2777
2789
عنوان

مادر شوهر زرنگ من

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 37 پست
هيچي  وقتي همه همه جيو ميدونن چرا ثابت كني

همه مقصر بودن دعوا رو فهمیدن .من بحثم با شوهرمه گه چطور دو رویی ایناروثابت کنم.و ثابت کنم که نمبخوادبیاد مامانش .همش بهانهاست

خداوند در قلب توست و تو در آسمانها به دنبالش میگردی...
همه مقصر بودن دعوا رو فهمیدن .من بحثم با شوهرمه گه چطور دو رویی ایناروثابت کنم.و ثابت کنم که نمبخواد ...

شوهرت خودش میدونه و خودش رو میزنه به ندونستن . مثل کسی که خودش رو زده باشه به خواب

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه مقصر بودن دعوا رو فهمیدن .من بحثم با شوهرمه گه چطور دو رویی ایناروثابت کنم.و ثابت کنم که نمبخواد ...

شوهرت ميدونه ك بهونه مياره مگ بچس ك نفهمه 

شايد نميخواد جلوي تو خودشو از تك و تا بندازه

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶

بنظرم الان راحتی ولش کن .ولی برای اینکه به شوهرت بگی من دوسشون دارم و مشکل از اوناست بعضی وقتا الکی بگو دلم برای مامانت تنگ شده کاش مارو قابل میدونست و ... زیادم نگو و این که کلا اگه مادر شوهرتم باهات حرف زد تو قربون صدقش برو و بگو چشم به راهتونیم و اینا ... همین خودتو ناراحت نکن .بنظرم به شوهرتم نگو چون مردا میدونن خونوادشون مقصره ولی بخاطر غروری که دارن به روی خودشون نمیارن .بنظرم تو هم اولا خوش بین باش به همه چی دوما به شوهرت ثابت کن که دوستشون داری با حرف های زنونه ای که بلدی و سوما خودتو ناراحت نکن دلشونم بخواد که بیان خونتون .تو روشون مثل خوشون باش و با پنبه سر ببر

شوهرت ميدونه ك بهونه مياره مگ بچس ك نفهمه  شايد نميخواد جلوي تو خودشو از تك و تا بندازه

آره کلا به روی خودش نمياره من کلی حرص میخورم توخودم

بیکاریاااا ول کن  مهمون دوست داری؟  بزار بردار دوست داری مارو دعوت کن  والا

از نیامدنش ناراحت نیستم اتفاقا خوشحالم استراحت میکنم.بخاطرشوهرم حرص میخوریم که حرفشون باورمیکنه

از نیامدنش ناراحت نیستم اتفاقا خوشحالم استراحت میکنم.بخاطرشوهرم حرص میخوریم که حرفشون باورمیکنه

شوهرت قطعا میفهمه و قطعا باور میکنه ولی این جبهه گرفتن و انکار طبیعیه  دلش نمیخواد بهت بگه مامان من برا خواهرم منو کناز گذاشتع اصلا بگه قبول کنه چه نفعی برا شما داره چرا نمک رو زخمش میخوای بشی اصلا

عزیزم نه حرص بخور نه هیچی نه باشوهرت سر نیومدن مادرش بحث کن مطمنا شوهرت مادرو خواهرشو بهتر از تو میشناسه خیلی ریلکس و خونسرد رفتار کن و اصلا از مادرشوهرت واسه نیومدن به خونتون گله نکن و به رو نیارو حتی وقتی میری خونشون تعارف نکن بذار بیشتر حرص بخورن وقتی مادرخودشو میندازه وسط بحث و دعوای دوتا جوون وگرنه بچه با بچه چه فرقی داره😤

محتاجم به دعا

مادرشوهر من همه جا تنهایی میره خونه ما نمیاد گاها بهش گفتم تا حرم میای خوب ناهاربیا خونه ما یا یه شب بیا خونمون بمون میگفت من خونه شما رو بلد نیستم😲دیگه منم نه تعارف میکنم نه اصرار فقط سالی دوسه باربتونم دعوت میکنم که بیان خودمم میرم چه اون بیاد چه نیاد 😁

محتاجم به دعا
شوهرت قطعا میفهمه و قطعا باور میکنه ولی این جبهه گرفتن و انکار طبیعیه  دلش نمیخواد بهت بگه ماما ...

اگر بدونم اونم قبول داره آروم میشم ولی وقتی خودش میزنه ب اون راه آدم حرصش میگیره وگرنه من قصد چزوندن شوهرم ندارم خیلیم دوستش دارم

مادرشوهر من همه جا تنهایی میره خونه ما نمیاد گاها بهش گفتم تا حرم میای خوب ناهاربیا خونه ما یا یه شب ...

فکر کنم شما خوب منو درک کنی وقتی کسی الکی بخواد بهانه بیازه ودورازجون شما طرف رو نفهم فرض کنه آدم حرصش میگیره خصوصا اگه شوهرتم زیر بدیشون نره

اگر بدونم اونم قبول داره آروم میشم ولی وقتی خودش میزنه ب اون راه آدم حرصش میگیره وگرنه من قصد چزوندن ...

مادر شوهرمینای منم  تقریبا روابطشون یا هم خیلی صمیمی نیست الان بهتر شدن اما قبلا یه جور بود که ادم گاهی بهش بر میخورد  من غر میزدم شوهرم تکذیب میکرد دفاع میکرد از یه جایی به بعد من دیگه غر نزدم  بعد شروع کردم به توجیح کردن و گفتم این سبکشونه چند وقت بعد زبون خود شوهرم باز شد و دیدم اوووو چقدر دلش پره خودش  ولی من باز به حق دادن بهشون و توجیحشون ادامه دادم و سعی کردم ارومش کنم  هم وابستگیش به من صد برابر بیشتر شد هم الان هر چی میشه خودش بهم میگه چون میدونه بعدا تو روش نمیزن و فقط دلداری بهش میدم  

روابط اونا اسیبی به تو نمیزنه اما حرفای تو سرکوفت میشه به شوهرت و اسیب بهش میزنه