2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808304 بازدید | 6396 پست
درضمن خانم بن یو برای پیشرفتهای پسرتون تبریک میگم امیدوارم شما وهمه پدرا ومادرای این تاپیک شاهد پیشرفتهای بچه هاشون باشن وخدا می دونه چه لذتی داره دیدن این پیشرفتها وازته دلم برای شما آرزو میکنم
بن یو جان خیلی خوشحال شدم که پسرت پیشرفت کرده و خوشحالی. ان شاءالله همه یکی یکی بیان و خبرای خوب بدن. شمارمم برات فرستادم. منم خیلی وقتها توی سایتهای خودمون میگردم اما گاهی نه فقط خبر خوب و نتیجه ی کار رو نمیبینم بلکه گاهی اصلا خود مطلب رو هم چیزی ازش پیدا نمیکنم. درصورتیکه همون مطلب رو به انگلیسی که سرچ میکنم میبینم اووووه چقدر سایتهای خوب براش بالا میاد. گاهی پزشکهای آنلاین دارن که خیلی زود جواب میدن اما اینجا توی مطبشون هم درست جواب نمیدن و به زور حرف میزنن.
Lilypie Maternity tickers

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان از لطف همتون بینهایت ممنونم همیشه دعا گوئه نینیاتون هستم مطمئن باشید یروزم شما با همین خبرا میاید و دونه دونه همه نینیا کاملا سالمو نرمال میشن میدونید پسر من زمان زیادی تا راه افتادن داره میدونم .......من تا زمانیکه خونه ام و جایی نمیرم خوبم اما امان از روزی که برم پارکی جایی و یه بجه کوچول ببینم مه داره راه میره اونشبه که دیکه بزور چند تا مسکن اونم تازه پنج و شش صبح خوابم میبره........اما کاری حز صبر ازم برنمیاد همینکه میتونم حرفامو اینجا بگم برام موجب خوشحالیع چون تو دنیای واقعی نمیشه جرات کرد و با کسی خرف زد والا یدوست که دوست جه عرض کنم داشتم یکی دوباری که راجب بنیلمین باهاش حرف زدم سریع آیت الکرسی برای بچش میخونه و برش میداره میره حالا انگار من قراره بچشو بخورم والا ما ها هیچکدوم بجه هامونو با دنیا هم عوض نمیکنیم اما نمیدونم چرا اطرافیان اینو نمیفهمنن فقر فرهنگی تو کشور ما بیداد میکنه متاسفم واقعا
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
سارا جون پسرتون خیلی خوبه و احتمالا تا ۱۸ماهگی که فرصت هست برای راه رفتن خودش راه میفته نگران نباشید
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
بن یو عزیز یه پیشنهاد هیچوقت مشکل بچت رو به کسی نگو من حتی به نزدیکترین آشناها هم نگفتم دوست ندارم کسی حتی به چشم بچه مریض نگاه کنه وسعی کن هیچوقت بچت رو مقایسه کنی من همیشه به خودم میگم من حق ندارم مقایسه کنم وبچه من بهترین هدیه خداست باتموم ویژگیهای خودش هرچند هنوزم با دیدن بچه های دیگه دلم می شکنه ولی زود از خودم وپسرم خجالت می کشم چون این خودش یه جور ناشکریه ایمان کامل داشته باش به مهربونی خدایی که قشنگترین هدیه رونصیبمون کرده وعاشق معصومیت نگاهشون باشیم به امید شفای همشون
سارا خانم، معمولا اسپاسم ها رو به سه دسته تقسیم می کنن: سیمپتوماتیک، کریپتوژنیک و ایدیوپاتیک. اسپاسمهای سیمپتوماتیک اونهایی هستن که علت شون مشخصه مثلا غیرنرمال بودن ساختار مغز، یا علت های متابولیکی که در این موارد کودک قبل از شروع اسپاسم ها دچار تاخیر تکاملیه. وقتی که بچه قبل از اسپاسم ها تاخیر تکاملی داره ولی علت اسپاسم ها رو نمی تونن پیدا کنن (مثلا ام آر آی و آزمایشهای متابولیکی نرماله) بهش می گن کریپتوژنیک. به این ترتیب ایدیوپاتیک یعنی اینکه بچه قبل از شروع اسپاسم ها نرمال بوده و علت خاصی هم برای اسپاسم هاش پیدا نشده.
صحبت کردن یا نکردن با دیگران در مورد بیماری بچه هامون یکی از مشکلات بزرگ جامعه ماست. مخصوصا وقتی مشکلی مثل صرع وجود داشته باشه که هموطنای ما در مورد اون عقاید عجیب و غریب و معمولا مسخره ای دارن. من فکر می کنم ما وظیفه داریم تا حد ممکن این فرهنگ رو عوض کنیم و اینکار با مخفی کردن بیماری امکان پذیر نیست. یکی از دوستام که هم از لحاظ اخلاق و هم از لحاظ مهارتها و قابلیت های شغلی جوون فوق العاده ایه، تعریف می کرد که به خاطر اینکه دچار صرعه برای ازدواج مشکل داره. می گفت یک روز دختری که می خواسته باهاش ازدواج کنه رو برده به مطب دکترش و از دکتر خواسته واقعیت رو کاملا برای اون توضیح بده و با اینکه دکتر حرفای خوبی به دختر زده و گفته هیچ مشکلی برای ازدواجتون وجود نداره باز هم این ازدواج سرنگرفته. آخه این شد فرهنگ؟؟ به علاوه غربی ها (البته اونا هم در این مورد بی نقص نیستن) که با هم دیگه در مورد بیماری های بچه هاشون صحبت می کنن هم بهتر می تونن در این موارد مشورت کنن و هم می تونن آینده بهتری رو برای بچه هاشون رقم بزنن. با اینکه خیلی سخته ولی ما باید از خودمون شروع کنیم تا در آینده تنها نگرانی خانواده هایی که بچه مصروع دارن درمان بیماری باشه نه حرف دیگران.
آره سارا جون موافقم باهات من به هیچک کدوم از فامیلا رو نمیدم درباره بچم حرفی بزنن هر وقتم میپرسن چرا راه نیفتاده میگم هنو وقت داره دیر نیست بعدشن داروهایی که میخوره فیلو از پا میندازه چه برسه به این کوچولو رو....همیشه هم شکر میکنم و میگم همیشه بد میتونه بدتر باشه الانم که دارم پست میذارم پسرم داره برای خودش لالایی میخونه و صداش یه مرهم بزرگ برای این زجرایی که بخاطرش کشیدم....همه بچشون براشون عزیزه حالا تو هر وضعیتی...خدا یکم بما صبر بده یکم به اونا عقل
بابای پیگیر یدست صدا نداره باید یه انجمن تشکیل بدن برای ماها تا هم وطنامون بفهمونیم بابا بجه های ما جذام و طاعون ندارن دور از جونشون اینقدر این افکار پوسیدتونو همه جا پخش نکنید همین دیروز همسایه ما بهم میگه شنیدم بچه شما تشنج کرده خدای نکرده صرع نداره مه گفتم جرا اتفاقا صرع داشته اما خوب شده گفت ههه وااای صرعیا که هیجوقت خوب نمیشن پسر من پونزده بارتشنج کرده اما صرع نداره خداروشکر گفتم خانمی بنظرتون ۱۵بار تشنج صرع حساب نمیشه؟ کلا تشنج بیشتر از دو بار بدون علت صرع حساب میشه عزیزم برگشته میگه واااا زبونتو گاز بگیر این جه حرفیه