khadem_313 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 504 عنوان تو سایت دکتر زنان هست به داد من برسه😭💔 144 بازدید | 6 پست CnBچیه توی سونوی سینه نوشته؟خطرناکه اینترنت زده نمونه برداری این نمونه برداری برای چیه دوست عزیز شما یا هم فکر منی یا هم وطن من پس بینمون دیوار نکش(: 1404/08/01 | 13:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارا_مدیسین عضویت: 1401/08/07 تعداد پست: 114 یعنی مشکوکهو با یه سوزن خیلی نازک همراه سونوگرافی از بافت مشکوک نمونه بر میدارن بررسی شه نوع سلول ها
khadem_313 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 504 یعنی مشکوکهو با یه سوزن خیلی نازک همراه سونوگرافی از بافت مشکوک نمونه بر میدارن بررسی شه نوع سلول ها یعنی چی مشکوک 😭😭😭😭😭😭😭😭 دوست عزیز شما یا هم فکر منی یا هم وطن من پس بینمون دیوار نکش(:
khadem_313 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 504 مشکلت چی بوده که رفتی سونو یه مدته بغل سینم یه حالت سفت مانند حس کردم درد نداشت اذیتم نمیکرد فقط دسن میزدم حسش میکردم رفتم سونو گفت برو نمونه برداری انجام بده چون بزرگه درش بیاری الان نمیدونم چرا گفت نمونه برداری دوست عزیز شما یا هم فکر منی یا هم وطن من پس بینمون دیوار نکش(:
سارا_مدیسین عضویت: 1401/08/07 تعداد پست: 114 یعنی چی مشکوک 😭😭😭😭😭😭😭😭 عزیزم مگه بهت تگفته در بیاری؟ قبل از جراحی ختمااااا باید نمونه برداری بشه معلوم شه بافت از چه نوعی هستشچون مدل حراجی و مقدار بافتی که می خوان بر دارن رو تحت تاثیر قرار میدهانشالله چیزی نیست و توده خوش خیم هستش
اشکتمساح عضویت: 1404/07/21 تعداد پست: 46 یه مدته بغل سینم یه حالت سفت مانند حس کردم درد نداشت اذیتم نمیکرد فقط دسن میزدم حسش میکردم رفتم سونو ... نگران نباش الان هر چه در بیارن میدن نمونه برداری