2777
2789
عنوان

دانشجوی فوریت پزشکیم و یه ترس بزرگ برام پیش اومده🤦🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا ک عادی میشه

ولی مثلا میگن صحنه های ظلم رو نبینید قساوت قلب میاره،  امیدوارم این اینجور نباشه. درکل خوبه که میری به مردم کمک میکنی حالا مگه تقصیر توئه  یه درصدم چیزشون بشه 

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

برادرم شغلش همینه 

ببین قبل از اینکه قبول بشه بره دانشگاه یه آدم پرخاشگر ، نمیشد باهاش حرف بزنی سریع داد و بیداد و دعوایی بود بشدت 

الان سه ساله دیگه سر کاره ، نمیدونی چقدر عوض شده ..الان یه پسر آروم و کم حرف شده ..

شغلش روش خیلی اثر گذاشته 

از شغلش راضی نیست چون میگه شب که شیفتیم یهو ماموریت میخوریم طرف رفته زیر ماشین با آسفالت یکسان شده باید مغز و دل و روده اش رو جمع کنیم بعد حال آدم بد میشه خب نصف شب هست ، بعد میاری تو ماشین اورژانس ، بوی خون و ....

میگه اونجا دیگه از زندگی و همه چی سیر میشی 

شغل خیلی خیلی سختی هست و اصلا نمی ارزه چون حقوقش خیلی کمه تازه پول غذا هم اصلا انگار هیچی نمیدن شما باید نصف حقوقت خرج غذای اونجا کنی .

و برادرم داره یه رشته دیگه درس میخونه تا از شغلش بیاد بیرون 

برای آدمای با روحیه لطیف اصلا مناسب نیست چون ما خانوادگی خیلی احساساتی هستیم 

برادرم خیلی ضربه خورده 

عزیزم مرگ و زندگی دست خداست. اگه کسی فوت کنه و کاری از دست شما برنیاد خواست خدا بوده اون موقع و اونجا فوت شه. همون‌جوری که ممکنه ده ها نفر رو نجات بدی موردها پیش میاد که نشه برا کسی کاری کرد.

با علاقه رفتی اون رشته و قراره هرکاری از دستت برمیاد انجام بدی. مهم اینه

فدای اون دستات که قراره تا جایی که میتونی و خدا میخواد باهاشون جون آدما رو نجات بدی 🤗🌹❤️

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

برادرم شغلش همینه ببین قبل از اینکه قبول بشه بره دانشگاه یه آدم پرخاشگر ، نمیشد باهاش حرف بزنی سریع ...

من احساسی هستم اما یکمم پر جنب و جوشم 

اما بازم حس میکنم باید قلبمو سنگ کنم تا بتونم دووم بیارن

داداشت الان داره چی میخونه؟

...

قبولیش تا چند هزاره؟ اسون میشه قبول شد؟و اینکه خودت رتبت چند بود و الان ازاد میری یا دولتی

من دولتی اوردم ی دانشگاه بنسبت خوب

خودم بشخصه ۱۸هزار بودم . خانوما رو خیلی کم میگیرن. مثلا کلاس ما ۲۰تا پسره ۵تا دختر

...