2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808421 بازدید | 6396 پست
بابای مهربون اوا پریدنوزولون فقط ۲ ماهگی گرفت.سابریل هم ۳ تا ۵ ماهگی که فکر کردن این حرکات تشنج نیست قطع کردن بد دیگه جواب نداد.
و چون خواستم اتش را بر ابراهیم گلستان کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مامانا من دو روزه با تاپیکتون اشنا شدم و تا حدیشو خوندم.دخترم دو روز پیش بی دلیل یه کم بی حال شد رنگش پرید و بدنش کمی شل شد این حالت چند ثانیه ای طول کشید بعد بردمش بیمارستان و ٢٤ساعت تحت نظر بود و بستری شد و بدون اینکه نوار مغزی ازش بگیرن بهش سه نوبت فنو برمیتال تجویز کردن ،دکترش فعلا احتمال تشنج داده و گفته تا دو خفته باید قرص فنوبرمیتالو بخوره و بعد بره نوعر مغزی.حالا من خیلی نگرانم از عوارض دارو جون تشخیص تشنجش در حد احتمال بوده .به نظرتون تجویزش درست بوده؟کار درستی کردم این دارو رو بهش دادم؟راستی بچم ده ماهشه
سلام به همه عزیزان مدتیه دارم تاپیک هاتونو می خونم.پسر منم تشنجهای تونیک کلونیک داره البته با علت نامشخص.مدت تشنچهاش به حدی طولانیه که پزشکاش به مشکل ساختاری و ژنیک مشکوک بودند که مورد اول با نرمال بودن MRIرد شده آزمایشات ژنتیکش هم همش نرمال بوده جز یه دونش مونده اونم استرویید سرم هست یعنی می خوان ببینن ژن مخصوص اپی لپسی رو داره یا نه که ما منتظریم از امریکا بیاد.راستی من کانادا هستم.می خواستم حقیقتی رو به شما بگم و همینطور بهتون امید بدم که اصلا فکر نکینید اینور درمان بهتر انجام می شه یا بعضا پزشکای اینور حاذق ترن نه اصلا اینطور نیست.هنوز تشنجهای پسرم کنترل نشده با وجود اینکه دوتا دارو می گیره.قبول دارم اینجا امکانات بیمارستانی فوق العادست وهمینطور دسترسی به دارو خیلی راحته اما براحتی بگم که تشخیص پزشکای ایرانی خیلی بهتره این رو به عنوان یه کادر درمان خدمتون می گم.اینجا چیزی به عنوان پیشگیری وجود نداره می ذارن عواقب اتفاق بیافته بعد تازه به فکر درمان می افتند.شاید باورش سخت باشه وبه نظر بعضی از کاربران خندهدار ولی تصمیم داریم برای ادامه درمان پسرم بیایم ایران.
مهسان خانم لطف کردید توضیح دادید، هموگلوبین دخترم هم پایینه طوریکه دو ماه پیش که بیمارستان بستری شد بهش یه واحد خون زدن و علت کم خونی هم مشخص نشد، به عمین خاطر ما خود خواسته تو زمانای مشخص اژش خون میگیریم و افت هموگلوبین و ام سی وی مشهوده، من دو احتمال میدم که البته دکترا هم مردد هستن یکی اثر دارو به خصوص اورفریل هست، ( که بقیه آیتمها تحت تاثیر قرار نگرفته ) یکی دیگه هم با توجه به شروع سابریل و مشکل سرفه شدید در هنگام شیر خوردن، من به ریفلاکس شدید ناشی از مصرف کورتون شک کردم که با توجه به شدتش ممکنه خونریزی داخلی داشته باشه که پیش دکتر ایمان زاد بردیم و ایشون کلان همه مراجعیهش رو آندوسکوپی میکنه و به خاطر شرایط دخترم ما بیمارستان پارس رفتیم که به خاطر چندین مساله آخر اون روز بعد از کلی زجر کشیدن دخترم و ما انجام نشد. حالا به ذهنم رسیده که آزمایش خون مخفی رو انجام بدیم تا خیالم از بابت دفع خون از طریق سیستم گوارش راحت بشه، چون چندین دکتر فوق تخصص داخلی و گوارش بردیم و وقتی بهشون داستان رو میگم گیج میشن، وقتی میگم امکان داره به خاطر مصرف کورتون باشه سریع میگن احتمالش زیاده و هول میشن و یا مثل بلخشید خنگا منو نگاه میکنن، من دارم دیوونه میشم که چرا تشخیص اینقدر سخته برای بعضیاشون که مثلا شاگرد دکتر قریب بودن و معروفن.... به هر حال ازتون ممنونم. اوا مامان کورتون مصرف کرده؟ خانم معرفت، پیامتون رو چک کنید. میترا خانم، من هم اعتقاد دارم چون در این زمینه علم زیاد پیشرفت نکرده و پروسه درمان ( البته در مورد نوع خاصی از تشنج و اسپاسم شیرخوارگی ) روند و داروهای تقریبا مشخص و محدودی داره، و دکترهای ایران هم مثل دکترهای بقیه کشور با توجه تغییر شرایط ارتباطی و ... به لحاظ انتقال دانش و تجربیات در سطح خوبی هستن، اما هنوز اعتقاد دارم پزشکای اونجا به دلیل ساختاری که وجود داره و نوع تحقیقاتی که انجام میدن تو روندهای درمان از ما جلوترن، من این رو به وضوح دارم میبینم، بهتون پیشنهاد میکنم قبل از اومدن ایران در صورتی که براتون امکان داره، بچتون رو ببرید پیش دکتر chugani تو ایالت دیترویت اگه اشتباه نکنم. خیلی از امریکاییها و بعضا از کانادا برای اسپاسم شیرخوارگی به ایشون مراجعه می کنن و به خاطر نتایجی که گرفتن ایشون عنوان قهرمان مبارزه با اسپاسم شیرخوارگی رو در چند سال پیش گرفتن، البته نوع تشنج فرزند شما اسپاسم شیرخوارگی نیست اما به نظرم به این موضوع هم فکر کنید. من بیشترین مشکلی که دیدم کاربرا میگن البته از کشورهای مختلف بحث هزینه های سنگین درمانی و کاور کردن این هزینه ها توسط بیمه ها هست، برای مثال یکی تاپیک زده بود در مورد یک برند از ژل اکتر یا ACTH که با افزایش قیمت ۲۷۰۰ درصدی از ۱۲۳۵ دلار در سال ۲۰۰۵ به ۳۵۰۰۰ دلار در هر ویال رسیده. در هرصورت به دکتر chugani فکر کنید و حتی تماس بگیرید از طریق ایمیل و در مورد نوع تشنج فرزندتون صحبت کنید. امیدوارم که فرزند شما مشکلش سریعتر حل بشه،
وبلاگ اسپاسم شیرخوارگی http://persianis.blogfa.com
خانم معرفت، ظاهرا نمیشه پیام بهتون فرستاد من اینجا میگم، دوست من مشکل ما رو نداره بلکه تو یکی از طرکتهای وارد کننده دارو در قسمت امور بازرگانی و بازاریابی مشغوله. اما من برای شما در مورد بنزل ( روفیناد) پرسیدم چون این دارو برای اسپاسم شیرخوارگی استفاده نمیشه و بیشتر برای بیمارای LGS ( لنوکس گاستات) استفاده میشه به همین خاطر کاربرا زیاد جواب ندادن و فقط دو نفر جواب دادن که استفاده کردن و گفتن که به بچه هاشون جواب داده و البته عارضه ای هم خوشبختانه مصرفش نداشته،
دوستان ببخشید غلط املایی زیاد دارم، چون شبا با دخترم بیدار میشم و وقتی میخوابه دیر خوابم میبره سعی میکنم خودم رو‌مشغول کنم و بعضی اوقات اینجا هم میام و با موبایل چون تایپ میکنم اشتباه زیاد داره که متاسفانه با موبایل و کروم رو اندروید قابلیت اصلاح و ویرایش نوشته ها وجود نداره،
بابای مهربون خیلی ممنونم از لطف شما و راهنمایی تون.به امید خدا کوچولوی شما هم سلامتی شو بزودی به دست میاره.در مورد هزینه درمان خوشبختانه تقریبا همه چی کاور می شه .فقط هزینه آمبولانس بالاست که کاور نمی شه وداروهای on counterکه بعضا قیمتهای بالایی هم دارن.در مورد مشکل خواب که در کامنت های قبل اشاره کردید پسر من هم خواب خوبی نداره.ملاتونین تجویز شد که بی فایده بود الان چند روزه داره بندریل یا همون دیفن هیدرامین می گیره بهتر از ملاتونین جواب داده ولی بازم خواب عالی نداره قرار شده اگه باز به همین منوال باشه تو چند روز اینده تماس بگیرم تا نورولوژیستش داروی جدیدی تجویز کنه.. دوستان در بین شما کسی هست که فرزندش به توپومکس مقاوم شده باشه وداروی جایگزینی که براش پیشنهاد شده چیه و آیا اینکه داروی جدید موثر بوده.
راستی بابای مهربون من توی یه مقاله خارجی خوندم یه مشکل خونی بسیار نادری هست که باعث تشنج میشه و با ازمایش های خونی پیچیده ای هم متوجه میشن.گویا یه فاکتور خونی مشکل داره.پیشنهاد میکنم برای دخترتون بررسی کنید.
سلام به همه عزیزان خواستم بپرسم شما اینهمه دارو میگین اما دکتر غفرانی بهمون گفت اگه تا دو ماه دیگه تشنج بچم قطع نشه باید بستری شه اسه رژیم درمانی محمد حسین فقط سه نسخه دارو خورده تا حالا پردنیزولون رو با نیترازپام بعد سابریل الانم لاموتریژن
ممنون بابای مهربون ممنونم از راهنماییتون انشالله که به زودی زود دختر نازت خوب خوب بشه واقعا شما در حق بچه های گروه برادری میکنید همیشه جواب سوالهای همه رو کامل تو ضیح میدید و بهمون آرامش میدید باز هم تشکر میکنم ازتون
مامام محمد به هیچ عنوان زیر بار رژیم نرو دختر من تازه دیروز رژیمش برداشته شد به شدت کاهش وزن داشت .کمبود ویتامین شدید و فقط یک ماه اول جواب میده.بهت میگن که ۹۰ درصد جواب میگیرن ولی واقعیت اینکه کلا ۲۰ درصد جواب میده.دختر منو نابود کردن.نا نداشت تکون بخوره.تو این ۲ ماه ۳ کیلو کم کرد.