2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808354 بازدید | 6396 پست
Soli جون لطف میکنی بگی دختر شما علایمش چی بوده؟ و نوار مغزش چی نشون داده؟

دختر من نوار مغز نشون نمی‌داد نمی‌دونیم چرا..دستا و پاهاشو سیخ میکرد نفسش می‌رفت بعد چند ثانیه گریه می کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شهرستان بردم دکتر گفت یه تشنج خفیف و نشون میده و دارو داد بهش 

ولی اینجا مجدد نوار مغز گرفتن گفت مشکلی نداره داروی الکی رو بچه اثر منفی داره و گفتن قطعش کن 

دختر شما تکامل رشدیش اوکی بوده؟ 

دکترش کی بوده؟ 

شما از کی بهش دارو دادین؟  تهران هستین؟

از همون اول. که خودم گفتم تشنجه دارو دادیم ولی یه اشتباه که کردم دوروزه بود داده بودم خواهرم گفت بچت تشنج نمیکنه قطع کن و من نادان قطع کردم اطلاعی نداشتم بعد که دکتر رفتم مجدد درباره شروع کردم به دادن دارو

من شهرستان بردم دکتر گفت یه تشنج خفیف و نشون میده و دارو داد بهش  ولی اینجا مجدد نوار مغز گرفت ...

کیهانی دوست دکترشه...تکاملش هم طبیعی ولی بخاطر داروهای که میخوره تعادل نداره

هر چند وقت تکرار میشد؟  ببخشید خیلی میپرسم میدونم نگرانی مو درک میکنید  خواب و خوراک ندا ...

ریتم خاصی نداشت...وقتی دکتر بهتون گفته تشنج نیست چرا اصرار دارید باشه ..خب روش تمرکز نگنید

سلام بچه ۳ ماهه منم تشنج میکنه بردمش کرمانپیش دکتر منصوری و لوبل داد با لوبل دو هفته خوب بود و دوباره داشت بدتر میشد که یه قرصم به لوبل اضافه کرده ولی الان بعد دو هفته  دوباره حالتای تشنج میاد سراغش نمیدونم چیکار کنم 

دکتر خوب تو تهران کسی میشناسه لطفا بهم مهرفی کنین

عزیزم امروز دارو شروع کنید بهتر از فرداست.دو تا دکتر که بردین دارو دادن پس شما به منتظر چی هستین.خدا ...

من فیلمش رو نشون دکتر دادم گفت بعید می دونم اینا تشنج باشه ولی محض اطمینان نوار مغز می گیرم، تو نوار مغز همه چی خوب بود، گفت نصف قرص براش می نویسم اگه هم ندید هیچ مشکلی پیش نمیاد چون این پرشا تا اواخر ۸ ماهگی برطرف میشه، من این تاپیکو که خوندم نگران شدم و تصمیم دارم یه دکتر دیگه هم ببرمش برای اطمینان بیشتر، به نظرت برای مصرف دارو دارم سهل انگاری می کنم نکنه در حق بچم کوتاهی کنم

عزیزم منم حال و روزم عین توه هنوز تو شوکم نمیدونم ب کدوم دکتر اطمینان کنم ،دخترمن مثلا دوروزه پرش ند ...

باشه عزیزم درخواستتو قبول می کنم، حتما مسرمو چندتا دکتر میبرم اگه تا اون موقع خودم جون نداده باشم،من فیلم پراشش که نشون دکتر دادم گفت بعید می دونم تشنج باشه ولی چون میگید دفعاتش زیاده نوار مغز می گیرم، نوار مغزش خوب بود خداروشکر، ولی پراشش داره بیشتر میشه میخوام یه دکتر دیگه هم ببرم، شما دکتر خوب شیراز نمی شناسید؟ فیلم پراشش هم نشون کاربر soil دادم گفتن پراشش غیرعادی نیست

من فیلمش رو نشون دکتر دادم گفت بعید می دونم اینا تشنج باشه ولی محض اطمینان نوار مغز می گیرم، تو نوار ...

نه عزیزم .من تاکید می کنم که اعتماد کنید به دکتر .در مورد فرزند شما هم همین طور ولی برای اطمینان که خیال خودتون راحت باشه پیشنهاد میدم یک پزشک دیگه مراجعه داشته باشید و در نهایت حرف یکی رو گوش بدید و عمل کنید.اگر لازم نباشه به دارو پس  نیازی نیست و انشالله حل میشه .

همین هشیاری و آگاهی شما بهترین نتیجه رو خواهید گرفت .انشالله