2777
2789
نه کم‌خونی نداشت .اتفاقا غلظت خون داشت 

خب شايع ترين بدخيمى كه بى اشتهايى و كاهش وزن ميده بدخيمى هاى گوارشى ان كه قبل اينكه علامت دار شن معمولا اول كم خونى ميدن پس ناراحت نباش از اين بابت😁 فقط اگه علائمى داشت مثل دفع خون بعد از مدفوع يا معده درد بريد پيش يه متخصص گوارش شايد يه اندو كولون كرد خيالتون راحت شد

اگه اشتهاش خوبه همون tsh  رو بده احتمالا كه پركارى تيروئيد داره، اگه داشت خيلى بيمارى ساده ايه

👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما انتظار دارى با همين چند تا حديث بيان كلا يه طب بسازن من به هر كى كلا طب مدرن رو نفى ميكنه هم ...

خب دقیقا برعکسش هم هست

من همون اول گفتم طب مدرن بد نیست ولی ناقصه

طب مدرن هم ناقصه چون آگاهی واسه هیچ کدوم کامل نیست

خیلی مثال نقض هست واسه حرف شما

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
خب دقیقا برعکسش هم هست من همون اول گفتم طب مدرن بد نیست ولی ناقصه طب مدرن هم ناقصه چون آگاهی واسه ...

سفسطه نكن😁 مثال نقض بيار اگه هست، مثلا سرطان ريه اى كه با ادرار شتر درمان شده؟؟

الله وكيلى شما اينا رو باور ميكنيد؟😂

👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️
خب شايع ترين بدخيمى كه بى اشتهايى و كاهش وزن ميده بدخيمى هاى گوارشى ان كه قبل اينكه علامت دار شن معم ...

یعنی اصلا نگران‌نباشم ؟چون کم خونی اصلا نداره ؟؟؟؟

تیروئیدو منم احتمال میرم چون کاهش وزن ریزش مو بی انرژی بودن تعریق زیاد ...اینارو داره و علائم پرکاریه تیروئیده 

🙏
سفسطه نكن😁 مثال نقض بيار اگه هست، مثلا سرطان ريه اى كه با ادرار شتر درمان شده؟؟ الله وكيلى شما اين ...

کی گفته این چرندیات طب سنتیه؟

الان فهمیدم اصلا آگاهی نداری داجع به طب سنتی

من یه سوال دارم ازت

مثلا میگن فلان چیز رو نخور سرطات میگیری یا فلان چیز رو بخور سرطات نگیری!!

خب؟

حالا شما بگو توجیه سرطان بچه ۵ ساله چیه؟

طب مدرن اینجا لاله

نمیتونه چیزی بگه چون با معادلاتش جور در نمیاد

کلا علم تجرلی اینه...اسمش روشه...علم تجربی

یعنی بر اساس تجربه انسان که هر موقع ممکنه یه جور تجربه کنه

پس قابل اعتماد صد در صد نیست

الان کقت نیست وگرنه یه معجزه طب سنتی که واسه دختر خودم انفاق افتاد رو تعریف میکردم

۱۰ میلیون خرج بیمارستان کردم در حالی که دوای دختر من ۱۵ هزار تومن بود

کی گفته این چرندیات طب سنتیه؟ الان فهمیدم اصلا آگاهی نداری داجع به طب سنتی من یه سوال دارم ازت مث ...

سنتى نه اسلامى عزيزم

كاناله اون تبريزيان شارلاتانو فالو كن دقيقا نوشته سرطان ريه ادرار شتر درمانشه

وگرنه از اول كه گفتم طب سنتى رو يه مقدار قبول دارم اما بهتره روش بازم تحقيق ش

👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️
کی گفته این چرندیات طب سنتیه؟ الان فهمیدم اصلا آگاهی نداری داجع به طب سنتی من یه سوال دارم ازت مث ...

علت سرطان بچه ى پنج ساله يا ژنتيكه يا مواجهه با مواد راديو اكتيو (تو بعضى از شهرا مثل اصفهان زياده فكر نكنى وجود نداره) يا دوران باردارى كه مادر پرهيز نكرده از مصرف مواد غذايى گرفته تا مواجهه با دود سيگار

بعله قطططعا طب مدرنم ناقصه اما از بقيه كاملتره و جامع تره، طب سنتى و سوزن درمانى و اينا ميتونه به عنوان مكمل كنارش باشه

طب اسلاميم كه كلا كذبه

همون كامنت اولم شد

👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️
یعنی اصلا نگران‌نباشم ؟چون کم خونی اصلا نداره ؟؟؟؟ تیروئیدو منم احتمال میرم چون کاهش وزن ریزش مو بی ...

ببينيد هيچى تو علم صد در صد نيس ولى معمولا با كم خونى همراهه تظاهراتش، مثلا شما در نظر بگيريد انشالله ٩٠ درصد هيچى نيس ولى علائم ديگ داشت هوشيار باشيد

اگه بقيه ى علائمو داره كه احتمالا همونه و با يه دوره ى دارويى ساده ى شيش ماهه درمان ميشه

👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️👩🏻‍⚕️
علت سرطان بچه ى پنج ساله يا ژنتيكه يا مواجهه با مواد راديو اكتيو (تو بعضى از شهرا مثل اصفهان زياده ف ...

شما دوست داری بشه خب باشه😅😅😅