سلام مامانا ،من دخترم اولین بار ۲۱ ماهش بود صبح بیدار شد بعد تکیه داد به کمد دیواری چون زیر پاش سرامیک بود سر خورد ،خیلی آروم سرش خورد به کمد بعد تشنج کرد دندوناشو محکم رو هم فشار میداد چشماش ثابت بود کمتر از ۳۰ ثانیه بود بعد که من صداش میکردم یه دفعه نفس کشید شروع کرد به جیغ زدن و گریه،من بردمش بیمارستان اونجا گفتن تشنج نیست و صبح بوده بچه تازه از خواب بیدار شده بوده ببرش
بعد موند دوباره دستش زخمی شد خون اومد خیلی کم اومد بهم نشون داد داشتم میگفتم چیزی نیست مامانی بعد یه دفعه دوباره همون طوری شد ،سری بعد داشت راه میرفت تو خونه خورد زمین بلند شد بعد چند دقیقه باز اون طوری شد من دیگه بردمش پیش متخصص مغز و اعصاب ،نوار مغزی گرفت و معاینه اش کرد گفت نه تشنج نیست به این میگن ریسه که بزرگ بشه خودش خوب میشه فقط آهن بهش بده کسایی که آهن بدنشون کمه اینجور میشن
دیگه من بهش آهن میدادم سعی هم میکردم چیزی میشه نترسونمش چون میترسه انگار این اتفاق پیش میاد
بعد اون دوبار دیگه هم اینطوری شد یه بار بادکنک بازی میکرد ترکید ترسید ،یه بارم پسرم تب داشت پایین نمیومد اومدم براش شیاف بذارم دید ترسید باز اینطوری شد
الان یکسال از اولین تشنجش گذشته ،ولی تو یکماه گذشته دو بار دیگه اینطوری شده یه بار آمپول زد ترسید حالش بد شد،یه بارم داشت تو کوچه میدوید دستش خورد دیوار ،بعد تشنج هم حالت تهوع میگیره و خواب آلود میشه
حالا باز میخوام یه دکتر دیگه ببرم نوار مغزی بگیرم،میگم شاید اون دکتر تشخیص درست نداده
لطفا یه دکتر خوب که واقعا وقت بذاره و تشخیص درست بده معرفی کنید
کسی بوده که بچه اش این مدلی باشه با یه اتفاق کوچیک یا ترس اینطوری بشه؟