2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808228 بازدید | 6396 پست

سلام به همگی.دخترم این مدت به خاطر ریه بستری بود.دیگه براش پگ گذاشتیم .خدا رو شکر دیگه از لوله انجی خلاص شدیم و کمتر ریه ها عفونت می کنه و تغذیه بهتر و راحت تری داره.خوشحالم  برای این کار.تشنج ها کنترل شدن .کمی هوشیار تر شده صداش می کنم چشم هاش رو باز می کنه و متوجه صدا میشه .می فهمه که بغلش می کنیم.و دوست داره .یبوست هم بهتره فکر کنم.در کل با هم کنار میایم.امیدوارم بهترین لحظه های زندگیتون هیچ وقت کوتاه نباشه و کوتاه نبینید وادامه دار باشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به همگی.دخترم این مدت به خاطر ریه بستری بود.دیگه براش پگ گذاشتیم .خدا رو شکر دیگه از لوله انجی ...

عزیزم چقدر خوب که حالش بهتره خداروشکر ان شا الله تداوم داشته باشه. در مورد پگ توضیح میدی به چه صورته و چرا براش پگ گذاشتین؟ دخترت چند وقتشه اگه بزرگه آب انجیر توی برطرف کردن یبوست خیلی میتونه کمک کنه. همچنین آب سیب زرد

الان سرچ کردم دیدم پگ چیه. چرا دخترت از راه دهان نمیتونه تغذیه کنه؟ 

از اول بلع ضعیف بود و یه مدت  که با شیشه شیر می خورد باعث عفونت ریه میشد از اولین بستری ریه تا دو هفته پیش که حدودا ۷ ماه میگذره با لوله انجی تغذیه می شد  و خدا رو شکر دیگه پگ گذاری کردیم و الان خیلی راضی هستم .با اینکه این هم داستان های خورش رو داره ولی باز خیلی روش مناسبی هست.از دکترش و تمام پرستارها ممنونم‌

از جوابتون ممنونم بله دوروز دیگه قرار شد ببریمش شیراز یا تهران اما دکتر خوبی رو نمیشناسم ممنون میشم ...

سلام خوبین پسر منم مشکل فرزند شما رو داره دارو مصرف میکنه ولی کنترل نشده میشه کمکم کنی؟

سلام بابای مهربون فعالیت دارین من فرزندم دچار اسپاسم شیرخوارگیه

بابای مهربون خیلی ساله دیگه فعالیتی نداره. چقدر برای این تاپیک کار کرد. امیدوارم هر جا هست سلامت باشه و دلش شاد باشه. چقدر مطالبشون تونست به من کمک کنه