2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808291 بازدید | 6396 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام....لطفا کمک کنید....پسرم حرکات تیک پرشی داره یه روز داره یه روز نه ....پیش اخوندیان بریم نوار م ...

سلام عزیزم.پسرمنم همینجوریه میشه بگین شماچیکار کردین پسرتون چطوره الان؟

سلام دختر من دستاشو موقع ترس باز ميكرد كه نوار و ازمايش سالم بود و ال تي ام هم دادم سالم بود اين هقت ...

پسرمنم همینجوریه دکتر قرص فنوباربیتال داده واسش شماخوب شد بچتون؟

بابای مهربون و بابای پیگیر ظاهرا مطالعات شما بیشتر بوده و حتی فروم های خارجی رو هم پیگیری میکنید. می ...

کاش بودین وازوضعیت بچتون میگفتین چون پسرمنم دقیقا همینجوریه نمیدونم تشنجه یانه 

سلام عزیزم.پسرمنم همینجوریه میشه بگین شماچیکار کردین پسرتون چطوره الان؟

سلام....من نتونستم به تشخیص اشرف زاده اعتماد کنم رفتم دوباره پیش اخوندیان و دوباره نوار گرفتن و سالم بود و ایشون گفتن بچه سالمه و دارو رو قطع کردن 

سلام دوستان مثل اینکه فنوباربیتال اصلا تاثیری روی این تشنج(اسپاسم شیرخوارگی )نداره جز شل کردن بچه حرفی که دکتر بمن گفت اما متاسفانه بچه من ۶ماه استفاده کرد که الان لیسکانتین جایگزینش شده کرمانی‌های عزیز دکتر بیگلری اصلا براش مهم نیست بچه شل شه همش میگه اصلا بچه یه تیکه پارچه شه مهم قطع تشنجه که خدارو هزار مرتبه شکر بعد از مراجعه به دکتر منصوری دکتر پروانه کریمزاده (تهران)رو معرفی کردن با تنظیم داروها بچم هوشیارتر شده و شلی بودنش بهتر شده ان شاالله این تشنج ها و اسپاسم ها و داروها قطع شه 

دوستان عزیزم یه نکته دیگه اینکه این داروها عضلات بچه رو شل میکنه و ممکنه به بچه غذا میدید بپره تو گلوش من واسه این مشکل به گفتار درمانی مراجعه کردم و با چندتا ماساژ که بعد خودم توی خونه انجام میدم بچم بهتر شده/یه نکته دیگه اینکه طبق ویزیت آنلاینی که از طریق نرم افزار مدافون با دکتر اشرف زاده داشتم راجب تغذیه اینکه غذاهای طبع سرد استفاده نکنید

سلام دوستان مثل اینکه فنوباربیتال اصلا تاثیری روی این تشنج(اسپاسم شیرخوارگی )نداره جز شل کردن بچه حر ...

دکتر پسر منم فنو و ب۶ قطع کرد که چون اصلا تاثیر نداشت . الان لیسکاتین میخوره و سابریل  و امپول تتراکوکتزاید که هر هفته ۱ میزته ولی اسپاس ها روزی ۱ بار شده که دکتر میگه باید قطع بشه . 

تشنج بچه اتون قطع شد . باز هم اسپاسم میبینید . دکتر پسرم میکفت اگر ۲ هفته فقط اسپاسم ها قطع بشه ۸۰ درصد راه و رفتیم . میشه لطفا شماهم از علائم فرزندتون و داروهای که الان مصرف میکنه بکین 

دوستان عزیزم یه نکته دیگه اینکه این داروها عضلات بچه رو شل میکنه و ممکنه به بچه غذا میدید بپره تو گل ...

پسر منم همین طور شده که خس خس بیتی و تفس های تند داره بخاطر عوارض سابریل و لیسواتین که دکترش اصلا مهم نبود برلش 

به منم گفت بچه شل شل هم شد مهم نیست نهم قطع تشنج هاست 

چون تا قطع بشه شل بودن درست میشه