2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808405 بازدید | 6396 پست
سلام عزیزانم.دعای سلامتی و شفا عاجل برای همه ی مریضها بخصوص بچه های مظلوم ومعصوم دارم.انشاالله خداون ...

ببخشید شما مشکل بچه تون چیه؟؟

اگه دوس داشتید بگید البته 

دخترمنم تشنج داشته  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ی خواهر من تو نه ماهگی تشنج  داشته که گفتن با تب بوده،بعد  از سه سال دوباره سه ماه پیش تشنج بدون تب داشت با کلی آزمایش و ام آر آی و سیتی که نرمال بوده آزمایش کرونا دادن مثبت بوده،گفتن علت تشنج ممکنه از کرونا باشه.خدایا بحق این روز عزیز دیگه تکرار نشه.

میتونم بپرسم دخترتون چند سالشه؟

دخترمن یکسالشه از ده ماهگی چندبار تشنج بدوت تب داشته.الان دارو میخوره.فقط دعا کنید ک بحق همین روزای عزیز هیچ مادری هیشوقت این صحنه رو نبینه.خییلی سخته  

من شهرکردم.دکتر صالحی بردم اینجا.قراره شنبه برم دکتر نصیری اصفهان  پسرتون چندسالشه؟تشنجاش چطور ...

منم شهرکردم میبرم نصیری پسرم به مدت ی دیقه تادودیقه به یه نقطه خیره میشه ولباش کبودمیشه

سلام دخترم 11 ماهشه 2هفته تعادل نداره برای نشستن درصورتی که آز 6ماهگی قشنگ نشست امشبم داشتم شیر میدادم هی سرشو انور اونور می‌کرد یه کم تو بغلم راش بردم گریه میکرد و دستو پاش خیلی تکون میداد 2 دقیقه شیر خورد و خوابید برای یکشنبه نوبت دکتر مغز و اعصاب داره ولی تا اون روز دق میکنم به نظرتون از چیه

بله. دختر من از ابتدای دو ماهگیش دست راستش تیک گرفت حرکتی غیرارادی و تکراری در ساعات مختلف شبانه روز ...

سلام 

الان حال دخترتون چطوره؟

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید