2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808270 بازدید | 6396 پست

سلام مادرای عزیز 

دختر من هشت ماهه هست،و توی زایمان دستش کشیده شده و الان تخت درمان هست،همون سمت که کشیدگیه چشمش جدیدا چشمک میزنه که من فکر میکردم بخاطر عصب گردن هست،

الان مطلب خواندم ممکنه تشنج باشه،

یه حرکت هم داره جدیدا بدنش در حد چند ثانیه میلرزه انگار که از چیزی چندشش میشه خیلی نگرانم  یعنی تشنجه؟؟

دلم آغوشی میخواهد که نه زن باشد ,نه مرد........خدایا زمین نمیایی.........
سلام مادرای عزیز  دختر من هشت ماهه هست،و توی زایمان دستش کشیده شده و الان تخت درمان هست،همون س ...

سلام به شما . بهتره فیلم بگیرید به دکتر مغزو اعصاب اطفال نشان بدید تا مشخص بشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانوما بچم سه ماهشه فک میکنم تشنج میکنه از وقتی که به دنیا اومده ی حالتایی داره مشکوکه ولی شوهرم زیر بار نمیره خودمم شهرستانم اینجا دکتر مغز و اعصاب کودکان نداره خیلی درمانده ام نمیدونم چیکار کنم 😭😭

درست بگو چه حرکاتی داره؟ 

وقت خواب چشماشو ی حالتی میکنی میخنده 

وقتی میخاد بخوابه دست وپاش میپره بیدارم میشه دست وپاش ی مقدار لرزش داره همش تفشو شبیه حباب میده بیرون اینجا چندتا دکتر اطفال بردم میگن چیزی نیست ولی مغزواعصاب نشون بده 

وقت خواب چشماشو ی حالتی میکنی میخنده  وقتی میخاد بخوابه دست وپاش میپره بیدارم میشه دست وپاش ی ...

ضعف اعصاب داره حل میشه ان شا الله بی خورد بچه تو درگیر دکتر و دارو نکن اینا چیزی نیست. سعی کن تا خوابش عمیق نشده زمین نزاری بچه رو اون وقت دیگه نمیپره دست و پاش. خنده تو خواب کوتاه مدت باشه و لبخند باشه اشکالی نداره ارزش دست و پا هم بعضی بچه ها دارن تا ۶ ماه صبر کن ببین هر روز به بهبودی میره با نه. ببین وقتی میبری حمام یا وقتی مریض میشه بیشتر نمیشه. وقتی میری واکسن میزنی بیشتر نمیشه البته من واکسن نزدم برا بچم پیشنهاد میکنم شمام نزنی 

ضعف اعصاب داره حل میشه ان شا الله بی خورد بچه تو درگیر دکتر و دارو نکن اینا چیزی نیست. سعی کن تا خوا ...

ولی من همش فک میکنم ی چیزیش هست نمیدونم چیه فیلمشو بفرستم شما میتونی بگی عادیه یا نه بخدا دیگه دارم دیوونه میشم