سلام بهمه......بچه ها من خیلی خوشحالم ......ده روزه به بنیامین یه استراحت دادم و کار درمانی نبردم...تو این ده روز متوجه شدم که چقدر به پسرم از لخاظ روحی فشار میومده....چون تو این مدت استراحت کلیب پیشرفت جسمی و ذهنی کرده...من همش فکر میکردم که بنیامین هیچی یاد نمیگیره و غصه میخوردم...اما یهو در عرض دوسه روز بنیامینم چند تا کار یاد گرفته...بای بای میکنه،..میرقصه.....چیزیو تو سبد میندازه دوباره برمیداره...حلقه هوش میچینه یکی دوتا....تا حدودی اشاره میکنه...اگر لباس زیپ دار تنش کنم زیپشو میکشه و از تنش درمیاره...وقتی میذارمش رو پاش بایسته دیگه لق نمیزنه و هر از گاهی سعی میکنه قدم برداره البته میدونم که پیشرفت تو بچه هایی که دارو میخورن کنده و شاید یه بچه ذیگع اگر بود بعد از یه هفته راه میفتاد اما بنیامین شاید شش ماهی هم طول بکشه شایدم بیشتر اما خوشحالم که قابلیتشو داره....میره سمت شوفاژو خودش بخودش میگه اوووفه..جیزه

کمی هم از روی مبل و باالشت با سینهخیز بالا میره حرکات ظریفش خیلی بهتره شده،.تا حدی دست زدنم یاد گرفته....میبرمش پیش در اول درمیزنه بعد خودش دستگیره درو میکشه پایین میگه عهه عه یعنی بریم اینا وقتی اتفاق افتاد که من فکر میکردم بنیامین اختلال یادگیزی داره و بعد از راه افتادن اازه باید بدوم دنبال ذهن درمانی ...اما یهو خیلی خوب شد و خیلی پیشرفت کرد....البته دوباره شروع کردم کپسولای کیوتن پلاس رو میدم بهش و خوب هفتمین آمپول سیتی کولین رو هم زدم که علتش لیناهم میتونه باشه راستی کپسول کیوتن پلاس قهوه ای بمن و چند تا بچه تو کار درمانی خیلی کمک کرده شما هم دفعع بعدی از دکتر نینیاتون بپرسید