2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808208 بازدید | 6396 پست
شفای همه ی مریضا رو از خدا میخام تمام نوشته هاتونو با تمام سلول های بدنم درک کردم و فقط یک مادر ک ف ...

عزیز دل من قوربون دلت برم

ایشالله به حق فاطمه الزهرا بچت صحیح و سالم میبری خونه

.ایشالله با دارو قابل کنترله و برنیگردی به روزای عادی زندگی

منم ۱۲ روز بیمارستان بستری بود پسرم میدونم چقدر شرایطتت سخته

ایشاللا بیای بگی مرهص شدی و حالت فچت خوبه عزیزم ما منتظریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابای مهربون اوا پریدنوزولون فقط ۲ ماهگی گرفت.سابریل هم ۳ تا ۵ ماهگی که فکر کردن این حرکات تشنج نیست ...

سلام خوبین داروی پرنیزولون برای بچتون جواب داد دکتر محولاتی امروز به بچه ی من پردنیزولون داد روزی نصف قرص پردنیزولون 50 تشنج داشت کنترل شده یکم پرش داره الان 

سلام خوبین داروی پرنیزولون برای بچتون جواب داد دکتر محولاتی امروز به بچه ی من پردنیزولون داد روزی نص ...

سلام ببخشيد شما تر نوار بچتون تشنج داشت من دخترم پيش دكتر محولاتي بزدم نوارش سالم برد ولي دارو داد بعد يك ماه بعد بردم گفت ببر ال تي ام چون اگه تشنج بود با اين دارو قطع ميشد بزدم سالم بود حركات تا پايان ٤ ماه خودش قطع شد تنها مشكلم اينه دخترم الان يه دستشو عقب ميده شما ديدين همچين مشكليو هنوز هر دوماه ميبرم تخت نظارت ايا شما همچين چيزي ديدين

سلام دوستان و مامانای عزیز منم بچه م مشکل تشنج داره که دکترا تشخیص صرع دارن چند تا دکتر عوض کردم ولی هنوز هم نتیجه ی نگرفتم دخترم از یک ماهگی بی دلیل پرش دست و پا داشتش الان ۱۰ ماهشه زیر نظر دکتر بدو ۲ سری هم بستری شده بی قراری شدید داره شبا خواب نداره به خدا دیگه نمیدونم چیکار کنم ازمایش ژنتیکم دادم تو ام آر آی سی تی اسکن امونیاک اسید متابولیک هیچی نبوده یه عالمه طفلی دارو میخوره ولی بازم بی قراره خودمم که دیگه دارم از پا در میام ۱۰ ماهه که درگیرم نه خواب دارم نه استراحت الانم دوباره تشنج کرده به خدا دیگه طاقت ندارم اینطوری دخترمو میبینم

سلام مامان های عزیز و مهربون .خواستم بگم این مدت آنفولانزا به شدت زیاد شده ما دیشب بیمارستان بودیم اینقدر شلوغ بود که خدا می دونه تا ساعت ۳ نصفه شب مریض میومد.همه هم  اسهال و استفراغ و تب داشتند و همه بستری می شدند و واگیر دار بود.البته می دونم همتون همه رو می دونید ولی شاید هشیار تر باشید .مواظب خودتون باشید ما با فرزندان جنگجو یمان همیشه و در هر صورتی قهرمانیم چون تمام تلاشمون داریم می کنیم و نا امید نمیشیم.

سلام مامانا ،من دخترم  اولین بار ۲۱ ماهش بود صبح بیدار شد بعد تکیه داد به کمد دیواری چون زیر پاش سرامیک بود سر خورد ،خیلی آروم سرش خورد به کمد بعد تشنج کرد دندوناشو محکم رو هم فشار میداد چشماش ثابت بود کمتر از ۳۰ ثانیه بود بعد که من صداش میکردم یه دفعه نفس کشید شروع کرد به جیغ زدن و گریه،من بردمش بیمارستان اونجا گفتن تشنج نیست و صبح بوده بچه تازه از خواب بیدار شده بوده ببرش 

بعد موند دوباره دستش زخمی شد خون اومد خیلی کم اومد بهم نشون داد داشتم میگفتم چیزی نیست مامانی بعد یه دفعه دوباره همون طوری شد ،سری بعد داشت راه می‌رفت تو خونه خورد زمین بلند شد بعد چند دقیقه باز اون طوری شد من دیگه بردمش پیش متخصص مغز و اعصاب ،نوار مغزی گرفت و معاینه اش کرد گفت نه تشنج نیست به این میگن ریسه که بزرگ بشه خودش خوب میشه فقط آهن بهش بده کسایی که آهن بدنشون کمه اینجور میشن 

دیگه من بهش آهن میدادم سعی هم میکردم چیزی میشه نترسونمش چون می‌ترسه انگار این اتفاق پیش میاد 

بعد اون دوبار دیگه هم اینطوری شد یه بار بادکنک بازی میکرد ترکید ترسید ،یه بارم پسرم تب داشت پایین نمیومد اومدم براش شیاف بذارم دید ترسید باز اینطوری شد 

الان یکسال از اولین تشنجش گذشته ،ولی تو یکماه گذشته دو بار دیگه اینطوری شده یه بار آمپول زد ترسید حالش بد شد،یه بارم داشت تو کوچه میدوید دستش خورد دیوار ،بعد تشنج هم حالت تهوع میگیره و خواب آلود میشه 

حالا باز می‌خوام یه دکتر دیگه ببرم نوار مغزی بگیرم،میگم شاید اون دکتر تشخیص درست نداده 

لطفا یه دکتر خوب که واقعا وقت بذاره  و تشخیص درست بده معرفی کنید 

کسی بوده که بچه اش این مدلی باشه با یه اتفاق کوچیک یا ترس اینطوری بشه؟

سلام مامانا ،من دخترم  اولین بار ۲۱ ماهش بود صبح بیدار شد بعد تکیه داد به کمد دیواری چون زیر پا ...

عزیزم چون در تهران نیستید بهتره دکتری برید که بهتون تلفنی وقت بدن  دکتر حسن باقری و دکتر اشرفی و دکتر محمود محمدی و دکتر محولاتی جز خوب های مغزو اعصاب تهران هستند که دو تای اول مطمئن  هستم تلفنی می تونید وقت بگیرید ولی بقیه رو باید حضوری بیاید .البته خیلی های دیگه هم هستند افشار خاص و دکتر توسلی و خیلی های دیگه در صفحه اول این تایپیک نامبرده شدن و می تونید استفاده کنید.

عزیزم چون در تهران نیستید بهتره دکتری برید که بهتون تلفنی وقت بدن  دکتر حسن باقری و دکتر اشرفی ...

تونستم وقت بگیرم،فقط دکتر محمدی گفته شب تا صبح بچه نخوابه صبح زود ببریم نوار مغزی بگیرن ،دخترم ۳ سالشه فکر نکنم بتونه بیدار بمونه،اون سری بهش داروی خواب دادن خوابید  

تجربه ای از نوار مغزی دارین

تونستم وقت بگیرم،فقط دکتر محمدی گفته شب تا صبح بچه نخوابه صبح زود ببریم نوار مغزی بگیرن ،دخترم ۳ سال ...

سلام دكتر جوادزاده دكتر خوبيه خود دكتر محولاتي دختر من ارجاع داد پيش دكتر جوادزاده چون دارو تجويز كرده بودن بعد يك ماه خود دكتر محولاتي ارجا دادن به دكتر جوادزاده كن ازشون راضيم وفت ميزارن