2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808270 بازدید | 6396 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مامانا

بچه ی من 14 ماهشه پریشب بر اثر تب با تب 38 تشنج کرد

خداروشکر این اتفاق وقتی برده بودیمش تو درمانگاه افتاد و سریع ب دادش رسیدند و به سری دارو که نمیدونم چی بود تزریق کردند بهش و اکسیژنم گذاشتن واسش تشنجش هم نزدیک نیم ساعت طول کشید

الانم بیمارستان بستریه 

اما خیلی بی جونه حتی نمیتونه بشینه چشماش خماره بیشترم که خوابه

خیلی میترسم یه چیزیش شده باشه بر اثر تشنج

فلجی و عقب ماندگی و اینا مثلا

دکترا میگن عوارض داروهاشه و تاچندروز همینطوره 

ولی من دلم شور میزنه خیلی

خدایا بهم نظر کردی و فرشته هات رو بهم امانت دادی خودت عاقبت بخیرشون کن
سلام مامانا بچه ی من 14 ماهشه پریشب بر اثر تب با تب 38 تشنج کرد خداروشکر این اتفاق وقتی برده بودیم ...

مگه بیمارستان پارو نزد چرا انقدر طول کشیده پس؟  نه نگران نباش  احتمالا دوز بالایی از دارو بهش زدن که انقدر بی حال شده. من یه زمانی برا بچم بیمارستان بودم یه دکتر اونجا بود به بچه هایی که ناشی از تب تشنج میکردند دارو نمیداد میگفت نیازی نیست. البته بچه شما خیلی زیاد طول کشیده. چرا تب کرده بود؟ 

سلام مامانجی نمی دونم چطور ازت تشکر کنم رفتیم پیش اشرفی فیلمو دید گفت اصلا تشنج نیست نوارو همه چیزش ...

گل گلدون جان لطفا بگو الان بچه شما حالش چطوره.دکتر بیمارستان مفید برای بچه من تشخیص تشنج داده

۰۹۱۹۵۷۳۸۵۲۰ اینم شمارمه هر کس مثل من پیدا شد .که بچش خوب شده یا مشابه منه خوشحال میشم منو در جریان ...

چه کار خوبی کردین شماره گذاشتین.امیددارم فرهنگ سازی بشه اینکار.پسر منم ۶ ماهشه و دکتر بیمارستان مفید گفت تشنج کرده بدون تب البته .قراره فردا بریم نوار مغزی بگیریم.دل توو دلم نیست انشالله تشخیصش اشتباه بوده باشه .یا مولا علی

مگه بیمارستان پارو نزد چرا انقدر طول کشیده پس؟  نه نگران نباش  احتمالا دوز بالایی از دارو ...

چرا همون لحظه براش دارو تزریق کردند ولی نمیدونم چرا اینقدر طول کشید

هنوز انگار لرز داره تو بدنش مثل حالتی که انگار سردشه

امروز میبریمش دکتر مغز و اعصاب 

کاش چیزیش نشده باشه

خدایا بهم نظر کردی و فرشته هات رو بهم امانت دادی خودت عاقبت بخیرشون کن
دسترسی ندارم به دکترش تهرانه شماره ای چیزیم که ندارم ازش مطبم که جواب نمیدن

سلام اگر میخوای به مطب محولاتی زنگ بزنی شبها حدودساعت 8بزن معمولا جواب میدن....لااقل من هر وقت زدم جواب دادن

سلام

کسی میتونه منو در مورد تشنج ناشی از تب کمک کنه.

دخترم شب دوم مریضیش در حالی که تبش بالا نبود خوابید

چهار ساعت بعد با قلط خوردناش بیدار شدم که دم صبح عادت داره بهش. اما چشم هاش نیمه باز بود و دست و پاها هر از گاهی از مچ میپرید تبشو گرفتم ۳۶ بود و بیدارش که کردم بیدار شد و با پدرش رفت پارک بازی کرد. کلا حالش بد نشد و روز بعدشم ی روزه رفتیم شمال که دریا رو ببینه خوشحال بشه. هرچی خواستم ببرمش دکتر همسرم نذاشت و گفت حال بچه خوبه. خودم رفتم برای متخصص اطفال توضیح دادم و گفت که تشنج بوده و ی دکتر معرفی کرد که ببرش ازش نوار مغز بگیره و از این به بعد دیازپام بده وقتی تب کرد. حالا این تشنج کی اتفاق افتاده در طول شب و این حالت چشم نیمه باز و پریدن دست و پا چند ساعت طول کشیده؟ یا همون لحظه بوده که من بیدار شدم؟ ممکنه تبش رفته باشه بالا خودش اومده باشه رو ۳۶؟ در طول سه چهار ساعت؟

سلام کسی میتونه منو در مورد تشنج ناشی از تب کمک کنه. دخترم شب دوم مریضیش در حالی که تبش بالا نبود& ...

عزیزم فک نکنم تشنج بوده باشه گاهی بچه ها تو خواب اینطوری میشن با حساسیت های زیاد خودتونو درگیر دکتر و دارو نکنید

سلام خانما کمکم کنید 

دخترم توی دو ماهگی تشنج داشت شش ماهه داره فنوبار میگیره و دکتر کمش کرده تا مرحله قطع برسه 

اما چن روز پیش وقتی شیر خورد اومدم بخوابونمش یهو بیدار شد و شروع ب گریه کرد و دستاش میلرزید ایا تشنج بوده ؟

دارم دق میکنم ....