2777
2789
😂😂 خواستم اگه قانع نشديد ديگ به خدا بسپارمتون و بخوابم😅 فردا بايد ساعت شيش بيدار شم شب بخييير

شما فکر کن قانع شدم😊

مدیونی فکر کنی فقط واسه راحتی خیال شما گفتم☺

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی داروهای مدرن مثلا عصاره نعناع هستن فقط پاستوریزه ان؟ راجع به یک سری شون شاید ولی به سری داروه ...

بله، داروهاى صنعتى آلودگى باكتريايى و قارچى ندارند، چون تو شرايط ويژه اى بر اساس مقررات مشخص شده تهيه مى شن. عوارض جانبى رو همه داروها دارند. تو گياهان دارويى كمتره، چون اصلا معلوم نيست به چه مقدار وارد بدن مى شه. ولى مثلا همون انجير رو اگر به عنوان ملين كسى زيادى مصرف كنه، عوارض جانبيش بروز پيدا مى كنه. طب اسلامى يا سنتى به عنوان كمك خيلى خوبه، مثل اين كه موقع سرماخوردگى ليموشيرين، چاى زنجبيل و عسل يا دمنوش آويشن و پونه مصرف مى كنيم، ولى اگر علتش باكتريايى باشه، نمى شه آنتى بيوتيك مصرف نكرد! ضمن اين كه داروهاى زيادى هستند كه از طبيعت گرفته شدند، مثل پنى سيلين.

حیف که فقط یک بار زندگى مى کنیم.
بله، داروهاى صنعتى آلودگى باكتريايى و قارچى ندارند، چون تو شرايط ويژه اى بر اساس مقررات مشخص شد ...

بله حرف شما درسته و منم چیزی غیر این نگفتم

من حرفم سر جیزایی بود که واقعا پزشک ها درش میمونن ولی با یک دارو با توصیه طب سنتی درمان میشه

یا توصیه های طب مدرن که همه بهش رسیدیم که بده

مثل مصرف نمک تصفیه شده

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است