2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808405 بازدید | 6396 پست
سلام
سحر خانم، اسم متخصص طب سوزنی الان یادم نیست اما معروفه به ظاهر و مطبش گاندی هست، هر دوره ای ۱۲ جلسه طول میکشه و برای ویزیت هم ۴۰ تومن میگیره و مشتری هم زیاد داشت ( البته بزرگسال) و به نظرم به شدت پولکی بود، من هر روز تو مسیر برگشت به خونه یا تو اوقات خالی که در حین کار پیدا میکنم شرح حال بچه هایی که این مشکل رو داشتن و در مان شدن رو می خونم و به این نتیجه رسیدم که در صورت رفع کامل اسپاسمها و نرمال شدن نوار، تکامل کودک خود به خود شروع میشه هر چند در کشورهای دیگه تراپیهایی مثل کاردرمانی و فتار درمانی رو جدی میگیرن و به نوعی به کودکشون کمک میکنن ولی تاکیدشون بر توقف کامل تشنجها هم به صورت ظاهری و هم در نوار هست و سپس کارهای کمکی دیگه،
خانم سارا ناراحتم از اینکه پسر شما هم دچار این مشکله و خوشحالم که اینجا تبادل نظر میکنین، لطفا از پسرتون و مراحلی که پشت سر گذاشته تا امروز و دکترش بگید و اینکه امروز چه وضعیتی داره، همونطور که بابای پیگیر گفتن هر بدی و تلخی که این داستان داشت اما باعث شد از هیاهوی روزمرگی زندگی و درگیر بودن خارج بشم و کمی به خودم بیام، من هم خیلی تغییر کردم البته نه از منظر استرس و ناراحتی، از منظر تغییر دیدگاه و نگرش، و تصمیمات جدی هم گرفتم و بعد از خوب شدن دخترم خواهم گرفت.
یه نکته دیگه هم اینه که ما ایرانیا خیلی خودمون رو سانسور میکنیم که البته به مسایل فرهنگی بر میگرده، برای مثال من تو این مدت کلی گشتم و نتونستم یه موردی پیدا کنم که کسی حتی با اسم مستعار داستان و روند اتفاقات و درمانهایی که برای فرزندش در زمینه اسپاسم شیرخوارگی انجام داده رو بازگو کنه، چه بسا خیلیا بودن که پس از بهبودی فرزندشون رفتن سراغ زندگیشون اما در خارج از کشور میان و داستان فرزندشون رو مینویسن و بقیه که میخونن با هر پیشرفتی ذوق میکنن و تشویق میکنن برای ادامه درمان، خود والدین بچه هم بعد از گذشت سالها همچنان از فعالیتهای روزمره فرزندشون می نویسن طوری که دیروز به خانمم موردی رو گفتم که مادری کودکی ۸ ساله که بیش از ۷ سال پیش با این مریضی درگیر شده و کاملا خوب شده هر چند وقت میاد و روال عادی زندگی فرزندش رو بازگو میکنه طوریکه تاپیک فرزندش الان اگه اشتباه نکنم در حدود ۹۰ صفحه هست. شاید بگید که خیلی بیکاره اما بارها خوندم که از فرومی که توشن و کسانی که باهاشون همراه بودن تشکر کردن و گفتن خیلی بهمون روحیه داده و ما هم وظیفه داریم اطلاعات رو منتقل کنیم و همین کار رو برای نفرات بعدی انجام بدیم.
انشاله به زودی خبرهای خوبی مشابه خبرهای خوبی که خانم بن یو گذاشتن روگ اینجا بتونم و بتونیم قرار بدیم. به امید اون روز
وبلاگ اسپاسم شیرخوارگی http://persianis.blogfa.com

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوا پست ها : 62 عضویت:1394/4/20 1394/6/7 - 2:14 صبحگزارش پست نامناسب حذف پستلینک مستقیمارسال ایمیل ما کرج هستیم همینجا بردمش پیش دکتر رونق نوار گرفت گفت سالمه و هیچ مشکل مغزی نداره و مشکل همون رفلاکسشه گفت بیماری داشته که بر اثر رفلاکس چشم و لبش با هم میپریده و بعد از درمان رفلاکس خوب شده ما هم تحت نظر همون دکتر گوارشی که معتقد بود دخترم رفلاکس داره درمانشو شروع کردیم راستی یادمرفت بگم دخترم توی خواب هم همینجور میشد و قبل از شروع دارو ی رفلاکس با بوهای شدید هم همین حالت میشد بعد از شروع درمان رفلاکس طی ده روز خیلی بهتر شد و دیگه در طی روز خودبخود اینجوری نمیشد حساسیتش به بو هم از بین رفت فقط گاهی توی بیداری با خوردن بعضی چیزهای مزه دار این حالت میشد و توی خواب امیدوارم این آقای دکتر !رونق منظورش ازون بیمار پسر من نبوده باشه چون ما شاید دهها جلسه رفتیم و توضیح و فیلم و..و حتی عکس از ریه که نشون داد مقداری از شیر تو مجرای تنفسی رفته و گففت بله احتمالا واسه رفلاکسه نوار سالم دارو رو قطع کرد و بعد از مدتی بچه من تو یه روز پنج بار تشنج کرد کامبا حتی حخالت صورتش عوض شد!شبیه بچه های سندروم دون شد با دهن نیمه باز!که البته بعدا برطرف شد و حالت صورتش الن کاملا نرماله جوری که کمسی ندونه اصلا متوجه نمیشه نمیتونه راه بره یا حرف بزنه هوششم الان خوبه ولی اون موقع پس رفت شدید کرد دکتر رونق مدام در حال آزمون و خطا و کسب تجربس من قبلا اول تاپیک نوسشته بودم اما بعد گفتم خدا رو خوش نمیاد شاید الشتباهشو تکرار نکنه اما الان باز اینو خوندم یاد روپزای بد خودمون افنتادم ما شکلات و شیرینی خربدیم مطب بردیم من از خوشحالی دلشتم بال درمیاوردم هر مادر و پردری دوس داره بهش بگن بچت سالمه اما به چه قیمتی؟! اتفاقا ما هم با نامه خود دکتر رونق پیش معتمد رفتیم و درمان رفلاکسو پیبگیر شدیم اما زهی خیال باطل!
سلام بهمه......بچه ها من خیلی خوشحالم ......ده روزه به بنیامین یه استراحت دادم و کار درمانی نبردم...تو این ده روز متوجه شدم که چقدر به پسرم از لخاظ روحی فشار میومده....چون تو این مدت استراحت کلیب پیشرفت جسمی و ذهنی کرده...من همش فکر میکردم که بنیامین هیچی یاد نمیگیره و غصه میخوردم...اما یهو در عرض دوسه روز بنیامینم چند تا کار یاد گرفته...بای بای میکنه،..میرقصه.....چیزیو تو سبد میندازه دوباره برمیداره...حلقه هوش میچینه یکی دوتا....تا حدودی اشاره میکنه...اگر لباس زیپ دار تنش کنم زیپشو میکشه و از تنش درمیاره...وقتی میذارمش رو پاش بایسته دیگه لق نمیزنه و هر از گاهی سعی میکنه قدم برداره البته میدونم که پیشرفت تو بچه هایی که دارو میخورن کنده و شاید یه بچه ذیگع اگر بود بعد از یه هفته راه میفتاد اما بنیامین شاید شش ماهی هم طول بکشه شایدم بیشتر اما خوشحالم که قابلیتشو داره....میره سمت شوفاژو خودش بخودش میگه اوووفه..جیزه کمی هم از روی مبل و باالشت با سینهخیز بالا میره حرکات ظریفش خیلی بهتره شده،.تا حدی دست زدنم یاد گرفته....میبرمش پیش در اول درمیزنه بعد خودش دستگیره درو میکشه پایین میگه عهه عه یعنی بریم اینا وقتی اتفاق افتاد که من فکر میکردم بنیامین اختلال یادگیزی داره و بعد از راه افتادن اازه باید بدوم دنبال ذهن درمانی ...اما یهو خیلی خوب شد و خیلی پیشرفت کرد....البته دوباره شروع کردم کپسولای کیوتن پلاس رو میدم بهش و خوب هفتمین آمپول سیتی کولین رو هم زدم که علتش لیناهم میتونه باشه راستی کپسول کیوتن پلاس قهوه ای بمن و چند تا بچه تو کار درمانی خیلی کمک کرده شما هم دفعع بعدی از دکتر نینیاتون بپرسید
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
میدونید من یچیزیو فهمیدم اینکه وقتی پسرمو میبرم کاردرمانی ، یا ساعتها میشینم چیزی بهش یاد بدم و بیشتر ب تاخیرش فکر میکنم مستقیما دارم این استرس و غصه به پسرم هم میدم تو این ده روز بیخیالو فارغ ز همه جی شدم و این علت پیشرفت پسرم بود دوستای گلم میدونم خیلی سخته میدونم واقعا نمیشه اما سعی کنید غصه خوردناتونو بذارید برای وقتایی که بجه هاتون خوابن بذارید تا بیدارن از شما انرژی مثبت بگیرن بچشماشون نگاه کنید و بهش تلقین کنید که میتونه از پس مشکلاتش بربیاد...چند ماه دیگه جند سال ذیگه همتون به حرف من میرسید و میبیند از این روزا هیچی جز ناراحتی های اعصاب برای خودتون هیچی نمونده خدا بزرگه خودش هوای هممونو داره و بهمون کمک میکنه نه که بگم من قراره دیگه نبرمش کار درمانی نه حتما از هفته بعد میبرمش و بازم پیگیز میشم اما سعی میکنم پسرمو با بچه عای دیگه مقایسه نکنم از وجود خودش لذت ببرم و خدارو بخاطر داشتنش شکر کن
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
سحردجان من تبلتم هنگ میکرد ت ل گ ر ام ‌ و و ا ت س آ پ رو پاک کردم شمارتو تو خصوصی بفرست برام بدم یکی از بچه ها عضو یه گروهت بکنه اونجا چند نفری تجربه دارن راجب طب سوزنی و زالو درمانی
چقدر این نینی سایت لوس شده حالا مگه اون دو تا کلمه حرف بدیه که ارسال نمیکنه مسخره
سلام به همه .بابای مهربون کاملا باشما موافقم من اوایل که این مشکل پیش اومد خدا میدونه چقدر گشتم دنبال یه خبر خوب یه ذره امید ولی خودتون میدونید توی سایتهای ایرانی خبری نیست پسرمن تقریبا یکسالشه پنح ماهه بود این مشکل پیش اومد یه هفته فنوباربیتال جواب داد بعدش مطب اشرفی وسابریل که ازعوارضش ترسیدم وبهش ندادم دکترش رو عوض کردم وده روز نیترازپام جواب داد سه روز کلونازپام لیسکانتین وب6نتیجه نداشت بعش بردم پیش دکتر غفرانی پردنیزولون ولیسکانتین که اصلا تاثیر نداشت حتی یک روز اصلا مدل تشنجاش فرق کرد بعد 20روز توپیرامات 25 که حواب داد و تا الان خدارو شکر ...روزی دوتا الان می شینه یعنی 8ماهگی نشست با کمک راه میره ولی امید وارم به لطف خدا کاملا به بچه های هم سالش برسه
خدا رو شکر که تشنج فرزندتون کنترل شده و این مهمترین قسمت هست که تشنج کامل کنترل بشه چند سوال دارم اگه امکانش هست پاسخ بدید: قبل از شروع اسپاسمها فرزندتون تاخیر تکاملی داشت؟ از شروع اسپاسمها تا قطع کاملشون بعد از مصرف توپیرامات چقدر طول کشید، به عبارت دیگه چه مدت درگیر تشنج بود؟ الان فقط توپیرامات مصرف میکنه؟ بعد از قطع تشنجها پرش حین خواب نداشت؟ ایا با شروع اسپاسمها پسرفت تکاملی داشت؟ بعد از قطعشون تکاملش برگشت و پیشرفت کرد؟ خدا رو شکر اسپاسم دخترتون با داروی خط دوم و کم عارضه تر از بین رفته، راستی نوارش هم نرماله؟
وبلاگ اسپاسم شیرخوارگی http://persianis.blogfa.com
چپقبل ازشروع مشکلی نداشت وتوی 5ماهگی گردن گرفته بود وغلت می خورد ولی چیزی رو نمی گرفت.وتقریبا دو ماه طول کشید که یکماهش با داروهای مختلف تقریبا کنترل بود.والان فقط توپیرامات مصرف می کنه.بعد از شروعش هم پسرفتی نداشت ولی یه مقدار از همسالاش عقب هست که امیدوارم جبران کنه وپرش توی خواب هم گاهی داره اول خوابش بیشتر وقتی که به پشت می خوابه که به خاطر این پرشها هم مجددنوار گرفتیم که مشکل جزیی داشت ولی از نظر دکتر غفرانی زیاد مهم نبود
سلام سارا خانم...خوشحالم که پسرتون تاخیر آنچنانی نداره پسرتون با توصیفای شما خیلی خوبه سینه خیز یا چهار دست وپا میره؟ فکر کنم هنوز زوده واسه کار درمانی بردن از لحاظظ ذهنی هم همسنه با سنش؟
سارا خانم این پرشای تو خواب هم باید کنترل بشه هرچند مشکل هاصی نداره اما تا وقتی این پرشا باشه دارو رو قطع نمیکنن انشالله با مرور زمان خوب میشن
سلام خانم بن یو.بله سینه خیز میره وخودش رو به وسایلی که دوست داره میرسونه .ازلحاظ ذهنی نمی دونم بای بای کردن ودست دسی نمی کنه ولی وقتی میگی بابا کو می شناسه ،باباوماما میگه،پرشهای خوابش هم وقتی دمر می خوابونم تمی بینم