2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808522 بازدید | 6396 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلی جون هنوز داریم تزریق میکنیم، تشنجهاخیلی خیلی کم شده و اثر همیبن سیناکتن بوده دکتر گفت توجه دخترم کمه و رژیم شروع کنیم، خیلی نگرانم چون به شیر خودم شدیدا وابسته س، نمیدونم چطور میشه
من یه مدت هر کاری کردم پستام ارسال نمیشد پسرم متاسفانه بازم تشنج کرد البته من یه مدت مریض بودم کمتر حواسم بهش بود تشنجحشم باز همون پرش پلاک که دودفه قبلم همین بود از شروع سال ۹۴تشنجهاش به این مدل تغییر کردن تو چند دقیقه ابتدای خوابش اتفاق میفاتن مژهاش تکون منیبخوره بعدذپلک میزنه و بعد از روی پاهاش که سیخ میشن و گاها دستاش مطمیبن میشم تشنجه
ما مثلا قرار بود دکتر پسرمو همین آقای محولاتی بذاریم اما انقد جوابدهیشون تو موقعیت اورژانسی افتصاح بود که برگشتیبم سمنت ادکتر اشرفی و البته بابت آمپولای سربرولیزین هم ازش ناراحت بودم سه دفعه پرسیدم مطمینین برا اشنج بد نیست گفت نه
من میدونم به خاطر امپولا بود اینکه من کمتر حواسم بهش بوده رو ازین لحاظ میگم که معمولا پسرم قبل از وقتی که میبخواد تشنج کنه یه نسونه هایی داره مث تهوع تو روزای قبل یا نفخ یل بی قراریو بد خوابی و من تو اون شرایط بیشتر مراقبم چآن معتقدم اگه حتی یه عامل بیرونی تشنج رو تشدیبد کنه اگر همه عوامل دیگه مث خستگی و گرسنگی و هر عامل پدیگه حذف بشه ممکنه جلوی تشنج گرفته بشه
دکتر اشرفی کپرا ۲۵۰شبش رو به پونصد تغییر داد و گفت اگه تکرار شد ولسه صبشم تغییر بدیم من تا حدود دو هفته بعداز تشنجش باز لرزشای خفیف پلکو میدیبدم همون ابتدای خواب اما چون مطمیبن نبودم تشنجه دارو رو اضافه نکردم پسرم تا دوسال و نیمگیش اصلا تو خواب تشنج نداشت لااقل جوری که ما متوجه بشیم نداشت
پسرم داره چهار ساله میشه حتی نمیتونه بایسته یا درست بشینه و من همچنان سعی کردم امیدوار باشم!!!گاهی بدجور دلم از خدا میگیره گاهی شک میکنم و هزار تا فکر ناجور و هی سعی میکنم فکرارو از ذهنم دور کنم واقعا چاره ای جز امیدوار بودن ندارم هر سال تولد پسرم واسم پر از غمه هر روز که تقوبم گوشیم عدد روزش یکی اضافه میشه دلم هوری میریزه وای خدایا یه روز دیگه ام گذشت و هیچ قدم مثبتی برداشته نشده حتی از پس خود تشسنج برنیومدم چه برسه جبران عوارضش پدرش رسما ناامنیده و هیییییچ کمکی بهم نمیکنه واطه تشنجش از محل کار نیومد و گفت نمیتونم چون شغلشماموریتیه البته یه نظرم میتونست بیاد
مامانجی عزیز ما همه حالتو درک میکنیم، وقتی دخترم بدنیا اومد تصمیم داشتم تولد یکسالگی مفصلی براش بگیرم، ماه دیگه یکسالش میشه و قطعا نمیتونم اینکارو بکنم، ما چاره ای جز امید و توکل بخدا نداریم، شما رژیم امتحان نکردید؟
مامانجی جون انشالله پسرت بزودی خوب بشه پسر من هم از اواسط شهریور این مشکل پیش اومده چشم و پلکش بهم میخوره و سرش طرف شانه اش میره از اون موقع تا حالا خوب بود ولی الان یک هفته است باز شروع شده پسر من راه میره ولی تکلمش مشکلدار است