سلام بچه ها خوبید ؟ خیلی عصبانیم . یکی از دخترای فامیلمون چندسال بود عاشق شوهر من بود . البته قبل از ازدواج ما ها . تقریبا کل فامیلم خبر داشتن . تا اینکه شوهرم اومد خاستگاری منو من بهش جواب بله دادم .من فکر میکردم خب دیگه دختره همه چی واسش تمومه ولی خیلی بدتر شده ....شوهرم از این دختره قبل ازدواجم خیلی بدش میومد . ولی خب من الان خیلی حساس شدم . اصلا دوست ندارم شوهرم بیاد باهم تو جمعای خانوادگیمون چون که اون هست ... همش نگاهش به شوهرمه .. شوهرمم خیلی بهش بی محلی میکنه حتی سلام بهش نمیکنه ولی بازم دست بردار نیست و فکر کنید چند روز پیش مهمونی بودم شوهرم از من یسوالی پرسید من حواسم نشد . همچین با لبخند شروع کرد بجای من جواب دادن ... خیلی عصبیم بچه ها ... کلافم کرده ... عذابم میده .... چکار کنم بنظرتون .؟؟ وقتی با اون حالت به شوهرم زل میزنه دلم میخواد خودمو بکشم ...... چه کنمممم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...