2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808326 بازدید | 6396 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام وقت همگی بخیر . از یزد هستم پسر من 10 ساله که Cpهست که تا 9 سالگی کلا 3 دفعه سرماخورده بود و تب کرده و تشنج کرد ولی الان از اردیبهشت ماه امسال دیگه بدون هیچ مریضی مرتب تشنج میکنه و اصلا تا امروز کنترل نشده هر 20 روز الی یک ماه تشنج میکنه دکترای اینجام خیلی داروهاش کم و زیاد کردن و عوض کردن ولی فایده نداشته تا به امروز ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دوستان منم پسرم وقتی شش ماهه بود تشنج بدون علت دچار شد که تا دو سال وال پر وات سدیم می خورد الان که سیزده ساله اشه از زمان قبل از کرونا این بچه دوباره مشکل براش پیش اومد نوار مغز گرفتیم و چند تا دکتر متخصص بردیم آخر نفهمید بچه من چشه با داروهایی که تجویز کردن حال پسرم روز به روز بدتر می شد بعد از کلی پرس و جو یه دکتر نوار مغزش و دید و گفت که تشنج دوباره عود کرده الانم دوباره قرص وال پر وات سدیم رو شروع کردم بهش دادن خدا خیرش بده دکتری رو که بردمش و متوجه شد این بچه تشنجش عود کرده دعا کنین پسر نازنینم خوب بشه حالش   

سلام مامان و باباهای عزیز میشه گروه یا هر چیز دیگه ای دارین منم اد کنید دختر منم ۳ ماهشه و تشنج میشه هیچ دکتر بدرد بخوری هم پیدا نمیکنم خسته شدم اینقدر این دکتر اون دکتر رفتم

خدایا مرا آن ده که آن به خدایا شکرت واسه دسته گلایی که بهم دادی

دوستان اسپاسم شیر خوارگی فقط توی خواب بچه اون کارارو میکنه یعنی اگه تو بیداری باشه این حرکات سعنی اسپاسم نیست دختر من اول تشنج میکرد من نمیدونستم فکر میکردم از چیزی میترسه تو خواب و بیداری یه دفعه دستاش رو مییرد بالا چشماش رو گرد میکرد یک یا دو ثانیه بعدش خوب میشد چند روزپیش به خاطر عفونت ادرار بیمارستان بستری شد ۲ روز وقتی مرخص شد همون روز تو خونه بازم این حرکت رو کرد ولی خیلی شدیدتر به طوری که دستاش و پاهاش تند تند میپرید بعد نفسش بند اومد و رنگ صورتش سیاه شد چند ثانیه بعد اوکی شد بردمش دکتر محولاتی نوار مغز گرفت اون گقت ۳ ماهه داره تشنج میکنه و باید بستری بشه اسپاسم شیر خوارگی بعد بردم یه دکتر دیگه گفت نیاز به بستری نداره و با دارو خوب میشه الان که دارو میخوره دیگه اونجوری به اون شدت که نفسش بند بیاد نمیشه فقط یه پرش کوچیک مونده بطوری که دست و پاش یه دفعه میپره و بعدش لبخند هم میزنه ادم نمیدونه چیکار کنه حرف کی رو گوش بده توروخدا اگه کسی میدونه یا همچین چیزی دیده بگه راهنماییم کنید دارم دیونه میشم اون حرکتای اولی که گفتم میکنه هم بردم دکتر اون نفهمید تشنجه بهم گفت قولنجه در ضمن دخترم کولیک هم داره رفلاکس هم داره تو رو خدا راهنمایی کنید این چیه اصلا چرا اینجوری میشه

خدایا مرا آن ده که آن به خدایا شکرت واسه دسته گلایی که بهم دادی

سلام کسی هست جواب منو بده در مورد تشنج؟

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂
وای الهی بمیرم برایش دختر من هم 2 ماهش بود که چشمش همش بر میگشت به داخل و دستاشو سفت می کرد اون موق ...

سلام بچه 4ماهه منم همین علایم رو داره امروز نوار مغز داد دکتر بهش قرص داده گفته ام آر آی بره. دخترتون الان خوب شده خواهش میکنم توضیح بدین 

سلام عزیزانم.دعای سلامتی و شفا عاجل برای همه ی مریضها بخصوص بچه های مظلوم ومعصوم دارم.انشاالله خداوند دل همتون رو شاد کنه.

لطفا هر کسی بیمارش بهبود پیدا کرده اینجا بگه که روزنه  امیدمون بشه.ممنون.

دوستان ببخشید غلط املایی زیاد دارم، چون شبا با دخترم بیدار میشم و وقتی میخوابه دیر خوابم میبره سعی م ...

بابای مهربون لطفا میشه بفرمایید دخترتو ن حالش چطوره؟بهتر شدند انشاالله.الان چند سالشه دختر گلتون؟