این تاپیک برای استفاده از تجربیات ما مادرایی هست که با این مشکل مواجه شدیم.به هیچ وجه درمان و توصیه های پزشک کودکتون رو با خوندن ای تاپیک تغییر ندین.تشنج انواع داره و معمولا با دارو کنترل می شه.
تجربه من میگه به داروهای ایرانی اعتماد نکنید
و اینکه اگه از دکتری نتیجه نگرفتین بی معطلی برین سراغ یه دکتر دیگه...
من به خاطر اینکه منتظر موندم دکتر علیرضا رونق تشنج پسرمو کنترل کنه تجربه تلخی به دست آوردم
سه بار داروی پسرمو تغییر داد و بی خودی داروی ضعیف تبدیل به داروی پرعارضه تر شد
چون دوز مناسب نداده بود
و چون به داروی خارجی اعتقادی نداشت
پسرم چیزی نمونده بود با تشخیص صرع مقاوم به درمان مواجه بشه
به محض تغییر دکتر و دادن دارو خارجی با دوز مناسب تشنج کنترل شد
یه موضوع دیگه اینه که هرچی سریع تر تشنج کنترل بشه بهتره
و احتمال عوارض ناشی از تشنج کمتر
و دیگه اینکه عوامل مختلف مث گرسنگی خستگی گرما سرما و...میتونن باعث تشنج بشن و حتی دارو آنتی هیستامین میتونه زمینه ساز باشه
دعا کنیم همه بچه های دنیا شاد و سلامت باشن...آمین
لیست پزشکهای فوق تخصص مغزو اعصاب کودکان در ایران:
دکتر محمودرضا اشرفی(فوق تخصص اعصاب کودکان) تهران دکتر پروانه کریم زاده(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر لادن افشارخاص(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر ابوالفضل نصیریان(متخصص مغز و اعصاب)تهران دکتر سید حسن تنکابنی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر سید حسین حسنپور اونجی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر محسن جوادزاده(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر محمود محمدی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر ناهید خسروشاهی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر محمدمهدی تقدیری(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر فرهاد محولاتی شمس آبادی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر زرین تاج کیهانی دوست(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر غلامرضا زمانی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر ازیتا توسلی(فوق تخصص اعصاب کودکان)تهران دکتر فریده نجات(فوق تخصص جراحی اعصاب کودکان)تهران
دکتر جواد علاقبندراد(فوق تخصص روانپزشکی کودکان)تهران دکتر جواد محمودی قرائی(فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان)تهران
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بردمش دکتر مغز و اعصاب تو مطبش ازش نوار مغز گرفت گفت نرماله حالا فردا باید بره ام ار ای تر و خدا ب ...
این علائم تشنجه تا جاییکه من میدونم. ولی حتما حتما هر چی مغز واعصاب گفت رو انجام بده .انشاالله تکرار نمیشه نگران نباش .ولی دارو رو حتما بده اگه دکتر مغز واعصاب داده
میخوام ببرم دکتر خودش باهاش مشورت کنم اگه صلاح دید ببرم نوار مغز بگیریم دیونه شدم به خدا
عزیزم برای ارامش فکری خودتم که شده حتما ببر نوار بگیر و لرو مغزواعصاب .اکتفا به این متخصص یا حتی فوق تخصص کودکان و نوزادان نکن.من خودم خیلی ضربه خوردم سر بی سوادی و تشخیص اشتباه. البته که خدا کمکم کرد و به موقع بازم درمان بچه ام رو شروع کردم .سر اینکه این به اصطلاح پزشک ها چیزی بلد نبودن
سلام .دوستانیکه اورفیریل مصرف میکنن لطفا تاپیک منو تو صفحه ام در مورد اورفیریل بخونن و در صورت امکان همکاری کنند تا شاید مسئول ها یه کم وجدانشون به رحم بیاد و این دارو وارد کنن .
سلام .دوستانیکه اورفیریل مصرف میکنن لطفا تاپیک منو تو صفحه ام در مورد اورفیریل بخونن و در صورت امکان ...
می فهمم حالتون رو .واقعا خدا نگذره ازشون که با مردم این طور رفتار می کنن .ما هم لیسکانتین رو به سختی پیدا کردیم در حالی که وارد میشه ولی در هیچ داروخانه ای نیست.من اگر بتونم و در مسیر باشم حتما این کار رو می کنم .
دختر من ۱۶ ماهشه و دچار اسپاسم شیرخوارگی هست زیر نظر دکتر کتیبه شیراز بود ام ار ای و تمام آزمایشات از جمله متابولیک و... همگی سالم بود فقط نوار مغزش مشکل داشت و تمام مراحل درمان رو انجام دادیم که دراخر قرص سابریل هم مصرف کرد اما متاسفانه نتیجه نداد و دکتر گفت من دیگه دارویی ندارم ک تجویز کنم و نوار مغزش امواج بسیار درهم برهم داره و درحال حاظر دارای تاخیر تکاملی و پس رفت است بسیار نگران و آشفته این حالشم نمیدونم کی ممکنه تکاملش بهتز بشه
سلام دوستان دختر من ۱۶ ماهشه و دچار اسپاسم شیرخوارگی هست زیر نظر دکتر کتیبه شیراز بود ام ار ا ...
شما که ساکن شیرازی من شنیدم دکتر سرور اینانلو هم دکتر خوبیه .ولی خوب خودم نمیشناسمش .میخوایین اگه صلاح میدونین مدارک پزشکی و بچه رو ببیرید ویزیت کنه .ولی در کل دکترشو حتما عوض کن
بله دوروز دیگه قرار شد ببریمش شیراز یا تهران اما دکتر خوبی رو نمیشناسم ممنون میشم اگ کسی شناختی از دکتر خوبی که بتونه تاخیر تکامل دخترم رو درمان کنه بهم معرفی کنید دخترم حتی نمیتونه چیزی رو دست خودش بگیره و نمیشینه و هیچ کار دیگه ایی انجام نمیده تنها و تنها رو کمر خوابیده و با بچه دوماهه فرقی نداره منتها هوش و شناخت بسیار عالیی داره اما من بسیار حیرون این حالشم