2777
2789
فعلا که قهریم ولی حتما یه آشی براش بپزم سه وجب روغن روش باشه😂😂😂😂

برو اشتی کن قهر بده

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون املت شامه یا صبحانه😅😅😅درهرحال من همونو دارم 

😃هم میتونه شام باشه هم میتونه صبحانه باشه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

مادرشوهرم ابگوشت گذاشته ماروهم دعوت کرد من نرفتم شوهرمو گفتم رفت.یه چند روزه حوصلشونو ندارم سرسنگین شدم باهاشون

عزیز دل مامان پس کی میای .شاید خدا نخواد هیچ وقت من مامان بشم ولی فکرشم دیونم میکنه .یا ضامن اهو بطلب
مادرشوهرم ابگوشت گذاشته ماروهم دعوت کرد من نرفتم شوهرمو گفتم رفت.یه چند روزه حوصلشونو ندارم سرسنگین ...

منم  ولی شوهرم بدون من نمیره

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
بنظرتون املت شامه یا صبحانه😅😅😅درهرحال من همونو دارم 

دوتاش تازه ناهارم هست😅😅😅

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

هوس مرغ کنتاکی کردم, قراره سفارش بدیم بیارن

البته الان ک زوده.. فعلا ولو ایم کف خونه تخمه و چیپس و میوه میزنیم ب بدن 😜😁

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...