2777
2789
عنوان

مادر شوهر زرنگ من

1207 بازدید | 37 پست

خانما من یکساله با خواهر شوهرم قهریم .تو خونه خودش به من توهین کرد وهمه میدوند مقصر اونه .و این مدت هم اصلا معذرت خواهی نکرده خیلی مغرور منتظره من برم دست بوس.منم شخصیتم برام مهمه و خودمو کوچک تمیکنم.پشت گوشی به شوهرم گفت نميذارم مامانم بیاد خونتون. مادرشوهرم شهرستانه تو این مدت هم میاد یکماه میمونه خونه دخترش خونه ما نمیاد. هر دفعه هم برا شوهرم یک بهانه میاره که حالم خوب نیست خونتون دوره و.... خونمون یک ربع راهه تا خونه دخترش ولی بخوابم بریم سفر آماده هست همیشه همرامون بیاد.منم اصلا ب روی خودم نیاورم که چرانمیای و خونه مادرشوهرم هم میرم. به شوهرم ميگم بهانشه ولی اونم بهانه اونا رو قبول داره ميگه میادانشاله چطور بهش ثابت کنم اینقدر دو رو هستن اینا و زرنگ

خداوند در قلب توست و تو در آسمانها به دنبالش میگردی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه اثبات کردن نداره معلومه دیگه ، ولی شوهرتم میدونه حق با توعه ولی به رو خودش نمیاره که کارش راحت باشه ، برا همین آدمی که خودشو زده اون راه نمیشه دیگه آگاه کرد 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

پاشو برو سفر ببین میاد یا نه

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیکاری ها دختر ولش کن نیاد بهتر.

مطمئن باش شوهرت هم خودش میدونه و نیازی به اثبات تو نیست فقط جلوی تو اینجوری تظاهر میکنه برای حفظ آبرو

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍

فتوکپی خانواده شوهر من. شوهر من قرار بود بره برا خواهر کیف مدرسه بگیره یه جایی مارک خوب با قیمت مناسب میدونست من میخواستم بگم خودت رو دخالت نده ولی گفتم به من چه . به مامانش گفت مامانش گفت اماده شو بیاییم بریم . حالا بعد یه ساعت شوهر من زنگ زد کجایی برگشته میگه دیگه خواهرت گفت مزاحم داداش نشیم از همین سر کوچه کیف گرفته اون وقت پای من بریده شد زنگ زد باباش ماشین بیاره گفتداریم فلان جا کیف میگیریم سوهرم خیلی ناراحت شد ولی چی بگه .... 

همیشه رفتارشون باهاش اینطوریه و مهربونه زود فراموش میکنه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

اون نميادکه چه بهتر توهم نرو اگه گفت بگو من انقد ميام شمانمياين ياهم توهم مثل اون بهونه بگيراگرم گفت بهونه ميارى بگومنم مثل تو

تنهايي خيلى باارزشه   چون خالى از آدماى بى ارزشه