2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808344 بازدید | 6396 پست
مرسی سارا خانم، دیشب سه بار شد اما احساس میکنم توجهش بهتر شده و امروز حتی سرحالتره از صبح صدا زود صدا درمیاره که بیدار شید و به من توجه کنید، بیماری پسرتون بعد این نوع تشنج با ادامه پردنیزولون خوب شد یا داروی دیگه؟
وبلاگ اسپاسم شیرخوارگی http://persianis.blogfa.com

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به همگی دوستان اگه واقعا برای ریختن ترشحات از دهان کوچولوهاتون به نتیجه ای رسیدین بی زحمت همین جا بنویسین میام می خونم چون من هم شدیدا با این مسئله در مورد دخترم درگیرم و از هیچ راهی هم به نتیجه نرسیدم چه از دکترش و چه از طب سنتی!!!!!!!!!! پیشاپیش از همتون متشکرم
 واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483
دوستان عزیز از لطف همه شما ممنونم. انشاالله همیشه خوش خبر باشید. بابای مهربون ما همون اوائل که دخترمون دچار اسپاسم شد مدت کوتاهی بهش پردنیزولون دادیم ولی جواب نداد. مطمئن نیستم ولی حدس میزنم علت این قضیه دوز پایین داروهاش بود چون اون موقع هم مثل الان فنوبارب و پردنیزولون دریافت می کرد اما با دوز کم. شاید اون موقع باید بیشتر صبر می کردیم ولی مثل الان شما که مایلید هر چه زودتر اسپاسم ها قطع بشه ما هم همین احساس رو داشتیم و به همین خاطر دکترش رو عوض کردیم. با تعویض دکتر و دارو اسپاسم ها کنترل شد ولی واقعا نمی تونم بهتون بگم این کار خوبیه یا نه. از طرفی وقتی دکتر عوض می کنین مدتی طول می کشه تا دکتر جدید درک دقیقی از وضعیت بچه تون پیدا کنه. از طرف دیگه هرچند اسپاسم های دختر ما اون موقع کنترل شد تا 10 ماه به علت بیخوابی و بیقراریش واقعا عذاب کشیدیم و دخترمون هم رشدی نکرد که شاید علتش همین بیخوابی بود. تجربه شخصی من در مورد دخترم میگه اسپاسمها به صورت تدریجی قطع نمیشن بلکه اول کم میشن و دوباره زیاد میشن. بنابراین باید در سریعترین زمان ممکن و با هر دارو یا ترکیب دارویی که وجود داره تشنجها رو به طور کامل قطع کرد و بعد در صورت لزوم داروها رو تغییر داد.
سلام من در مورد حالات بچم هنوز پیگیر هستم و برام یه معما شده. علاوه بر این تاپیک ، تاپیکهای دیگه رو هم دیدم. بچه هایی بودن که حالات پرشی داشتن و حالتا خوب شده ولی بعد یه مدت شروع شده و بچه ها با تشنج های حادی درگیر شدن. تا یه مدتی کاملا خیالم راحت بود که همه چیز تموم شده ولی تجربیات سایرین استرسم رو زیاد کرده. احساس میکنم تا سن دو سالگی احتمال برگشت هست. البته بچه تا الان که هفت ماه و نیمه هست تکاملش خدا رو شکر خوبه .
بابای مهربون و بابای پیگیر ظاهرا مطالعات شما بیشتر بوده و حتی فروم های خارجی رو هم پیگیری میکنید. می خواستم بپرسم شما احتمالا با موردی مثل بچه من روبرو نشدین؟ تا چه مدت احتمال برگشت هست؟ بچه من وقتی به پشت میذاشتم با وحشت نگاه میکرد و پرش های دست شدیدی داشت. حدود یک یا دو دقیقه طول میکشید و بیشتر میشد و ناگهان سیانوز پنج ثانیه ای میشد. متوجه شدیم فقط توی حالت به پشت و بخصوص زمانی که پوشک بچه رو باز میکردیم اینطور میشد. وقتی بچه رو بغل میکردیم یا به پهلو بود کاملا نرمال میشد. و از روی همین ، دکتر گفت داروهاشو قطع کنین. حدود دو ماه فقط با همین بغل کردن و به پهلو خوابوندن کنترل کردیم و از نزدیک چهارماهگی کاملا خوب شد. اگه مورد مشابهی دیدین لطفا راهنمایی بفرمایین. ممنونم
بابای مهربون پسر من 3هفته پردنیزولون مصرف کرد بهتر نشد ودارو عوض شد ودوز دارو هم بالا بود روزی3/5قرص خانم سی سی پسر من هم پرشهای خوابش ازوقتی به دنیا اومد بود ولی من هم تازه متوجه شدم وقتی دمر می خوابه پرش نداره البته پسر من 8ماهه دارو مصرف می کنه وپرشها رو گاه گاهی داره
سلام بابای پیگیر ، من هم معتقدم در اولین فرصت باید اسپاسمها قطع شه، شاید مسخره باشه اما من فکر می کنم داره به روزهای اول تشنج و قبلش که تاخیر تکامل داشت بر میگرده و این فارق از دارو و شاید به دلیل ضعیف شدن و از بین رفتن عاملش که ناشناخته هست باشه، سارا خانم، توپوماکس رو در چه دوزی مصرف میکرد کودکتون؟ خانم سی سی، بهتره مثبت فکر کنید اما فرومی که من میخونم در رابطه با اسپاسم شیرخوارگی هست و شما infantilespasms forum رو سرچ کنید میتونید ثبت نام کنید و وارد بشید، البته من موردی مثل مورد فرزندتون پیدا نکردم. البته که در این فروم افرادی میان که تشخیص اسپاسم برای بچه شون داده شده، یه نکته بابای پیگیر ، در زمانی که تشنج دخترتون کنترل بود نوارش نرمال بود؟ شکم درد نداشت؟ از خواب پاشه و شکمشو بالا بده و اینور و اونورو نگاه کنه؟ مطمینید که اسپاسمها کنترل بودن؟
وبلاگ اسپاسم شیرخوارگی http://persianis.blogfa.com
سحر جون ببخشید دیر جواب دادم ، چون امیرعلی این هفته از روزی که پیش محولاتی رفتم تا پنج شنبه روزی یک یا دو بار تشنج داشته و من درگیر دکتر و آزمایش و ... بودم . این نسخه تجویز شده طب سنتی(معصومه صرافان) برای امیرعلی : 1.ترک سردی ها بخصوص شب ( گاو، گوساله ، مرغ ، ماهی ، خیار، کاهو ، گوجه فرنگی، لبنیات و بادمجان) 2. حریره بادام هفته ای 3بار 3. قطره اسطوخودوس مارک لاریگل 8قطره هر عصر 4. روغن سیاهدانه به ملاج 5.بادام درختی پودر شده روزی یک قاشق مرباخوری 6. سوپ گندم با روغن زیتون هفته ای 3بار 7. بارهنگ (یک قاشق مرباخوری)+عرق نعناع(یک استکان)+آب(یک استکان) 20دقیقه جوشانده شود ،سرد که شد +نصف استکان گلاب +عسل قبا از صبحانه و شام {البته اینو برای یبوستش داد .} 8.ذکر یا علی روزی 110بار
أَمَّنْ یُجیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ
گلی جون امیرعلی هم وقتی سابریل براش شروع شد و مخصوصا بعد از افزایش دوزش ، تیک گردن گرفته بود و یکدفعه برمیگشت و گردنش می چرخید ، البته تشنج هاش با سابریل بدتر شد جوری که بستریش کردیم مرکزطبی و سابریلو قطع کردن و توپیرامات براش شروع شد.
سلام عزیزم ، روغن سیاهدونه توی همون مطب دکتر صرافان بهم دادن و گفتن برای ماساژ استفاده کن ، میگن گرمه و اگه از طریق پوست جذب بشه برای تشنج خوبه و ماساژ سطحی برای بچه های تشنجی سمه و باعث بیشتر شدن تشنج میشه ولی ماساژ عمقی خوبه و باعث رشد مغز میشه و تشنج هم ایجاد نمیکنه .