2777
2789

باردارم چهار ماه بود ویار داشتم از هرچی ک فکر کنید بدم میومد دیگ از بس هیچی نخورده بودم بستری شدم دو س روزه مولتی ویتامین خارجی و قرص آهن و شروع کردم بهتر شدم اشتهام بهتر شده امروز یکم مرغ خوردم آخیششش خیلی سخت بود ویار 😂😍

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی صلوات مهمونم کنین لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچوقت این مشکل تو بارداری نداشتم فکر کنم خیلی سخت باشه

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
من هیچوقت این مشکل تو بارداری نداشتم فکر کنم خیلی سخت باشه

اره باور میکنی از آبم بدم میومد وای خیلی عذاب کشیدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی صلوات مهمونم کنین لطفا
اره باور میکنی از آبم بدم میومد وای خیلی عذاب کشیدم

انشالله بقیه ش راحت سپری میکنی

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
من باردار شدم اصلا هیچی نمیت.نستم بخورم شش هفته اب هم نتونستم بخورم همش بیحال تو رخت خواب بودم تا چ ...

دقیقااااا انقد بالا آوردم آخر خون بالا آوردم بستریم کردن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی صلوات مهمونم کنین لطفا
دختر بهتره خبکارما منو نگیره بچم پسر شه🥴😂

ان شاالله سالم باشه 

مادرم پسرمو برد دکتر به بچه گوش نداشت 

بابت همه چیز شاکر باشیم هدیه خدا گرانبهاست

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

دختر بهتره خبکارما منو نگیره بچم پسر شه🥴😂

بخاطر اینک از مرغ بدم میاد میگی پسره عزیزم؟ن سر دخترم از مرغ بدم میومد سر اینم چون دختر دارم دوس داشتم این پسر باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی صلوات مهمونم کنین لطفا