زمان وقوع .تا اگر افزایش پیدا کرد پیگیری کنید.شاید به مرور حرکاتش فرق کنه .فقط آگاه بودن .مراجعه به پزشک حاذق و استفاده از دارو ها به صورت مرتب تا زمان لازم و توکل به خدا  حتما موجب کاهش نگرانی و آرامش شما خواهد شد.

سلام خدمت شما مادر عزیز .ممنون از دعای خیرتون.متاسفم که صحنه هایی رو می بینید که شما رو وارد فاز جدی ...

سلان وقت بخیر امروز من مطب دکتر کیهانی دوست رفتم برای پیگیری مشکل دخترم، دخترم سه ماهه هست و بنظرم حملاتی ب صورت تشنج دو یا سه بار دیدم ضمن اینکه وقتی باز هست یا از خواب بیدار میشه دستاشو مشت میکنه جلوی سینه پاهاش منقبض انگاری از چیزی هیجان زیاد داره ولی این حالت با بغل کردن یا لمس کردنش از بین میره  ب هر حال دکترش فیلمی ک گرفتم رو نگاه نکرد و طبق نوار مغز گفت تشنج رو میبینم تو نوار براش فنوباربیتال نوشته حالا میخام با چنتا دکتر دیگه مشورت  کنم اگه کسی رو میتونین معرفی کنین ممنونتون میشم ضمنا دکتر محولاتی نوبت دهیشون چطوری هست

سلان وقت بخیر امروز من مطب دکتر کیهانی دوست رفتم برای پیگیری مشکل دخترم، دخترم سه ماهه هست و بنظرم ح ...

سلام عزیزم انشالله هر چه سریع تر سلامتی بچه ات برگرده 

من پسرم و پیش محولاتی میبرم خیلی سخت وقت میده ولی ویزیت میکنه اگر تهرانی حتما ببر . تشخیص نوار مغزش چی بود 

فنوباریتال داروی خیلی معمولیع نگران نباش عوارضش کمهد