2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808585 بازدید | 6396 پست
دوباره خوندم که نوشتید دو تا قرص دادن . داروهاشو حتما استفاده کنید ایشالله که ام آر آی هم سالم باشه ...

چشماش به یک طرف رفته بود اصلا جواب نمیداد و هوشیار نبود فقط همین علایم رو داشت

زنگ زدیم اورژانس آمبولانس اومد بردش بیمارستان اونجا گفتن تشنج کرده😢😢😢

قرصم دکتر سدیم و کاربازماپین داده

دعا کن زود حالش خوب بشه من طاقت ندارم😭😭😭😭

دور باش اما نزدیک.......من از نزدیک بودنهای دور میترسم.....
سلام عزیزم .نگران نباش .انشاالله که تکرار نمیشه .ولی برای اطمینان بیشتر حتما پیش فوق تخصص مغز و اعصا ...

بردمش دکتر مغز و اعصاب تو مطبش ازش نوار مغز گرفت گفت نرماله

حالا فردا باید بره ام ار ای

تر و خدا برای پسرم دعا کن خوب بشه دلم داره میترکه😢😢😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بردمش دکتر مغز و اعصاب تو مطبش ازش نوار مغز گرفت گفت نرماله حالا فردا باید بره ام ار ای تر و خدا ب ...

این علائم تشنجه تا جاییکه من میدونم. ولی حتما حتما هر چی مغز واعصاب گفت رو انجام بده .انشاالله تکرار نمیشه نگران نباش .ولی دارو رو حتما بده اگه دکتر مغز واعصاب داده

میخوام ببرم دکتر خودش باهاش مشورت کنم اگه صلاح دید ببرم نوار مغز بگیریم دیونه شدم به خدا

عزیزم برای ارامش فکری خودتم که شده حتما ببر نوار بگیر و لرو مغزواعصاب .اکتفا به این متخصص یا حتی فوق تخصص کودکان و نوزادان نکن.من خودم خیلی ضربه خوردم سر بی سوادی و تشخیص اشتباه. البته که خدا کمکم کرد و به موقع بازم درمان بچه ام رو شروع کردم .سر اینکه این به اصطلاح پزشک ها چیزی بلد نبودن

علت تشنج بهتون نگفتن؟ ضربه به سرش خورده؟ تب داشت؟ توی فامیلتون سابقه صرع دارید؟ 

نه هنوز علتش رو نگفتن تب نداشت ضربه هم به سرش نخورده بود تو فامیلمونم سابقه صرع نداریم.

سلام .دوستانیکه اورفیریل مصرف میکنن لطفا تاپیک منو تو صفحه ام در مورد اورفیریل بخونن و در صورت امکان ...

می فهمم حالتون رو .واقعا خدا نگذره ازشون که با مردم این طور رفتار می کنن .ما هم لیسکانتین رو به سختی پیدا کردیم در حالی که وارد میشه ولی در هیچ داروخانه ای نیست.من اگر بتونم و در مسیر باشم حتما این کار رو می کنم .

پسرتون چطوره بهتره حالش؟

می فهمم حالتون رو .واقعا خدا نگذره ازشون که با مردم این طور رفتار می کنن .ما هم لیسکانتین رو به سختی ...

من بچه ام دختره .الان خدارو شکر با اورفیریل خوبه ولی خوب همه چی شده پول  و پارتی. 

مردم شرفشون و دینشون رو به پای پول میدن .اگه تهران هستین حتما خواهش میکنم دست به دست بدیم کتبی شکایت کنیم و پیگیری کنیم تا شاید به فکر بیفتن

سلام دوستان 

دختر من ۱۶ ماهشه و دچار اسپاسم شیرخوارگی هست زیر نظر دکتر کتیبه شیراز بود ام ار ای و تمام آزمایشات از جمله متابولیک و... همگی سالم بود فقط نوار مغزش مشکل داشت و تمام مراحل درمان رو انجام دادیم که دراخر قرص سابریل هم مصرف کرد اما متاسفانه نتیجه نداد و دکتر گفت من دیگه دارویی ندارم ک تجویز کنم و نوار مغزش امواج بسیار درهم برهم داره و درحال حاظر دارای تاخیر تکاملی و پس رفت است بسیار نگران و آشفته این حالشم نمیدونم کی ممکنه تکاملش بهتز بشه 

سلام دوستان  دختر من ۱۶ ماهشه و دچار اسپاسم شیرخوارگی هست زیر نظر دکتر کتیبه شیراز بود ام ار ا ...

شما که ساکن شیرازی من شنیدم دکتر سرور اینانلو هم دکتر خوبیه .ولی خوب خودم نمیشناسمش .میخوایین اگه صلاح میدونین مدارک پزشکی و بچه رو ببیرید ویزیت کنه .ولی در کل دکترشو حتما عوض کن 

از جوابتون ممنونم

بله دوروز دیگه قرار شد ببریمش شیراز یا تهران اما دکتر خوبی رو نمیشناسم ممنون میشم اگ کسی شناختی از دکتر خوبی که بتونه تاخیر تکامل دخترم رو درمان کنه بهم معرفی کنید دخترم حتی نمیتونه چیزی رو دست خودش بگیره و نمیشینه و هیچ کار دیگه ایی انجام نمیده تنها و تنها رو کمر خوابیده و با بچه دوماهه فرقی نداره منتها هوش و شناخت بسیار عالیی داره اما من بسیار حیرون این حالشم

شما که ساکن شیرازی من شنیدم دکتر سرور اینانلو هم دکتر خوبیه .ولی خوب خودم نمیشناسمش .میخوایین اگه صل ...

نه ساکن شیراز نیستم اما حاظرم هرجایی که دکتر خوبی باشه برم و دخترم تکاملش بهبود پیدا کنه