2777
2789
عنوان

از فکر مالی خوابم نمیبره ولی شوهرم خوابیده راحت

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 98 پست
چی گیر شماها میاد که همیشه به بهونه های واهی یک آدم ضعیف روی کار میارید آخرش میگید رئیس‌جمهور رو کی ...

@آدم_برفي_1‍ 

این برای شما بود پیاممتون رو نداشتم توی تایپک استارتر که روش کامنت کنم. موفق باشید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

*اصلاح شده *خطاب به کاربری که پیامشو توی تایپک پاک کرد: چی گیر شماها میاد که همیشه به بهونه های واهی ...

به نظر من که پزشکیان با وجود اتفاقاتی که در یک سال اخیر افتاده ، اقتصاد رو عالی مدیریت کرده. مخصوصا در مقایسه با مرحوم رییسی که در سه سال قیمتا رو سی برابر کرد

اره خونه داریمپنج تومنش قسطه25میمونهولی واقعا کم میاریم خیلی

یکمی به برنامه ریزی منظم تری نیاز داری

مادران گرامی این کانال کمک می کنه فرزندی باعتماد به نفس و عالی پرورش بدین. https://t.me/+3EC0IGOPVUllYmJk

به نظر من که پزشکیان با وجود اتفاقاتی که در یک سال اخیر افتاده ، اقتصاد رو عالی مدیریت کرده. مخصوصا ...

دروغ عقوبت داره، دلار روحانی ۳۰ بود ، دلار آقای رئیسی ۵۷

یک تناسب نشون میده دلار دو برابر شده در عرض ۳ سال مدیریت اقای رئیسی

پزشکیان یک سال مدیریت کرد دقت کنید فقط یک ساله دوبرابر شده، ببخشید ولی شل کن که ۳ سال دیگه از مدیریتش مونده علی برکت الله

به نظر من که پزشکیان با وجود اتفاقاتی که در یک سال اخیر افتاده ، اقتصاد رو عالی مدیریت کرده. مخصوصا ...

رئیسی مرحوم نشدن ، شهید شدن, کسی که از خونه خودش هزار کیلومتر دور تره و ماموریت اقتصادی سیاسی رفته مرحوم نیست باور کنم که ارق ملی و انصاف انسانی داری ؟

بازم خدا راشکر کن  یه پارچه هم میشه زیر بجه پهن کرد ما خودمون چهار نفریم  فقط شوهرم کار میکنه    ماهی سرده  کمتر بخورین  گوشتای گرم بهتره  ماهم خیلی وقته بچه هام هوس کردن نخریدیم 

...

مردم دلار نمیخورن. گوشت و شیر و نون و پنیر و حبوبات میخورن

فرار روبه جلو برای کسیه که نمیتونه جواب منطقی بده.

همین دلار ۱۲۰ تومن پزشکیانه که پدر همه رو در آورده. زمان شهید رئیسی دلار ۵۷ بود برنج ۱۰۰ تومن 

الان پزشکیان دلار ۱۰۰ الی ۱۲۰ تومن برنج ۳۰۰ تومن 

نوش جونت 

رئیسی مرحوم نشدن ، شهید شدن, کسی که از خونه خودش هزار کیلومتر دور تره و ماموریت اقتصادی سیاسی رفته م ...

دقیقا معلومه هدفت چیه. اومدی بحث رو جناحی کنی. تاپیک زده استارتر از بدبختیش میگه ، تو اومدی برای سعید جلیلی رای جمع کنی

داری اشتباه میزنی عرزشی جان

فرار روبه جلو برای کسیه که نمیتونه جواب منطقی بده.همین دلار ۱۲۰ تومن پزشکیانه که پدر همه رو در آورده ...

اینجور که این حرف میزنه انگار از یه دنیای دیگه اومده،پارسال این موقه طلا فکرکنم ۵میلیون بود الان شده ۱۱،خوب بقیه چیزها هم همینطور قیمتش رفته بالا

دلم میخوادبعضیاتون ازصحفه گوشیم بکشم بیرون کارتم بدم ماهی ۵۰تومن بگم مدیریت کن  نمیدونم جایی مازندگی میکنیم گرونیه یاجایی شمازندگی میکنیدارزونیه  چی میگید  واقعابا۳۰تومن نمیشه  سال گذشته خانمی اومدگفت من با۴تومن درامدماهی ۱۵۰۰طلامیخرم الان براتون صبحونم مینویسم نوشت ماهی ۵تاتخم مرغ  ...... رفتم ریپلاش زدم بنده خدافرق توبامافرق زمین تاماه هست من هفته ای یه شونه مصرفمه پس نمیتونم برنامه شما توخونم بیارم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖