2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازبین جوابای بچه بازی بقیه شما خیلی منطقی گفتیدمیشه بیشتر توضبح بدی

ببین پسرا ی سری کارا میکنن تا دختره رو وابسته خودشون کنن چون از وابستگی خوششون میاد بیشتر میتونن دختره رو تو مشتشون نگه دارن و رهبری کنن به خاطر همین ی سری کارا میکنن مثلا یکم باهات چت میکنن بعد هر چقدر پیام میفرستی جواب نمیدن یا کوتاه جواب میدن که تو حرصت دربیاد و بعد که جواب دادن هر چی بگن قبول کنی زیر نظرت بگیرن یا بعضیا میترسونن دخترا رو مثلا عکس ازش دارن یا شماره ازش دارن یا اطلاعات ازش دارن یا با حرفاشون ی ترسی ایجاد میکنن این کارا همش به خاطر اینه که اگه ی کاری از دختره خواستن سریع براشون انجام بده و اینجور پسرا خیلی زرنگن و سمی هستن بهتره آدم ازشون فاصله بگیره ی بازی های روانی انجام میدن 

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بازی با روحو روان دختر باید عین خودش رفتار کنه بدون هیچ گلگی و نق زدن

دقیقا استارتر این کاربر درست میگه

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ببین پسرا ی سری کارا میکنن تا دختره رو وابسته خودشون کنن چون از وابستگی خوششون میاد بیشتر میتونن دخت ...

بببخشید می پرسم من از یه نفر چندین بار ناراحت شده بودم ولی سکوت کرده بودم یه روز واسش پيام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب 🥲 🥲 من خیییلی ناراحت شدم ازش 

شما جای من بودین ناراحت میشدین 🥲 

یه جاگفتی زیر نظر بگیرنچرا زیر نظردبگیرن؟ متوجه نمیشم

الان منظورمو میگم 

پسرا ی اخلاقی دارن هر چی بگن باید همون بشه و حس ریاست دارن به خاطر همین اگه ی دختر وابستشون نباشه به حرفشون گوش نمیده به خاطر همین ی کارایی میکنن که دختره انقدر وابستشون بشه که هر چی گفتن گوش بده زبون دخترا رو خوب بلدن 

شابد الان بگی این دختره(یعنی من) انقدر دوست پسر داشته انقدر وارده ولی نبخدا انقدر مامانم نصیحتم کرده اصلا پسر میبینم انگار جن دیدم فرار میکنم😂😂😂

بببخشید می پرسم من از یه نفر چندین بار ناراحت شده بودم ولی سکوت کرده بودم یه روز واسش پيام احوالپرسی ...

من بودم ناراحت میشدم که بهم اهمیت نداده