2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه هاشون سابقه تشنج دارن بیاین تو

| مشاهده متن کامل بحث + 808263 بازدید | 6396 پست
واقعا من به طرز تفکر این زن مثلا تحصیل کرده چی میتونستم بگم و واقعا اون دکتری که وضعیت بچشون رو برای ایشون توضیح نداده و گذاشته تو خوش خیالی بمونه جوابش چیه
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
وقتیم بهش گفتم بین بیست تا پنحاه مدل صرع داریم که پنج نوع اون درمان نمیشن گفت نه هیچ صرعی درمان نمیشه بچه من چون کف بالا نمیاورد صرع نداره حتماااا بچه شما کف میکرده گفتم نه اصلا تفکرتون اشتباست اینسری که رفتین دکتر ازش بخواین کامل براتون توضیح بده
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما هنوز خودمون جواب ام آر آی بچمونو نکرفته بودیم تو فامیل پخش کرده بودن تومور نغزی داره بعدش که جوابو گرفتیمو نرمال بود کفتن مغزش لکه افتاده هیچی نمیگن گفتیم باشه شما درست میکین
سارا خانم تا اونجایی که خوندم احتمال داشتن زندگی نرمال توی موارد ایدیوپاتیک زیادتره. در مورد مدت اسپاسم ها خبری ندارم و فکر نمی کنم هیچکسی بتونه با قطعیت به این سؤال جواب بده. پیشنهادم اینه که خیلی به آینده فکر نکنین (هر چند تقریبا عیرممکنه) و بیشتر تمرکزتون روی وضعیت فعلی بگذارید که تا حد ممکن هیچ تشنجی نداشته باشه. در مورد پرسشنامه ها هم لازم نیست خیلی ذهن خودتون رو درگیر کنید چون اینا بر اساس متوسط جمعیته و همه بچه ها با هم فرق دارن. کسی مثل توماس ادیسون معروف در کودکی بیش فعال و حواس پرت بود به طوری که توی مدرسه می گفتن کندذهنه. دچار مشکل شنوایی هم بود ولی بیش از 1000 تا اختراع کرد.
سلام به همه، خانم سارا خدا رو شکر که تشنج فرزندتون از نوعی هست که رو تکامل اثر نداره و این خیلی عالیه، بنابراین تمرکزتون رو ادامه کنترل تشنجها باشه، خوشحالم که بابای پیگیر اینجاست و مشخصه مطالعه کامل داشته و دقیق تفاوت اسپاسمها رو شرح دادن، اصولا نوع درمان اسپاسم سیمپومتیک با درمان رایج برای انواع کریپتوژنیک و ایدیوپتیک فرق میکنه و باید عامل بوجود اورنده از بین بره اما در انواع دیگه درمانها برای از بین رفتن خود تشنجها انجام میشه، ساراخانم، پرشهای فرزندتون در خواب رو در صورت امکان فیلم بگیرید ضمن اینکه ارتباطش با ریفلاکس رو هم بررسی کنید، پرشها در مقابل اسپاسم مهم نیستند اما بعددقطع اسپاسمها باید به فکر کنترل پرشها و نوار نرمال بود، در هر صورت نگرانی شما به دلیل نوع اسپاسمها کمتر و بهبودی فرزندتون قطعی تره، خانم بن یو واقعا متاسفم از نوع دیدگاه برخی از افراد، من هم معتقدم باید واقعیت رو به اطرافیان گفت هرچند اگه نوع تشنج دخترم مثل فرزند سارا خانم بود شاید من هم از اطرافیان پنهان میکردم اما همسرم هم مثل شما فکر میکنه، متاسفانه این موارد فرهنگی وجود داره که البته خیلی از بیمارا باهاش مواجهن، خوشبختانه تا حالا از اطرافیان و حتی همسایه هامون مورد بدی ندیدیم. ساراخانم کسی که می تونه در مورد تکامل فرزندتون نظر بده دکترش هست، حتما در مورد ارزیابی تکامل با دکترتون مشورت کنید. اما در مورد دخترم، با قطع توپاماکس و اضافه شدن لوبل، تعداد، شدت و مدت تشنجهاش کم شده و چند روزی هست که پرش تو خواب داره که البته فیلم گرفتیم و فکر می کنیم خیلیاش از عوارض ریفلاکس شدید و به خاطر سیناکتن باشه که با راهنمایی دوستان از امروز صبح نکسیوم رو جایگزین کردیم و امیدواریم ریفلاکسش بهتر بشه،
وبلاگ اسپاسم شیرخوارگی http://persianis.blogfa.com
بایای پیگیر وبابای مهربون در مورد اطلاعآتتون ممنون راستی پرشهای پسرم احساس می کنم کمتر شده شکرخدا ومن وقتایی که اوایل خوابش دمر می خوابونم این پرشها رو نمی بینم به دکتر غفرانی هم گفتم ایشون هم گفتن بهتره این کارو بکنم ودکتر از وضعیتش راضی بود وچیزی درمورد کاردرمانی نگفت وبابای مهربون امیدوارم به زودی زود حملات دخترتون کاملا کنترل بشن وآرامش به زندگیتون برگرده
سارا خانم خوبه که پرشها کمتر شده و با تغییر وضعیت هم از بین میره، عرض کردم نظر پزشک خیلی مهمه که با توجه به تجربه دکتر غفرانی نگرانی وجود نداره، دوستان لوبل چه اثری داره؟ احساس می کنیم لوبل علاوه بر کنترل تشنجها روی تماس چشمی و صدا در اوردن و خنده های دخترم تاثیر گذاشته، تماس چشمیش کمی بهتر شده، وقتی صحبت می کنیم از طریق صداسازی جواب میده یا میخواد ادای صحبت کردن رو در بیاره، و واکنشهاش نسبت به من و مادرش از طریق خندهاش هدفمندتر شده، آیا اینها اثرات لوبل هست؟ یا اینکه اتفاقات دیگه ای در حال رخ دادنه؟
وبلاگ اسپاسم شیرخوارگی http://persianis.blogfa.com
سلام دوستان جاتون خالی رفتم قم مسجد جمکران همتون رو یاد کردم یه نامه نوشتم از طرف همگیتون انداختم داخل چاه ان شاالله که هر چه سریع تر بچه هامون خوب بشن الهی به امید تو دوستان شما هم واسه نرگس من دعا کنین ممنونم
 واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483
بابای مهربون دکتر پسر من خیلی تاکید روی لوبل داره و تقریبا به اکثر مریضاش این قرص رو میده میگه این کم خطرترین داروی تشنج هست ضمن اینکه برای حافظه هم مفید هستش حالا من تعجبم که چرا بقیه پزشکا زیاد به این دارو اهمیت نمیدن دختر شما چه داروهایی با چه دوزی برای تشنجش مصرف میکنه؟
دوستان الان حدود 10 روزه که به پسرم سابریل میدم از موقعی که این دارو رو میدم احساس میکنم سطح هوشیاریش پایین اومده و چند روزه یه حرکت عجیب انجام میده اونم اینکه یکدفعه بدون دلیل سرش رو سریع به یه طرف میچرخونه مثل زمانی که یه صدایی توجه ما رو جلب میکنه وسریع برمیگردیم ببینیم چیه آبا این علایم طبیعیه؟ ضمن اینکه از موقعی که این دارو رو میخوره ترشحات ریه اش زیاد شده و همش سرفه میکنه و از دهنش توی خواب و بیداری ترشحات غلیظ بیرون میاد خیلی اذیت میشه
بابای مهربان خداروشکر که دخترتون پیشرفت داشته لوبل داروی خیلی خوبیه جوری که اگر از بدو شروت تشنجا داده بشه و جواب بده بچه دچار تاخیر تکاملی نمیشه چون علاوه بر درمان تشنج کار ترمیم بافت های آسیب دیده رو هم انجام میده و باعث سلول سازی میشه مامان فرشته کوچولو من همیشه بیاد شما و فرشته کوچولوتون هستم انشالله گل دخترتون خوب خوب میشه توکل بخدا
گلی جان به اصطلاح میگن آب دهنش بلغمی شده اگر بردیش دکتر بپرس داروی داره یا نه اگر نداشت بازم با مشورت دکتر ببین دارو گیاهی میتونی بهش بدی راستی پسرت چند ماهشه؟پسر من تو دندون افتادن اینجوری شده بود گلی این که میگی حالت تیک داره؟اون موقع سطح هوشیاریش چجوریه؟بنظرم با دکتر پسرت مشورت کن حتما...البتع داروهای نورولپتیک بدلیل مهار کننده دوپامین باعث تیک میشن داداش منم از وقتی کاربامازپین میخوره تیک گردن گرفته هی گردنشو میچرخونه
بن یو جان 6،5ماهشه برای ترشحات پیش فوق تخصص اطفال بردم گفت چون داروی تشنج میخوره نمیشه بهش دارو داد موقعی که اون حرکت رو انجام میده هوشیار هست وبیشتر موقعی که بهش غذا میدم اینکارو میکنه