2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808352 بازدید | 6396 پست

نیکا جان شمارتونو بذارید یادرخواست دوستیه من رو قبول کنید تا شمارمو بدم بهتون

مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔

بین پزشکایی که لیسشتون اینجاست من دکتر لادن افشار خاص رو میدونم که خیلی خوبن. خواهرم خواهرزادمو میبره پیش ایشون برای تشنجش و خیلیییی خدا رو شکر بهتر شده حالش. هر چند وقت یه بار ویزیت میشه و تحت نظره کلا

مطبشون سمت ونکه اما قبل رفتن حتما تماس بگیرید که با وقت قبلی رفته باشید. شماره هاشون داخل سایت هست میتونین از اون طریق بردارین

http://doctor-afshar.ir/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید من خیلی گرفتارم.......یه پست کوچولو میذارم...........انشالا میام سر فرصت جواب همه رو مید ...

سلام خانمی

پسر من تو ۱۰ روزگی تب کرد که بردینش بیمارستان و یک هفته تو آی سی یو بستری شد و بعد از یک ماه بعد پرش پلک پایینش شروع شده که اول کم بود ولی الان که شش ماهش شده بیشتر و دو چشمش میزنه و خیلی هم مثل بچه های بیش‌فعال هست میخواستم بدونم به نظرت بچم تشنج کرده ؟؟؟

منم تو بارداریم استرس داشتم ولی فکر میکنم همه اونهایی که اولین تجربه ی بارداریشونه استرس رو دارن

سلام به همه دوستان تراا خدا به من کمک کنید من ی پسر سه ساله دارم که 3 ماهه هر روز ی سری علائم داشت قرمز میشد دلدرد شدید میگرفت و منقبض میشه اما هوشیاری داره تو اون حال دکترا تشخیص نوعی صرع دادن تو این مدت همه روزها این علائم را داشته انواع ضد تشنج ها هم خورده به مدت 15 یا 20 روز جواب نداده عوض کردن نظری ندارین چیکار کنم من.. سه ماهه زندگی ندارم 

سلام به همه دوستان تراا خدا به من کمک کنید من ی پسر سه ساله دارم که 3 ماهه هر روز ی سری علائم داشت ق ...

اون حال که گفتم بهش دست میده فقط 15 یا بیست ثانیه هست... الان 11 روزه مینو تیورایدیزین 10 میخوره و 4 روزه نصف کلوبازوم 10 

اون حال که گفتم بهش دست میده فقط 15 یا بیست ثانیه هست... الان 11 روزه مینو تیورایدیزین 10 میخوره و 4 ...

و اینکه روزی 10 تا 20 بار اینجوری میشه.. شیراز هستم و هر جور دکتری بردم نوار ویدئویی گفت تشنجه ام ار ای گفت سالمه نمیدانم چه کاری مونده که نکردم خداا به هممون کمک کنه برام دعا کنید 

راستی یادم رفت بگم دکتر محولاتی و اشرفی گفتن تشنج بچه من اسپاسم شیرخوارگی یا سلام هست اما دکتر خودش ...

سلام لطفا جواب بدین بچه من فقط دلدرد میگیره و قرمز میشه و یکم خیره میشه تو اون حالت تشخیص دکتر صرع هست روزی چندین بار ایا بچه شمام همین حالت ها را داره

من بچه خواهرم خیلی تشنج میکرد واقعا هممون خیلی ناراحت بودیم براش. خب خیلی کوچیکم بود اما خدا رو شکر دکتر لادن افشارخاص رو یکی از آشناها بهمون معرفی کرد بردیم پیش ایشون و الان خیلی حالش خوبه خدارو شکر. واقعا دستشون درد نکنه

سلام منم دیشب فهمیدم پسرم تشنج داره دکتر خیلی منو ترسوند نوار مغز هم گرفت ازش کفت اگه بچه ات غش میکر ...

سلام عزیزم میشه بگید بچتون خوب شده یا نه چون پسر منم امروز اینجوری شد😔

پسر منم یکسالگی تشنج کرد بردیمش بیمارستان آزمایش گرفتن از کمرش مننژیت بود ده روزم بستریش کردن تو این ...

سلام عزیزم میشه بپرسم پسرتون تشنجش چجوری بود که تشخیص مننژیت دادن

سلام دوستان.یه سوال داشتم.من یه دختر دوماه و نیم دارم.دیروز موقعی ک خواستم پوشکش رو عوض کنم یه لحظه ...

سلام عزیزم پسر منم وثل دختر شما امروز تشنج کرد,الان حال دخترتون چطوره و برای درمانش چیکار کردین