2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808263 بازدید | 6396 پست
اها تشنج نیس فک کردم میگی تشنج میکنه دسش این حالتی میشه که گفتم از صورت و چشم هاش ببر دکتر ببینه دست ...

اره دستشو ميده عقب به دكترا هم ميگم ميگن عاديه بعدن خوب ميشه الان انقولانزا شده قبل سلفه زور ميزنه ميگم تشنجه واقعا مردم و زندگي نميكنم

خواستم این متن رو اینجا بنویسم من یه پسر شیش شال و نیمه دالم و یه دو سال و نیمه شیش سال و تیمه کلا ...

منم يه دكتر گفت تشنج بعد ال تي داديم نشون داز نيست ولس هر كاري ميكنه ميگم نكنه تشنجه نكنه داره تشنج ميكنه تا الات ٥ بار نوار بردم خستم 😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دستشو ميده عقب به دكترا هم ميگم ميگن عاديه بعدن خوب ميشه الان انقولانزا شده قبل سلفه زور ميزنه م ...

اره اصولا همراه تشنج یه حرکت چشم هم وجود داره حالا همه نه وای اکثرا ایشالله مشکلی نباشه 

اره اصولا همراه تشنج یه حرکت چشم هم وجود داره حالا همه نه وای اکثرا ایشالله مشکلی نباشه 

دكتر ميگه تنشج نيست ميگم چرا دستشو سقت ميكنه ميده عقب علت اين كارش از نظر مشكل مغزي نباشه منظورم اينه

دكتر ميگه تنشج نيست ميگم چرا دستشو سقت ميكنه ميده عقب علت اين كارش از نظر مشكل مغزي نباشه منظورم اين ...

نه ایشالله چیزی نیس اگر دو سه تا دکتر بردی که ایشالله چیزی نیس البته بچه ها تو این سن این حرکت را میکنن و عادی هست جای نگرانی نداره 

نه ایشالله چیزی نیس اگر دو سه تا دکتر بردی که ایشالله چیزی نیس البته بچه ها تو این سن این حرکت را می ...

١٠٠ تا دكتر بردم ٥ تا نوار ام ار اي دادم ال تي ام دادم ديدين شما اين حركات تو بچه ها ميگن واسه حفظ تعادله😑

اره دستشو ميده عقب به دكترا هم ميگم ميگن عاديه بعدن خوب ميشه الان انقولانزا شده قبل سلفه زور ميزنه م ...

نه گلم برای سیته خیز رفتن اکثر بچه ها همین کارو میکنن پیرای متم همینطور بودن

امروز ویزیت شدم دکتر گفت تشنج توی هر حالتی یهنی که سعی کنی حواسشو پرت کنی ولی اصلا حواسش پرت نشه و اون حرکتو همونجور ادامه بده

کفت معیازتو رو این بزار

سلام خانما.

پسر خواهرم ۳/۵نیمه است چند کلمه بیشتر صحبت نمیکنه ولی ادراک و دستور پذیری بالایی داره کاملا معمولی و همه چیز متوجه میشه.متاسفانه ۴ روزه ک یکهو میلرزه و میخوره زمین چه ایستاده باشه چه نشسته ولی خودش فوری بلند میشه.دو روزه بیمارستان در شهر ساری بستری کردیم توی سرم دارو تزریق میکنن این حالت هاش کمتر شده امروز.دکتر گفته ۲۰ روز دیگه ام آر ای میگیرن.احتمالا تشنج مخفی داره.خیلی نگرانیم شما تجربه ای از این بابت ندارین؟؟

الهی و ربی من لی غیرک♥️♥️♥️
سلام تاحدودی نظرات و خوندم ایشاالله همه بچه ها به زودی خوب خوب شن و پسر منم زودترخوب شه پسر من ۳ سا ...

سلام عزیزم.امیدارم هرچی سریعتر پسرت خوب بشه.

متاسفانه پسر خواهرم هفته پیش آنفولانزا گرفت تبش با آمپول پایین آومد ولی تشنج با تب نداشته.۳روزه که یکهو مثل پسر شما میوفته و بعد سریع بلند میشه چه نشسته باشد چه ایستاده ۳/۵ساله است و فقط بابا و آب و لا لا میگه.دکتر به پسر شما چه دارویی داد؟الان پسر خواهرم بستریه توی سرم دارو میزنن این افتادن هاش خیلی کمتر شده امروز ولی دکتر نوار مغزی نگرفته گفت ۲۰ روز دیگه بیان ام آر ای.تجربه هاتون و داروها برام میگید؟

الهی و ربی من لی غیرک♥️♥️♥️
نه گلم برای سیته خیز رفتن اکثر بچه ها همین کارو میکنن پیرای متم همینطور بودن امروز ویزیت شدم دکتر گ ...

گاهي هم يعلش ميكنم اون تنه كه به بيرونه دستشو يه مقدار باز  تر سا عقب تر ميبره قبلا بيشتر نكه ميداشت گفتم شايد تشنج كزده به مغزش اسيب رسيده  ولي تو سه ماه بود ام ار اي دادم  سالم يود از نوار اخريش هم يك ماه ميگذره وقتي هم عصبي ميشه اينحوري ميكته واس صداش كنيم نميكنه 

حرص ميزنه شكمشوًميده بالا

خانوما هيچكدوم تجربه اي كه بچتون تو بغلتون يا رو حالت شكم گاهي يكي از دستاشو عقب نگه ميداشته ندارين؟ ...

سلام عزیزم پیام هاتو خوندم تمام نشانه هایی که میگی تماماااا علائم رفلاکس شدید هستش

لطفا همینطور که دکترای مغز و اعصاب رو پیگیری میکنی یک دکتر گوارش بسیار مجرب هم برو

خواستم این متن رو اینجا بنویسم من یه پسر شیش شال و نیمه دالم و یه دو سال و نیمه شیش سال و تیمه کلا ...

شفای همه ی مریضا رو از خدا میخام

تمام نوشته هاتونو با تمام سلول های بدنم درک کردم و فقط یک مادر ک فرزندش تشنج داشته میتونه بفهمه ناشکر نیستم اما من بچه اولم از روز سوم تشنج کرد تا به الان ک ۶ ماهش شده باز خدارو شکر کنید شما طعم یک فرزند رو بدون این استرس ها چشیدین ولی بازم من سر تعظیم پیش خدا و خاستش فرو اوردم

شاید ۵ روز کلا شبانه رو بیدار بودم و نمیخابیدم فقط چشمم به پسرم بود

۳بار تا الان بستری شده  picu مغز و اعصاب اطفال کلی دارو عوض کردن

الانم بعد خیلی وقت سر زدم به تاپیک خاستم از همه مامانا بخام برای پسرم دعا کنین برای دل خودمم دعا کنین من همیشه به یاد همه بچه های این تاپیک هستم امیدوارم چشم خدا به همه ی بچه ها مخصوصا بچه هایی ک مریضی مغز و اعصاب دارن باشه

خدا خودش داده خودشم نگه میداره...

ببخشید زیاد حرف زدم خیلی دلم گرفته😔

گاهي هم يعلش ميكنم اون تنه كه به بيرونه دستشو يه مقدار باز  تر سا عقب تر ميبره قبلا بيشتر نكه م ...

عزیزم این حرکات که تو‌میگی طبیعیه به نظر من...خودت میگی دکترام میگن طبیعیه..پس زیادی دادی حساس میشی