2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوس مرغ کنتاکی کردم, قراره سفارش بدیم بیارن البته الان ک زوده.. فعلا ولو ایم کف خونه تخمه و چیپس و ...

نوش جان

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
ن تازه دو تا بچه شیر به شیر هم دارم

واااي شما واقعا نمونه ايي

زندگي صحنه ي يكتاي هنرمندي ماست                 هركسي نغمه ي خود خواند و از صحنه رود               صحنه پيوسته بجاست                                              ⚜️خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد⚜️
اره خوبه باریکلا کدبانو

اگر مهمون ویژه داشته باشم گردن یا ماهیچه درست میکنم با چند نوع غذای دیگه ولی تو این گرونی چند جور غذادرست کردن تعطیل کردم 

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
وای منم میخواهم خیلی وقته هوس کردم ولی بخاطر بو مرغ ویارم بدم میاد  البته با مرغ پخته شده مشکل ...

عزیزم به کسی یه مقدار بگو برات بپزند بذار فریزر

با گوشت چرخ کرده هم میشه بپزی

پرواز را به خاطر بسپار،پرنده مردنی ست.....
آرهتو یتوپ طرز تهیه پیچیدن نون کامل  یاد داده

جدن؟؟؟ خیلی ممنونم عزیزم‌نگاش میکنم الان😘😘😘😘

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
عمرا مثلثی و اینابشه هرشکلی بتونم درست میکنم مهم طعمشه 

😉😉

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
دوتاش تازه ناهارم هست😅😅😅

والا این ک چیزی نیست من اصلا حوصله اشپزی ندارم بعضی اوقات همسرم میگه اگ غذا بپزی با هر غذا بهت بیست میدم با هر ستا بیست ی جایزه داری بنده خدا انقد دیگه کم اورده رشوه میده غذا درس کنم بازم درس نمیکنم 😅😅😅هرچند خودشم شکمو نیس🤣

دُورِ گلویِ ما اَز بس پُر اَز نیشِ جایِ نَوازِش هم خُون مُردِگی میشه🚫 
والا این ک چیزی نیست من اصلا حوصله اشپزی ندارم بعضی اوقات همسرم میگه اگ غذا بپزی با هر غذا بهت بیست ...

خوش بحالت والا من ی شبم بشه دوشب غذانذارم به ۶قسمت نامساوی تقسیم میشم

معجزم مرداد ۱۴۰۴ میاد بغلم خدایاشکرت