2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808265 بازدید | 6396 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام روز همگی به‌خیر. دوستان شما برای رفلاکس بچه غیر از پودر پنازول کار دیگه ای انجام میدید ؟و اینکه ...

سلام عزیزم .من نمیدونم چرا بیشتر اوناییکه رفلاکسی هستن دچار مشکلات مغزی هم هستن .این دوتا چرا انقدر به هم وابستگی دارن .بیشتر بچه هایی که اینجان و مشکل دارن رفلاکس هم دارن!!!!!!

دخترمنم نوزاد بود شدییییییدا رفلاکس داشت.اصلا یه چیز وحشتناک.

من بهش قرص امپرازول میدادم .باز میکردم دونه هاشو اون تعداد که دکتر گفته بود میشماردم میریختم تو قاشق با اب میدادم میخورد.فکر کنم قطره رانیتیدین هم یه دوره دادم .غیر از اون شربت گریپ میچر هم که بعد از هر بار خوردن میدادم میخورد حالا شیر و غذا فرقی نداشت .مثل اب گریپ میچر میخورد .

غیر از اینها باید یه کم سرشم بالا بذاری موقع خواب و به پهلو باشه 

سلام عزیزم .من نمیدونم چرا بیشتر اوناییکه رفلاکسی هستن دچار مشکلات مغزی هم هستن .این دوتا چرا انقدر ...

ممنونم که پاسخ دادید بله دختر من رفلاکس احتمالا باعث شد که ریه هاش آسیب ببینه و هر ز گاهی خس خس می کنه.و عفونت ریه می کنه.خیلی رفلاکس داره  قبلا به این شدت نبود یا من خیلی متوجه نمی شدم ولب الان یه مدت هست که کاملا متوجه میشم از وقتی دوباره با انجی تغذیه میشه بیشتر شده و لی قرص پنازول رو حل می کردم یه مدت که بعدا گفتن فایده نداره الان یه پودر هست که امپرازول هست اسمش اونو میدم.به نظرم کمی راحت تر شده ولی شب ها بازم رفلاکس داره و جای شیب دار هم می خوابونم ولی گاهی بازم شدید شد و من نمی دونم که ایا بدوناینکه ناشتا هست می تونم این پودر رو بدم یا نه؟ 

امپرازول را میگن باید ناشتا خورد .ولی اگه ناچار بودی زمانیکه ناشتا هم نبود و باید میدادی بده.دختر منم سینه اش همیشه خس خس داشت .من دست میردم کاملا میفهمیدم ولی اون موقع ها میگفتن رفلاکسه .که بود .ولی من فکرم نمیکردم مشکل از مغز هم شاید در کنار رفلاکس داشته باشه.

ولی هرکی که مشکلات مغز داره دچار رفلاکس هم هست انگار .

خیلی سخته بچه بزرگ کردن .من دوران نوزادی دخترم خیلی بهم سخت گذشت واقعا همش دارو و دکتر و . .  .     .

ولی خدارو هزاران بار شکر الان از زمانیکه اورفیریل میخوره بهتر شده تا در اینده معلوم نیست خدا برامون چی رقم زده باشه.

امپرازول را میگن باید ناشتا خورد .ولی اگه ناچار بودی زمانیکه ناشتا هم نبود و باید میدادی بده.دختر من ...

خدا رو شکر که حالش بهتره و براتون خوشحالم .الان دیگه رفلاکس نداره؟تا چند سالگی داشت؟

والا دختر من رفلاکسش فوق العاده شدید بود .الانم که 5.5سالشه بازم لعضی اوقات تو خواب میاد تو دهنش و مزه مزه میکنه و بلندش میکنم و اب میدم میخوره و دوباره میخوابه .

دختر من تا زمانیکه غذا نمیخورد وحشتناک بود .بخاطر همین از 4ماهگی کم کم به غذا انداختمش .ولی در کل به مرور زمان بهتر میشه . این مسئله جای نگرانی نداره نسبت به مسائل دیگه ایی که دارن .

ایشالا دختر شما هم روز به روز بهتر بشه.دارو چی میدین بهش ؟؟؟

راستش دختر من یبوست و رفلاکس شدید گرفت و چون اذیتش می کنه من خیلی تلاش می کنم درست بشه پیدرولاکس می دادم ولی مثل اینکه نفخ داره و کم کردم جاش چیز های دیگه شروع کردم ببینم امیدوارم تاثیر مثبت داشته باشه .

دارو های ضد تشنج که استفاده می کنه ایتالپت.لیسکانتین .تگرتول.توپیرامات.و امپول ACTH . و پردنیزولون که کم کم داریم قطع می کنم.

[QUOTE=263725179]امیدوارم روز به روز حالش بهتر بشه و از بزرگ شدنش لذت ببری .خدا به تمام بچه ها مخصوصا بچه های این تاپ ...[/QUOTE

ما فقط تلاش  می کنیم‌ چون مسئوليت این بچه با ما هست و امانته خداست من مدت هاست دیگه  منتظر خوب شدنش نیستم .انشالله .ممنونم از دعای قشنگتون.

[QUOTE=263725179]امیدوارم روز به روز حالش بهتر بشه و از بزرگ شدنش لذت ببری .خدا به تمام بچه ها مخصوص ...

البته چون شرایط دختر من خیلی فرق می کنه طرز برخورد من با این شرایط اینه .شاید کمی بی رحمانه و نا امید کننده باشه ولی غیر از این برخورد راهی برای آرامش خودم پیدا نمی کنم ولی واقعا دعای شما زیباترین دعا برای تمام بچه هاست انشالله هیچ کس این روزهای سخت ما رو تجربه نکنه منم از ته قلبم از خدا می خوام.

[QUOTE=263725179]امیدوارم روز به روز حالش بهتر بشه و از بزرگ شدنش لذت ببری .خدا به تمام بچه ها مخصوص ...

عزیزم توکلت فقط به خدا باشه .مطمئن باش انقدر بهش روز به روز وابسته تر میشی که حای یه قانیه دوریش برات سخت میشه .خدا خودش کمکمون میکنه.

از قدیم گفتن بدترین دشمن شیرین جون ادمها بچه هاشونه .خیلی اذیت میکنن ولی شیرینترین دشمنی هستن که حاضریم بخاطرشون هرکاری کنیم .حتی از جون خودمون بگذریم.

مامانا اینجا کسی به بچه اش قرص اپیلیم میده؟ برای دخترم والپرات سدیم(رهاکین۲۰۰) نوشته برای پسرم اپیل ...

عزیزم تا جایی که من اطلاعات دارم اپیلیم شربته .خوبم هست .

ولی فکر نکنم راحت بتونی پیداش کنی .من که شربت دخترمو به معنای واقعی با قیمت بالا از زیر سنگ پیدا میکنم .

دختر من اورفیریل میخوره .باز از اپیلیم راحت تر پیدا میشه شده بهم شیشه ایی 2.700.000تومنم قیمت دادن.خودش 40تومنه