2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808265 بازدید | 6396 پست
سلام خانما کمکم کنید  دخترم توی دو ماهگی تشنج داشت شش ماهه داره فنوبار میگیره و دکتر کمش کرده ...

سلام عزیزم. همه ی بچه ها موقع گریه دستاشون میلرزه. اگه دستاشو برد بالای سرش و گریه ناگهانی کرد و ناگهانی هم قطع شد میتونه تشنج باشه. اونم میتونه ها ۱۰۰ درصد نیست. یهو سینتو یا شیشه شیر رو ازش نگرفتی که بزنه زیر گریه؟؟ لرزش دستش دقیقا چطوری بود؟؟ 

سلام خانما کمکم کنید  دخترم توی دو ماهگی تشنج داشت شش ماهه داره فنوبار میگیره و دکتر کمش کرده ...

برا این چیزا هم نمیخواد دق کنی. یکم زود اقدام به قطع دارو کرده دکترش به نظرم اگه یکسال میگذشت بهتر بود. مورد بعدی اینکه این تشنج های کوچک روی مغزشون اثری نداره نگران نباش. اون نگرانی شما و شیری که با نگرانی بهش میدی بیشتر اثر میزاره روش. سعی کن قبل خوابش گوشش رو به صورت دورانی ماساژ بدنی تا خون رسانی به سرش بیشتر بشه هم راحتر میخوابه و هم خطر تشنج کمتر میشه. کمرشو با روغن سیاه دونه دورانی در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده فشارش حدی باشه که بتونه تحمل کنه. نه خیلی شل باشه نه زیاد محکم. روغن جذب بشه برای مغزش خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه ما انقدر میترسیم هر حرکتی بچه ها انجام بدن فکر میکنیم تشنج کردند. خوب سابقه هم که دارن مطمئنن دکتر رو به شک میندازه. سعی کن خونسرد باشی اگه تشنج باشه که تکرار میشه و بعد اقدام کن عجولانه تصمیم نگیر که باز دکترش بخواد داروشو برگردونه. 

سلام عزیزم. همه ی بچه ها موقع گریه دستاشون میلرزه. اگه دستاشو برد بالای سرش و گریه ناگهانی کرد و ناگ ...

کلا ب سینه خیلی وابستس با سینه میخوابه فقط .منم از دهنش در نمیارم تا خوابش سنگین بشه خودش ول کنه اونبارم خودش سینه رو رها کرد اودم بذارم زمین شروع کرد ب گریه و و دستاش میلرزید بعدش سینه بش دادم اروم شد همون لحظه خوابید ممکنه از اضطراب بوده باشه؟

کلا ب سینه خیلی وابستس با سینه میخوابه فقط .منم از دهنش در نمیارم تا خوابش سنگین بشه خودش ول کنه اون ...

اگه با شیر خوردن اروم شده تشنج نیست. تشنج رو که نمیتونی با شیر دادن کنترل کنی عزیز من. نگران نباش بی خود و بی جهت هم به بچه برچسب بزن. این مدل که تشنج با گریه ناگهانی شروع میشه و خودش ناگهانی تموم میشه اصلا انگار از اول اتفاقی نیفتاده. من بچم یه بار اینجوری شد میدونم. تشنج نبوده. برو راحت بخواب. شاید خواب بد دیده از خواب پریده یهو

عزیزم فک نکنم تشنج بوده باشه گاهی بچه ها تو خواب اینطوری میشن با حساسیت های زیاد خودتونو درگیر دکتر ...

ممنونم ازتون

نمیدونم نگرانم کوتاهی کنم بعدا مشکلی پیش بیاد

چون یکم مشکوک بود ندیده بودم دست و پاش بپره.

متخصص اطفال، ناهیده خسروشاهی و معرفی کرد گفت برو نوار مغز بگیر. برای فردا وقت گرفتم خیلی مرددم که نوار مغز بده یا نه ، چون شوهرم مخالفه . دخترمم آلرژی داره میگم نکنه واکنش بده به داروی خواب آور. شاید فقط خودم رفتم برای مشاوره نمیدونم واقعا.

خواهرزاده من از بعد یکسالگی  تشنج کرد بحالت تیک توو سر ...با دارو تشنج قطع شد ولی بچه دیگه بچه نشد نه حرف میزنه نه هوشیار...خدا به خواهرم کمک کنه 

میشه توو دلتون براش دعا کنید شده با یک صلوات🤲

منم موافقم. مخصوصا که با تب بوده مهم نیست نگران نباش. درگیر دکتر و دارو نشو.

ممنونم ازتون

ی مقدار مضطرب و استرسی ام

میگم نکنه کوتاهی کنم

حرفای شما و دوست عزیزمون منو برد سمت اینکه برم از چنتا دکتر اطفال و متخصص مشاوره بگیرم.

خواهرزاده من از بعد یکسالگی  تشنج کرد بحالت تیک توو سر ...با دارو تشنج قطع شد ولی بچه دیگه بچه ...

میشه دقیق تر بگی تشنج به چه صورت بوده. خیلی از بچه ها تشنج میکنند با یک بار اتفاقی براشون نمیفته. الان چند وقته دارو مصرف میکنه و چی مصرف میکنه. اینم بگم دلیل خیلی از مشکلات عوارض همین داروهاست. قطع که بشه متوجه میشین چقدر روی هوشیاری و تمرکزشون اثر گذاشته

میشه دقیق تر بگی تشنج به چه صورت بوده. خیلی از بچه ها تشنج میکنند با یک بار اتفاقی براشون نمیفته. ال ...

ببینید من چون خالشم اسم داروهاشو نمیدونم ولی برای خواهرزادم مدام بود روزی بیست بار تیک میزد یعنی انگار یکی بیهوا بزنه پس سرت بچه داشت راه میرفت یهو چشماش درشت میشد سرش  تکون  می خورد میخورد زمین و گریه می کرد بدترین نوع تشنج بود دکترش اشرفی تهران میبردن ...تیکش قطع شد ولی بچه دیگه بچه نشد اینطور بگم خیلی کم چیزی متوجه بشه حزف نمیزنه فقط مامانشو ببینه میخنده ...عقب موند شد (چقدر سخت گفتنش)😞

سلام خانوما بچم سه ماهشه فک میکنم تشنج میکنه از وقتی که به دنیا اومده ی حالتایی داره مشکوکه ولی شوهر ...

حالا یک نوبت دکتر ببرید چیزی نمیشه به شوهرت بگو اتفاقی براش بیافته تقصیر توعه 

ببینید من چون خالشم اسم داروهاشو نمیدونم ولی برای خواهرزادم مدام بود روزی بیست بار تیک میزد یعنی انگ ...

شما اگه خواستین یه پیام خصوصی بدین من یه راهنمایی بکنم برا بچه خواهرتون شاید خدا خداست و بهتر شد