2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808316 بازدید | 6396 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تکاملشم خوب نیست 

اسپاسم ها قطع شده  ؟ پسر من سابریل شروع کرده و فنو   کلوبازام و ویتامین ب۶ و امپول ها که داره کم میشه ولی اسپاسماها اونقدر تغیری نکرده .اگر اسپاسماهای فرزندتون قطع شده چقدر طول کشید

اسپاسم ها قطع شده  ؟ پسر من سابریل شروع کرده و فنو   کلوبازام و ویتامین ب۶ و امپول ها که د ...

سلام .بچتون چند وقتشه؟ تکاملش خوبه یا نه؟ پیش کدوم دکتر میبرین؟ آزمایش متابولیک،mri و نوارش چطور بوده؟

از دکترش مطمئنم دکتر محولاتی از بهتریناست ولی از این عوارض دارو میترسم اینجا کسی به بچه اش پریمیدو ...

چرا عزیزم بچه منم پیش محولاتی همین دارو رو میخوره،ودقیقا از خواب بیدار میشه جیغ و گریه ی زیاد داره،بیشترم شبا اینجوریه،وا.. من دیگه دارم به محولاتی شک میکنم

اسپاسم ها قطع شده  ؟ پسر من سابریل شروع کرده و فنو   کلوبازام و ویتامین ب۶ و امپول ها که د ...

جالبه که کورتون و سابریل هم زمان استفاده شده. چند وقته دارو میگیره؟ اسپاسم ها به چه شکل هستند؟ ایا نوار هیپس آریتمی داشته؟ اگه اسپاسم ها شدید هستند یعنی حتی ضعیف هم نشدند؟ ام آر ای دادین؟ 

سلام .بچتون چند وقتشه؟ تکاملش خوبه یا نه؟ پیش کدوم دکتر میبرین؟ آزمایش متابولیک،mri و نوارش چطور بود ...

پیش دکتر انوری بردم نوار مغز نشان داده. بچه ام نارس بوده . ولی خداروشکر هیچ چیش تغییر بدی نداشته ولی اسپاسم ها قطع نشده

جالبه که کورتون و سابریل هم زمان استفاده شده. چند وقته دارو میگیره؟ اسپاسم ها به چه شکل هستند؟ ایا ن ...

منظور از ضعیف   قویش و متوجه نمیشم ولی روزی ۴ بار میشه از صبح که بیدار میشه بعد از هر وعده خواب یه موقع ضعیفه یه موقع قوی میشه 

جالبه که کورتون و سابریل هم زمان استفاده شده. چند وقته دارو میگیره؟ اسپاسم ها به چه شکل هستند؟ ایا ن ...

از اول تیر احساس کردم یه حرکات عجیب که دست و ماها چشام نمیدونستم که تشنجه جمعه ام تکرار شد که شنبه بردم پیش دکتر انوری و با فیلمی که گرفته بودم و نوار مغز تشخیص اسپاسم بودمتاسفانه😭

الان پسرم ۱۰ ماهش تمام شده 

خوب حالا برا تصمیم گیری زوده گاهی به یک دارو باید یکماه زمان بدی تا اثر کنه. خداروشکر که روی بچه اثری نداشته. ان شا الله نوار مغزش نرمال بشه و پسرفت نکنه بچه. حتی اگه اسپاسم وجود داشته باشه ولی نوار مغز تعدیل بشه نشونه خوبیه. نگران نباش