2777
2789
عنوان

مهریه کلا حذف میشه

687 بازدید | 43 پست

طرح جدید نمایندگان مجلس درباره مهریه

🔹عضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی از تدوین طرحی برای تعیین ۱۴ سکه به‌عنوان معیار محاسبه مهریه در محاکم قضایی خبر داد.

بدجوری گیر دادن به مهریه. زندان که کلا حذف شده. تا چند وقت دیگه مهریه هم بطور کامل حذف میشه انگار.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط همینو کم داشتیم 😒😒دیگ مهریه ام نباشه هیچی دیگ 

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

والله شرعا که نمیشه کارش کرد..دادن مهریه واجبه.... مقدار مهریه رو هم پدر دختر تعیین میکنه ..یعنی یه همچین قانونی با دین منافات داده

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

کاش این همه برا مردا دارن منفعت میذارن یه چندتا هم قانون به نفع زن تصویب میکردن خاک بر سرا

با این کاراشون امار ازدواج بازم میاد پایین 

زن که حق و حقوقی نداره تو این مملکت مهریه اش نباشه چرا بره زیر بار تعهد به یه مرد

والله شرعا که نمیشه کارش کرد..دادن مهریه واجبه.... مقدار مهریه رو هم پدر دختر تعیین میکنه ..یعنی یه ...

همین هم هست.خیر سرشون مجلس اسلامیه.اه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

همش بخاطر اینه که زندانی مهریه زیاد شده بخاطر افزایش قیمت سکه. الان که دیگه تقسیط میکنن 6 ماه یدونه سکه که به آقایون فشار نیاد!!!!! 

فقط اگه کسی اصلا نتونه بده یا عمدا نده جلبش میکنن.