این تاپیک برای استفاده از تجربیات ما مادرایی هست که با این مشکل مواجه شدیم.به هیچ وجه درمان و توصیه های پزشک کودکتون رو با خوندن ای تاپیک تغییر ندین.تشنج انواع داره و معمولا با دارو کنترل می شه.
تجربه من میگه به داروهای ایرانی اعتماد نکنید
و اینکه اگه از دکتری نتیجه نگرفتین بی معطلی برین سراغ یه دکتر دیگه...
من به خاطر اینکه منتظر موندم دکتر علیرضا رونق تشنج پسرمو کنترل کنه تجربه تلخی به دست آوردم
سه بار داروی پسرمو تغییر داد و بی خودی داروی ضعیف تبدیل به داروی پرعارضه تر شد
چون دوز مناسب نداده بود
و چون به داروی خارجی اعتقادی نداشت
پسرم چیزی نمونده بود با تشخیص صرع مقاوم به درمان مواجه بشه
به محض تغییر دکتر و دادن دارو خارجی با دوز مناسب تشنج کنترل شد
یه موضوع دیگه اینه که هرچی سریع تر تشنج کنترل بشه بهتره
و احتمال عوارض ناشی از تشنج کمتر
و دیگه اینکه عوامل مختلف مث گرسنگی خستگی گرما سرما و...میتونن باعث تشنج بشن و حتی دارو آنتی هیستامین میتونه زمینه ساز باشه
دعا کنیم همه بچه های دنیا شاد و سلامت باشن...آمین
لیست پزشکهای فوق تخصص مغزو اعصاب کودکان در ایران:
دکتر محمودرضا اشرفی(فوق تخصص اعصاب کودکان) تهران دکتر پروانه کریم زاده(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر لادن افشارخاص(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر ابوالفضل نصیریان(متخصص مغز و اعصاب)تهران دکتر سید حسن تنکابنی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر سید حسین حسنپور اونجی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر محسن جوادزاده(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر محمود محمدی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر ناهید خسروشاهی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر محمدمهدی تقدیری(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر فرهاد محولاتی شمس آبادی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر زرین تاج کیهانی دوست(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر غلامرضا زمانی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر ازیتا توسلی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر فریده نجات(فوق تخصص جراحی اعصاب کودکان)تهران
دکتر جواد علاقبندراد(فوق تخصص روانپزشکی کودکان)تهران دکتر جواد محمودی قرائی(فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان)تهران
از همون اول. که خودم گفتم تشنجه دارو دادیم ولی یه اشتباه که کردم دوروزه بود داده بودم خواهرم گفت بچت تشنج نمیکنه قطع کن و من نادان قطع کردم اطلاعی نداشتم بعد که دکتر رفتم مجدد درباره شروع کردم به دادن دارو
سلام بچه ۳ ماهه منم تشنج میکنه بردمش کرمانپیش دکتر منصوری و لوبل داد با لوبل دو هفته خوب بود و دوباره داشت بدتر میشد که یه قرصم به لوبل اضافه کرده ولی الان بعد دو هفته دوباره حالتای تشنج میاد سراغش نمیدونم چیکار کنم
عزیزم امروز دارو شروع کنید بهتر از فرداست.دو تا دکتر که بردین دارو دادن پس شما به منتظر چی هستین.خدا ...
من فیلمش رو نشون دکتر دادم گفت بعید می دونم اینا تشنج باشه ولی محض اطمینان نوار مغز می گیرم، تو نوار مغز همه چی خوب بود، گفت نصف قرص براش می نویسم اگه هم ندید هیچ مشکلی پیش نمیاد چون این پرشا تا اواخر ۸ ماهگی برطرف میشه، من این تاپیکو که خوندم نگران شدم و تصمیم دارم یه دکتر دیگه هم ببرمش برای اطمینان بیشتر، به نظرت برای مصرف دارو دارم سهل انگاری می کنم نکنه در حق بچم کوتاهی کنم
عزیزم منم حال و روزم عین توه هنوز تو شوکم نمیدونم ب کدوم دکتر اطمینان کنم ،دخترمن مثلا دوروزه پرش ند ...
باشه عزیزم درخواستتو قبول می کنم، حتما مسرمو چندتا دکتر میبرم اگه تا اون موقع خودم جون نداده باشم،من فیلم پراشش که نشون دکتر دادم گفت بعید می دونم تشنج باشه ولی چون میگید دفعاتش زیاده نوار مغز می گیرم، نوار مغزش خوب بود خداروشکر، ولی پراشش داره بیشتر میشه میخوام یه دکتر دیگه هم ببرم، شما دکتر خوب شیراز نمی شناسید؟ فیلم پراشش هم نشون کاربر soil دادم گفتن پراشش غیرعادی نیست
من فیلمش رو نشون دکتر دادم گفت بعید می دونم اینا تشنج باشه ولی محض اطمینان نوار مغز می گیرم، تو نوار ...
نه عزیزم .من تاکید می کنم که اعتماد کنید به دکتر .در مورد فرزند شما هم همین طور ولی برای اطمینان که خیال خودتون راحت باشه پیشنهاد میدم یک پزشک دیگه مراجعه داشته باشید و در نهایت حرف یکی رو گوش بدید و عمل کنید.اگر لازم نباشه به دارو پس نیازی نیست و انشالله حل میشه .
همین هشیاری و آگاهی شما بهترین نتیجه رو خواهید گرفت .انشالله