2777
2789
زنداییم گفت اشتهاش چطوره؟گفتم حس میکنم کم شده .گفت ناراحت نشیا سرطانه .با خاک یکسانم کرد .افسردگی گر ...

نه عزيزم همينجورى برچسب سرطان نميشه زد فقط به خاطر كاهش وزن ولى بايد تو گوشه ى ذهن به اونم فكر كرد خصوصا اگه بيشتر از ٥ درصد وزنش تو سه ماه يا ١٠ درصد وزنش تو شيش ماه كم شده باشه، ازمايش خون ازش گرفتن؟ كم خونى نداشت؟

👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طب اسلامى يك طب من در اوردى است براى تيغ زدن ملت و حتى بر بد نام كردن اسلام يادتون رفته كه رسالت اص ...

برعکس شما

من فکر میکنم دین اسلام هم به این دنیای ما کار داشته هم اون دنیا

مثلا حدیث داریم اگه میخوای زودتر بمیری بین غذا آب بخور

خب این خودش کلی از بیماری های معده و روده و ....شامل میشه

یا حدیث داریم در مورد آب خوردن(چجوری و در چه حالتی و چه وقت)...که اگه بهش عمل بشه بسیاری از بیماری ها نابود میشن

نمیشه که انتظار داشت دقیق و مو به مو گفته باشن نکته های پزشکی رو

یا مثلا گفته شده قبل از سیری دست از غذا بکش و تا گرسنه نشدی غذا نخور...اینطوری هیچ وقت بیمار نمیشی

منظورم ایناست و خیلی حدیثای دیگه که چی واسه چی خوبه و ...

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
شفا خانه ی امام رضا هست تو تهرانه .ولی خیلی سختمونه بخوایم بریم تهران .هم جاده هاشو اصلا بلد نیستیم ...

تبریزیان مگه قم مطب نداره؟

من شنیده بودم قم هم میاد

یه پرس و جو بکن

قیاست مع الفارق هست وسایل ستاره شناسی پیشرفت کرده و احتیاجی به وسایل ارسطو نیست(البته گمون نکنم ارس ...

پايه طب مدرن، طب سنتيه! در مورد داروها هم بايد بگم ريشه بيشترشون گياهيه. بعد با تغييراتى اثراتشون رو بهتر كردن. ضمن اين كه داروهاى گياهى غالبا آلودگى ميكروبى و قارچى دارن و مقدار مواد موثره شون دقيق مشخص نيست. بعضى هاشون هم به خاطر نژاد يا شرايط كشت يا زمان برداشت اصلا به درد بخور نيستن. داروهاى گياهى رو كلا رد نمى كنم، ولى مبناى درمانم رو طب سنتى قرار نمى دم! 

حیف که فقط یک بار زندگى مى کنیم.
برعکس شما من فکر میکنم دین اسلام هم به این دنیای ما کار داشته هم اون دنیا مثلا حدیث داریم اگه میخو ...

خب شما انتظار دارى با همين چند تا حديث بيان كلا يه طب بسازن

من به هر كى كلا طب مدرن رو نفى ميكنه هميشه ميگم مثلا اگه دووور از جون يكى از نزديكانتون تصادف كرد و مثلا طحالش پاره شد (موارد شديد اگر در عرض چند ساعت عمل نشه ميميره) ميبريدش بيمارستان يا پيش طب اسلامى مثلا؟

طبى كه تو خيلى از موارد ناتوانه نميتونه اعلام استقلال كنه به عنوان يه رشته ى جدا

👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️
پايه طب مدرن، طب سنتيه! در مورد داروها هم بايد بگم ريشه بيشترشون گياهيه. بعد با تغييراتى اثراتشون رو ...

یعنی داروهای مدرن مثلا عصاره نعناع هستن فقط پاستوریزه ان؟

راجع به یک سری شون شاید

ولی به سری داروها یه درد کم میکنن صد تا درد اضافه میکنن

عوارض رو خودشون قبول دارن

منم نمیگم اصلا آدم دکتر نره

ولی من ترجیح میدم تا میشه مواد طبیعی مصرف کنم تا شیمیایی

مثلا هزار تا راه هست واسه علاج کم خونی همه فقط قرص آهن مصرف میکنن